• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Ben tek tek yazamadım da kızlar açıklık 3 cm baş geliş duruyo, kilosu haftasıyla uyumlu dendi suyu falan da şu an iyi, nişanım geldi artık, ciğer geliştirici tekrar dozu yapıldı, sancım yok hissetmiyorum şu an, endişe etmeyin doktorlar haftasına iyi diyo sizler korkmayın eğer doğurursam da beklediğimiz bir şeydi zaten 🥹 haber vermeye çalışırım

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Sürekli ağlamak istiyorum. Moralimi o kadar bozuyor ki bu durum. Ama az önce internette araştırdım 32 den sonra vücut tolere edemiyormuş sebebi buymuş. Sanıyorum ona denk geldik artık.

Bebeğim kilosu kaç senin?
1525 ti 12 ağustosta bilmiyorum şu an kaç olmuş canım.

Ben tek tek yazamadım da kızlar açıklık 3 cm baş geliş duruyo, kilosu haftasıyla uyumlu dendi suyu falan da şu an iyi, nişanım geldi artık, ciğer geliştirici tekrar dozu yapıldı, sancım yok hissetmiyorum şu an, endişe etmeyin doktorlar haftasına iyi diyo sizler korkmayın eğer doğurursam da beklediğimiz bir şeydi zaten 🥹 haber vermeye çalışırım
Aşkım nişan gelsede bir kaç gün belki 1 hafta vs bekleye bilir biliyorsun stres yapma sakın ♥️ ve dediğim gibi çok şükür sıkıntılı zamanlar geçti bebeğinde sende Mütiş yönettiniz bu süreci 🌸

Sağlıkla gelsin inşallah🙏

Benim de 11 sene. Arka arkaya riskli şekilde yapanları da gördüm maşallahları var. Hayırlısı biz iyi düşüncez mecbur sağlıkla gelsinler inşallah🥰
Bir tanıdığımın ilk çocuğu 3 ikinci 2 yaşında şimdi 2/3 haftaya tekrar sezeryan doğum yapacak 😂 okadarını söyleyim size

Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun bebek için de senin için de ☺️ Zorlu bir yol yürüdün ama değecek inşallah. Rabbim bu evlat uğruna katlandıklarının hürmetine evladını sana hayırlı eylesin 💞

Kızlar hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu yaşayan var mı aramızda ? Ben öncesinde çok sık yaşardım evlendikten sonra ama hamilelikte sanırım ilk defa başıma geliyor. Çarşamba günü randevum var bugün tahlil vermiştim çıktı sonuçlarım. Yorumladığım kadarıyla enfeksiyon var işte. Eritrosit 0-2 referans aralığında 9 çıkmış lökosit de 0-4’ten 7 çıkmış. Sizce acil mi yani çok mu yüksek, erkene almalı mıyım randevuyu ?
Ben ben ben 😅 iki gebelikte de asla bitmeyen bi enfeksiyon var artık antibiyotik bile fayda etmiyor protein çıktı Tansiyon takibi yapıyorum bakteri uredi antibiyotik yazdı eritrosit lökosit yüksek idrarda kan var dedi böbreğe bakıldı ben alıştım artik

Bebekleriniz günde kac kere toplanıp size sıkıntı veriyor benim gün içinde ara ara hep yapıyor sıkıyor kendini birkaç saniye sonra gevsiyor
Son 3-4 gündür çok sık yaşıyorum yani 34.hafta güncellemesi de bu sanırım benim için. Günde belki 15 defa yaşıyorumdur. Çoğunlukla ağrı sızı yok ve düzenli değil o yüzden yalancı kasılma diye takmadım bana bi zararı yok. Ama bu bebek toplanması değil bir rahim kasılması olduğu için bebeğim içerde sıkışıyormuş yani rahim küçülüp kasılıp onu sıkıştırıyormuş gibi hissediyorum ve bu beni rahatsız ediyor hemen gevşetmek istiyorum o yüzden

Ben ben ben 😅 iki gebelikte de asla bitmeyen bi enfeksiyon var artık antibiyotik bile fayda etmiyor protein çıktı Tansiyon takibi yapıyorum bakteri uredi antibiyotik yazdı eritrosit lökosit yüksek idrarda kan var dedi böbreğe bakıldı ben alıştım artik
ay insanı nasıl strese sokan bişeyy, çişimi tutarsam bebeğe bulaşır diye dakika başı tuvalete gidiyorum azcık gelse bile 😂 hamilelikte akıl ve mantık cidden offline oluyor

Son 3-4 gündür çok sık yaşıyorum yani 34.hafta güncellemesi de bu sanırım benim için. Günde belki 15 defa yaşıyorumdur. Çoğunlukla ağrı sızı yok ve düzenli değil o yüzden yalancı kasılma diye takmadım bana bi zararı yok. Ama bu bebek toplanması değil bir rahim kasılması olduğu için bebeğim içerde sıkışıyormuş yani rahim küçülüp kasılıp onu sıkıştırıyormuş gibi hissediyorum ve bu beni rahatsız ediyor hemen gevşetmek istiyorum o yüzden
Benim 31 hafta ve hemen hemen 2 haftadır sık yasiyirum dediğin gibi günde 10dan fazla olduğu oluyor 🥲🥲🥲

Ay çok heyecanlandım okurken 🥹 sağlıkla olsun inşallah 🙏 herşey yolunda ilerlesin inşallah 🙏

Günaydın kızlaarr. Saat 11de doktor kontrolümüz var. Sizden isteğim bana dua edin doktorum bana çalışabilir raporu versin :)
aslında fiziksel olarak izin zamanı geldiğini hissediyorum ama sonrası için bu zamanlar bana çok lazım olucak,2-3 hafta bile benim için kar :)

Günaydın kızlaarr. Saat 11de doktor kontrolümüz var. Sizden isteğim bana dua edin doktorum bana çalışabilir raporu versin :)
aslında fiziksel olarak izin zamanı geldiğini hissediyorum ama sonrası için bu zamanlar bana çok lazım olucak,2-3 hafta bile benim için kar :)
Güzel haberlerle dön inşallah canım raporun istediğin gibi olsun ❤️

Back
X