- 1 Şubat 2025
- 439
- 279
- 18
- 25
Allah razı olsunolumlu düşün canım düşünce duadır Allahtan ümit kesilmez hersey gonlunce olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsunolumlu düşün canım düşünce duadır Allahtan ümit kesilmez hersey gonlunce olsun![]()
İnşallah dediğiniz gibi olurCanım haftan iyi kötü düşünme hiç doktorlar yapar gerekeni
Kaç haftalık şuan biraz daha durur bence canım önlem amaçlı yapmışsrıdır ciğer geliştiriciyi geçen hafta bende olmuştum31 haftalık olduk ama bugün sıvı azalması var dedi ciğer geliştirici vurdular . Erken doğuma hazır ol dedi çok endişeleniyorum
Bugün tam 31 haftalıkKaç haftalık şuan biraz daha durur bence canım önlem amaçlı yapmışsrıdır ciğer geliştiriciyi geçen hafta bende olmuştum
MaşallahBugün tam 31 haftalık
İnşallah dediğiniz gibi olurMaşallahartık doğsalarda sıkıntı olmayacağı zamanlardayız inşallah
![]()
Çoook güzelll bayiiiildimmm
33+0 olduMaşallahartık doğsalarda sıkıntı olmayacağı zamanlardayız inşallah
![]()
Evet canım atolyerakun sayfanın adı bende bayıldımÇoook güzelll bayiiiildimmmİstangramdanmi siparis verdin canım
Rabbim vaktinde sağlıkla kavuştursun canım korkma stres yapmamaya çalış31 haftalık olduk ama bugün sıvı azalması var dedi ciğer geliştirici vurdular . Erken doğuma hazır ol dedi çok endişeleniyorum
900e yaptırdım canım birde kargo alıcı ödemeli 1040a gelmiş olduNe kadara yaptirdin canim ben isimli yaptirmadim Yaptirsammi diye düşünüyorum böyle gördükçe hevesleniyorum :)
İnşallah herşey yolunda gider canım. Ya Mubdi ve ya Rakip esmalarını çekebilirsiniz, içiniz rahatlasın diyeÇok teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinsabah iki doz ciğer geliştirici yapıldı, tutabildiğimiz kadar tutalım dedi. Şuan kilo 1820 . Kilosu gayet iyi dedi. Ama çok erken daha
hayırlısı olsun umarım sağlıkla zamanında gelir. Haftaya tekrar gideceğim
Ay maşallah ne güzel olmuşşşşş
Sağlikli guzel günlerde kullansin oğluşun canim benim çok tatli eminim çok yakişir900e yaptırdım canım birde kargo alıcı ödemeli 1040a gelmiş olduben ilk oğlumda da yaptırmıştım anı kalıyor
![]()
Ne tür ilaçlar kullandınız acabaBenimde vardı protein kaçağı. O kadar kafama takmıştım preklemsi miyim acaba diye
Sonra ilaçlarla geçti çok şükür seninkide geçer eminimmm
Evet attım yorgunluğu ama çok ağırlaştım bebek beni zorluyo artık son haftalar![]()