• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Kızlar bir şey soracağım, normal doğum süreci olarak varsayalım. Siz hastanede sancı çekip açılma beklediğiniz sırada yanınıza birilerini çağıracak mısınız? Ben o süreçte kocamdan başka kimseyi istemediğim için baya zorbalandım da. Bildiğin çağırmazsam küsecekler annem ve kardeşim şaka gibi 😂 Rahat edemeyeceğimi biliyorum o hallerimi eşimden başka kimse görsün istemiyorum, etrafımda mümkün olduğunca az kişi görmek istiyorum belki o acıyla rahatça küfredicem asla kestiremem şu an nasıl olacağını ama etrafımda annem dahi olsa biri olursa rahat olamayacağımı biliyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Aşırı üstüme geldiler ya sizi çağırırsam kayınvalidemi de çağırmak zorundayım diyorum e çağır tabi diyolar. İnek gibi 10 kişinin arasında böğürmek istemiyorum abi bunu anlamak niye bu kadar zor aklım ermiyor yorum yapın lütfen 😅
Kesinlikle çağırmamalısın bence. Ben sezeryan oldum tecrübem kendimden değil ama yakın bir arkadaşım tüm ailesi odada olduğu için rahatlayamamış ve açılması olmadı. Kalabalık diye eşi çıkmış hep odadan, oysaki açılma için daha rahat bir ortam eş teması önemliymiş. Sabaha kadar sancı çekip sezeyana girmek zorunda kaldı. Kardeşi sonradan açılmayla ilgili böyle bir yazı okuyup özür dilemişti.

Kızlar aşı olarak bizde boğmacayı öneriyorlar ama mecbur değil . Bana geçen hafta önerildi ama ben yaptırmadım ,tetanozun zaten süresi 10 yıl geçerli ben 4/5 yıl önce yaptırmıştım mecburen

Ben de tek doz boğmacalı tetanoz oldum, 3 yıl öncesinden tetanozum varmış, tek doz yeterli dediler, benim gibi tek doz olan baya varmış forumda

Sağol canım Allah iyilik versin 🥰şükür iyiyiz bizde 33+2 olduk 🙏🏻 evdeyim bu hafta itibari ile, bebek arabası ve pusetle uğraşıyorum canım kararsızım
Aramızda fazla gün yokmuş canım iznemi ayrıldın cnm Bebek arabası kanz aldım ben ama pek içime sinmedi umarım memnun kalırım 🙃

Aramızda fazla gün yokmuş canım iznemi ayrıldın cnm Bebek arabası kanz aldım ben ama pek içime sinmedi umarım memnun kalırım 🙃
Evet izne ayrıldım canım,buralardan uzak kalmıştım. Neyi içine sinmedi canım. Bende maxi cosi leona 2 aldım, bebek arabası şimdi ama puseti tam yatmadığı için içime sinmedi

Evet izne ayrıldım canım,buralardan uzak kalmıştım. Neyi içine sinmedi canım. Bende maxi cosi leona 2 aldım, bebek arabası şimdi ama puseti tam yatmadığı için içime sinmedi
Puseti ayrı takılmıyor bebek arabasının üst kısmına takılıyor o hoşuma gitmedi Gerci 6ay pusetli kullanılıyor ama idare edicem artık acemiliğime geldi :)

Puseti ayrı takılmıyor bebek arabasının üst kısmına takılıyor o hoşuma gitmedi Gerci 6ay pusetli kullanılıyor ama idare edicem artık acemiliğime geldi :)
Aa bilmiyorum canım. Direkt üstüne mi takılıyor. Az kullanım süresi neyse ki

Kızlar bişey sormak istiyorum, pusetin tam yatması önemli mi ??? Sizler nasıl aldınız

Kızlar bir şey soracağım, normal doğum süreci olarak varsayalım. Siz hastanede sancı çekip açılma beklediğiniz sırada yanınıza birilerini çağıracak mısınız? Ben o süreçte kocamdan başka kimseyi istemediğim için baya zorbalandım da. Bildiğin çağırmazsam küsecekler annem ve kardeşim şaka gibi 😂 Rahat edemeyeceğimi biliyorum o hallerimi eşimden başka kimse görsün istemiyorum, etrafımda mümkün olduğunca az kişi görmek istiyorum belki o acıyla rahatça küfredicem asla kestiremem şu an nasıl olacağını ama etrafımda annem dahi olsa biri olursa rahat olamayacağımı biliyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Aşırı üstüme geldiler ya sizi çağırırsam kayınvalidemi de çağırmak zorundayım diyorum e çağır tabi diyolar. İnek gibi 10 kişinin arasında böğürmek istemiyorum abi bunu anlamak niye bu kadar zor aklım ermiyor yorum yapın lütfen 😅
Ya o ana bağlı aslında. Şimdi istemiyorum dersin. O an birilerinin olmasını istersin. Şimdi onlara tamam çağıracağım dersin. O an kimseyi istemezsin. Yani o ana bağlı sen yinede emin konuşma bakalım görürüz de

Bende annem istemiyor sizin acı çektiğinizi ben bilmeyim diyor 🤭 hatta anneannemde annem ve teyzemde doğum yaparken bana söylemeyin demiş .. eski bir inanış batıl ama anne bilmese doğum daha kolay olurmuş derler bizimkiler .. benimki sezeryan anne diyorum hatta 😂
Aslinda bunun bilimsel araştırması da var. Bir işe başladıysan vs annene haber verme olduktan sonra söyle. Çünkü anneye anlatilinca anne otomatik olarak beyninde o işin çocuğu için eksi taraflarını düşünüp merak ediyormuş buda negatif enerjiyi çoğuna geçiyormuş gibi gibi bir şey gördüm video da. Ne kadar doğru tabi bilmiyorum. Bide sanci ćektigini doğuracağıni ne kadar çok kişi duyarsa o kadar zor olurmuş derler.

Back
X