• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Hanımlar merhaba, biberonların numara şeklinde ağzı oluyormuş ben almadım ayrıyeten o ağızlardan hemen almak lazım mı doğdukları zaman da alınır mı?
Mehlika Mehlika bir gelişme var mı canım
Söyle canım aldığın biberon yeni doğan olarak satılıyor sonra büyüdükçe emzik başlıkları ayrı satılıyor +3 +6 gibi hemen almana gerek yok canım büyüyünce alırsın 🥰

Hanımlar merhaba, biberonların numara şeklinde ağzı oluyormuş ben almadım ayrıyeten o ağızlardan hemen almak lazım mı doğdukları zaman da alınır mı?
Yatıyorum canım çok şükür ki dünle aynı durumdayım kötüye gitmedi şu an

İnşallah böyle devam eder biraz daha yanında kim kalıyor canım
Tekim canım doğumhane katında olduğum için tekim de çok şükür birine ihtiyacım yok, perinatoloji servisi olsa eşler kalabiliyor da burası doğumhane

Evet canım aylsds göre numaralandırılmış oluyor biberonlar. Mesela 0-1 ay . 1-3 ay . 3-6 ay gibi.
Yavaş akış, orta akış, hızlı akış diye açıklamaları olur. Kimisinde artı kolik sancı önleyici aparat olur, hava yutmasın diye. Meme reddi yapma olasılığı en az olan başlıklar var ama her ihtimale karşı bebeğin henüz emme refleksi olmadığından dolayı hastane çantasına biberon ve emzik koymayın diyorlar, onlara alışıp meme reddi yaşamasın diye. Memeden etmezse ilk başta
Kaşık biberon, şırınga, veya emd yöntemini(sonda boru ile besleme) öneriyorlar

Canım meyveyi çıkart hayatından o da sabahı etkiliyor olabilir ben katiyen meyve ve ekmek yiyemiyorum. Sadece dondurulmuş kırmızı meyve tüketiyorum o da smoothie içinde çıkartmıyor şekerimi. Ama gece 3-4 yk yoğurt yeterli.

Ayaklarım yanmıyor ben sadece çok tuvalete kalkıyorum gece uykumda sorun yok balım Esmoss60 Esmoss60

Kızlar dün doktordaydım 🌸 almanyada sevk kağıdı alıp o şekilde hastaneye doğum için planlamaya gide biliyorsun ,dün aldım doktorum doğum planlaması( sezeryan plan ) yazılı sevk verdi bu çok önemli 😍 hastaneyi aradım zaman az kaldığı için 09.09 da gelmemi istediler doğumdan bir ay önce olmalıymış 🥹 herşey yolunda giderse 07.10.25 istiyoruz eşimle sezeryanı 🌸

Kızlar dün doktordaydım 🌸 almanyada sevk kağıdı alıp o şekilde hastaneye doğum için planlamaya gide biliyorsun ,dün aldım doktorum doğum planlaması( sezeryan plan ) yazılı sevk verdi bu çok önemli 😍 hastaneyi aradım zaman az kaldığı için 09.09 da gelmemi istediler doğumdan bir ay önce olmalıymış 🥹 herşey yolunda giderse 07.10.25 istiyoruz eşimle sezeryanı 🌸
Ay resmen doğuruyoruz 😂☺️

Canım meyveyi çıkart hayatından o da sabahı etkiliyor olabilir ben katiyen meyve ve ekmek yiyemiyorum. Sadece dondurulmuş kırmızı meyve tüketiyorum o da smoothie içinde çıkartmıyor şekerimi. Ama gece 3-4 yk yoğurt yeterli.

Ayaklarım yanmıyor ben sadece çok tuvalete kalkıyorum gece uykumda sorun yok balım Esmoss60 Esmoss60
Meyveden oldu sanirim yarim Armut yedim alt tarafı ki oda yoğurtla birlikte yedim sabah şekerim açlik 97
Tokluk 163 e çikti başimda ağirlik var anlatamam düşmedi hala sanırım 😔

Yatıyorum canım çok şükür ki dünle aynı durumdayım kötüye gitmedi şu an
İnşallah böyle devam eder canım bizi haberdar et 🙏🏻
Evet canım aylsds göre numaralandırılmış oluyor biberonlar. Mesela 0-1 ay . 1-3 ay . 3-6 ay gibi.
Yavaş akış, orta akış, hızlı akış diye açıklamaları olur. Kimisinde artı kolik sancı önleyici aparat olur, hava yutmasın diye. Meme reddi yapma olasılığı en az olan başlıklar var ama her ihtimale karşı bebeğin henüz emme refleksi olmadığından dolayı hastane çantasına biberon ve emzik koymayın diyorlar, onlara alışıp meme reddi yaşamasın diye. Memeden etmezse ilk başta
Kaşık biberon, şırınga, veya emd yöntemini(sonda boru ile besleme) öneriyorlar
Çantaya koymadım da başlıkları hemen lazım mı alayım mı diye merak ettim 🥰

Back
X