• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Ay inşallah değildir enfeksiyon falan gına gelir artık bana. Valla her şey olabilir hamilelikte gerçekten olmaz denilen dahi olduğu için şaşırmam canım. Salı günü gideceğim doktora fotoğraf çektim gösteririm.
Hemde ne gına geldi fitil antibiyotik kullanmaktan, olmaz diyemiyorum artık bende herşey olabiliyor 😅

Merhaba arkadaşlar. 29+4 günlük hamileyim. 1480 gr 37 cm bebek. Geç döllenmeden dolayı 1 hafta geriden geliyor gelişimi dedi doktor. Önemli değil dedi en baştan beri 5 6 gün geriden geldi hep ama benim aklıma takılıyor. Sizin bu haftalarda nasıldı ?
?

Merhaba arkadaşlar. 29+4 günlük hamileyim. 1480 gr 37 cm bebek. Geç döllenmeden dolayı 1 hafta geriden geliyor gelişimi dedi doktor. Önemli değil dedi en baştan beri 5 6 gün geriden geldi hep ama benim aklıma takılıyor. Sizin bu haftalarda nasıldı ?
Merhaba 🌸 Ben açıkçası hiç takılmadım boyuna da kilosuna da yani doktor söylerse öğrendim söylemediği zamanlarda da sormadım bile. Her bebeğin gelişimi, boyu ve kilosu elbette farklı olacak. Bizler de aynı yaşta dahi olsak aynı boy ve kiloya sahip değiliz olamayız da. O yüzden bebişin sağlıklıysa bence hiiiiiç takılma kilosuna da boyuna da.

28+5 de 1.510 gr dı. Senin 1 hafta geriden geliyormuş kilosu çok iyi. Zaten her bebek farklı farklı olur. Ciddi bir gelişim geriliği yoksa kendine dert yapmaktan başka bir şey değil bu düşünce. Boyunu hiç sormadım. Zaten 2 hafta geriden 2 hafta ileriden gitmesi gebelikte çok normal.

Kızlar selam. Benim vajina kemiklerinde inanılmaz ağrı. + acı da var 😬 hareketim kısıtlandi resmen.

Kizlar şu beyaz rengi Erkek çocuklarına da olur demi.

Eklentiler

• Screenshot_20250823-004902_Instagram.webp
    Screenshot_20250823-004902_Instagram.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 81
28+5 de 1.510 gr dı. Senin 1 hafta geriden geliyormuş kilosu çok iyi. Zaten her bebek farklı farklı olur. Ciddi bir gelişim geriliği yoksa kendine dert yapmaktan başka bir şey değil bu düşünce. Boyunu hiç sormadım. Zaten 2 hafta geriden 2 hafta ileriden gitmesi gebelikte çok normal.
Teşekkür ederim 🙏🏻 💖

Merhaba 🌸 Ben açıkçası hiç takılmadım boyuna da kilosuna da yani doktor söylerse öğrendim söylemediği zamanlarda da sormadım bile. Her bebeğin gelişimi, boyu ve kilosu elbette farklı olacak. Bizler de aynı yaşta dahi olsak aynı boy ve kiloya sahip değiliz olamayız da. O yüzden bebişin sağlıklıysa bence hiiiiiç takılma kilosuna da boyuna da.
Çok teşekkürler ☺️ 🙏🏻

Kızlar şimdi duşa girmek için üstümü çıkarttım, tam girecekken süt renginde akıntı geldi bacağımın arasından akınca öyle fark ettim. Yapaya sordum bir sürü şey sıraladı. Böyle bir şey gelen var mı? Bugün tam 32 haftalığız.

Canım bende hamileliğin başından beri vajinal mantar var ve bahsettiğin şekilde akıntı aylardır oluyor, ya çamaşırda yoğun akıntı oluyor ya da uzandıysam ayağa kalkıp çamaşırı çıkarınca bahsettiğin şekilde bacağımın arasından akıyor

Canım bende hamileliğin başından beri vajinal mantar var ve bahsettiğin şekilde akıntı aylardır oluyor, ya çamaşırda yoğun akıntı oluyor ya da uzandıysam ayağa kalkıp çamaşırı çıkarınca bahsettiğin şekilde bacağımın arasından akıyor
Canım 2 hafta önce idrar bakıldı tertemizdi ondan bi 2 hafta önce yine bakıldı yine sorun yoktu. Mantar olsa sanırım anlardım birkaç kere benim de başıma geldi çok kötü geçirmiştim tam olarak öyle değil sulu bildiğin süt gibi geldi. Başka belirtim de yok açıkçası.

Olmaz mı pek tatlııııı 😍😍😍

Gelecek bu bebe az kaldı deseneee
Kiz daha dursun 😅 ben hazir değilim ki. Ben hep şey derdim 25 le 30 arası her şeyimi hazır edicem diyordum. 35 oldum hazır değil 🤣

Kiz daha dursun 😅 ben hazir değilim ki. Ben hep şey derdim 25 le 30 arası her şeyimi hazır edicem diyordum. 35 oldum hazır değil 🤣
Aşkım hazırlasana niye duruyorsun 😂😂 hazırla koy bir köşeye bu bebelere belli olmaz. Vücudumuz artık doğuma hazırlanıyor 🥹

1 haftadır anı sanci girip çıkıyor 😵‍💫

Aşkım hazırlasana niye duruyorsun 😂😂 hazırla koy bir köşeye bu bebelere belli olmaz. Vücudumuz artık doğuma hazırlanıyor 🥹
O kadar üşeniyorum ki. Aslinda her şey hazır çantaya koymam lazım. Bide bebisin eşyalarını dolaba yerleştirmem lazım. Temizlik yapmam lazım. 🤕

O kadar üşeniyorum ki. Aslinda her şey hazır çantaya koymam lazım. Bide bebisin eşyalarını dolaba yerleştirmem lazım. Temizlik yapmam lazım. 🤕
Bence daha da ağırlaşmadan hallet işlerini. Gerçekten artık bir anımız diğerini tutmuyor 🥺

Back
X