- 20 Ekim 2022
- 1.392
- 2.385
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canm daha baya kalır kilo almaya başlamadı henüzÇıktımı hastaneden canım
İkra canm adıMaşallah bebise adıni koydunuz mu canım
Günaydın, siz aşıyı nerede olmuştunuz acaba? Benim asm deki ebem ellerinde aşı olmadığını belirtti, hatırladığım kadarıyla eğitim araştırmaya gidiyordunuz acaba orada yapıyorlar mı ya da antalya için nerede yaptırabilirim bilgin var mı?Günaydın kızlarTDAP aşımı oldum çok şükür kiiiii bugün 30+2
![]()
Bu gece gerçekten öyle bir geceydi yalancı sancı buysa gerçeği nasıldır allahımmm sana geliyorum diye diye uyumuşumValla bende öyleyim bazen uykumdan uyanıyorum doğuruyorum diye aşağıya çok baskı yapıyor diyorum dur daha var kızımzamanında gelsinler inşaAllah
![]()
Çıkmasın çıkmasın olmaz daha vakti var ikna et konuş hahhaSancısı da bonusu ciddi ciddi kafası çıkacak sandım bir an panik oldum pozisyon değiştirince düzeldi Allah'tan.![]()
Günaydııııın güzel geçsin inşallah kontrolün hasret gider minnoşunlaGünaydınnnn bugün kontrolüm var özledim bebeğimi![]()
Günaydın, ben ikametime bağlı olduğum aile hekimliğinde olmuştum aşıyı. Eğer aşı bulunamıyorsa, olamayacaksan bence aşıyı kendin temin edip olmalısın. Eğitim araştırmada yapmazlar aşıyı aile hekimliği yapıyor. Bir başka yerde de yapacaklarını düşünmüyorum hepimizin bağlı olduğu yer bakar.Günaydın, siz aşıyı nerede olmuştunuz acaba? Benim asm deki ebem ellerinde aşı olmadığını belirtti, hatırladığım kadarıyla eğitim araştırmaya gidiyordunuz acaba orada yapıyorlar mı ya da antalya için nerede yaptırabilirim bilgin var mı?
aşı yoksa getiriyolar aslında ben asm de oldum hatta eşim de olması gerekiyodu işyeri istiyodu ona da vurdularGünaydın, siz aşıyı nerede olmuştunuz acaba? Benim asm deki ebem ellerinde aşı olmadığını belirtti, hatırladığım kadarıyla eğitim araştırmaya gidiyordunuz acaba orada yapıyorlar mı ya da antalya için nerede yaptırabilirim bilgin var mı?
Bizimkiyle eşinin olduğu ayrı da bizimkilere yok diyip geçiyorlar yeni şey de bu olmuş.aşı yoksa getiriyolar aslında ben asm de oldum hatta eşim de olması gerekiyodu işyeri istiyodu ona da vurdular
yok aşkım aynı , tek tip aşı geliyomuş artık, tetenoz boğmaca difteri 3 lüsü. baya aynı ilaçtan olduk yan yana :)ben hemşireye söylemiştim ay başında gelin ay sonuna dogru aşı kalmıyo, ay başında yeniden geliyo demişti.Bizimkiyle eşinin olduğu ayrı da bizimkilere yok diyip geçiyorlar yeni şey de bu olmuş.
Allah allah şaşırdım benim annem de 2 ay önce oldu babam da işimiz dolayısıyla daha yeni oldu ama sadece tetanoz oldular. Hamileler zor buluyor üçlüyü kocana yapmalarına şaşırdımyok aşkım aynı , tek tip aşı geliyomuş artık, tetenoz boğmaca difteri 3 lüsü. baya aynı ilaçtan olduk yan yana :)ben hemşireye söylemiştim ay başında gelin ay sonuna dogru aşı kalmıyo, ay başında yeniden geliyo demişti.
valla kuzum sen diyince baktım şimdi e devletten eşimin aşısı böyle gözüküyo, aynı ilaçtan vurdu ama ikimizin de daha önce tetenozu vardı hatırlatma dozu sadeceAllah allah şaşırdım benim annem de 2 ay önce oldu babam da işimiz dolayısıyla daha yeni oldu ama sadece tetanoz oldular. Hamileler zor buluyor üçlüyü kocana yapmalarına şaşırdım![]()
Eşine td yapılmış tetanoz difteri, bizimki tdap boğmacalı. Hemşirenin bence demek istediği tek tip td geliyor demek istemiştir. Şifa olsun ikinize devalla kuzum sen diyince baktım şimdi e devletten eşimin aşısı böyle gözüküyo, aynı ilaçtan vurdu ama ikimizin de daha önce tetenozu vardı hatırlatma dozu sadece
Evet sanırım yeni moda bu, ebem asla umursamıyor zaten. Ezcanelere bir sorayım o zaman teşekkür ederim.Bizimkiyle eşinin olduğu ayrı da bizimkilere yok diyip geçiyorlar yeni şey de bu olmuş.
Keşke yardımcı olabilseydimEvet sanırım yeni moda bu, ebem asla umursamıyor zaten. Ezcanelere bir sorayım o zaman teşekkür ederim.
Hahah count me inYa hamilelikle birlikte size de sakarlık geldi mielimdeki herşeyi düşürüyorum
![]()
Birebir aynı görüşteyimKızlar bir şey soracağım, normal doğum süreci olarak varsayalım. Siz hastanede sancı çekip açılma beklediğiniz sırada yanınıza birilerini çağıracak mısınız? Ben o süreçte kocamdan başka kimseyi istemediğim için baya zorbalandım da. Bildiğin çağırmazsam küsecekler annem ve kardeşim şaka gibiRahat edemeyeceğimi biliyorum o hallerimi eşimden başka kimse görsün istemiyorum, etrafımda mümkün olduğunca az kişi görmek istiyorum belki o acıyla rahatça küfredicem asla kestiremem şu an nasıl olacağını ama etrafımda annem dahi olsa biri olursa rahat olamayacağımı biliyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Aşırı üstüme geldiler ya sizi çağırırsam kayınvalidemi de çağırmak zorundayım diyorum e çağır tabi diyolar. İnek gibi 10 kişinin arasında böğürmek istemiyorum abi bunu anlamak niye bu kadar zor aklım ermiyor yorum yapın lütfen
![]()