• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Ya birde kızlar benim kızımın hareketleri daha azaldı demiştim hala var hissediyorum ama kıpırtı gini öyle karnımdan videolardaki hibi ayaklar kollar bacaklar belli olmuyor . Bunada kafamı taktım , kız kardeşimin bebeği mesela baya hareketli
Şekerin nasıl canım? Geçenlerde yavaştı ya benimkinin de hareketleri şekerim hafiften yükseliyordu düşünce rahatladı sıpa

Değil aşkım değil uyuz olsa anlardık 😂 ultra premium uyuz geçirdiğim için jsjskks
Ayy kız nasıl korktum 😂 annemle konuşuyorduk dedi ben iki sene önce uyuz olmuşum ama sen takıntılısın diye söylemedim 😂 ilaç va kullandım tüm evi yıkadım vs ben şok.. aile hekimi anladı git hemen bekleme dedi gittim adamda yok bu uyuz değil dedi . Ya hormonel ya şuan sıcaklardan dedi ama bilemedim 😂 bakalım aşkım perşembede cildiyeye gidim çift dikiş olsun 🙄 ben çok takıntılıyım

Ya birde kızlar benim kızımın hareketleri daha azaldı demiştim hala var hissediyorum ama kıpırtı gini öyle karnımdan videolardaki hibi ayaklar kollar bacaklar belli olmuyor . Bunada kafamı taktım , kız kardeşimin bebeği mesela baya hareketli
Ben de dikkat ettim bugün, bazı günler can acıtıcak kadar hareketliyse ertesi 2-3 gün daha yavaş yavaş süzülmeler oluyor. Yorulup dinleniyor diye düşünmeye başladım artık.

Ben de dikkat ettim bugün, bazı günler can acıtıcak kadar hareketliyse ertesi 2-3 gün daha yavaş yavaş süzülmeler oluyor. Yorulup dinleniyor diye düşünmeye başladım artık.
Ya benimki şimdi 1 haftadır felan böyle .. anlamadım perşembe doktor kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür belki yeri daraldı artık eski rahatlığı yok

Ya aslında şekerim normal hareketler var ama nasıl anlatayım aşkım böyle bazı videolardaki gibi aşırı aşırı yok sakin sakin var..
Ayy kız nasıl korktum 😂 annemle konuşuyorduk dedi ben iki sene önce uyuz olmuşum ama sen takıntılısın diye söylemedim 😂 ilaç va kullandım tüm evi yıkadım vs ben şok.. aile hekimi anladı git hemen bekleme dedi gittim adamda yok bu uyuz değil dedi . Ya hormonel ya şuan sıcaklardan dedi ama bilemedim 😂 bakalım aşkım perşembede cildiyeye gidim çift dikiş olsun 🙄 ben çok takıntılıyım
Hareketleniyor aşkım düzelir bence minik minikte olsa bir anı bir anlarını tutmaz bence artık çok normal.

Hahah ciddi misinnnn oyyyy çok geçmiş olsun ya çok zor gözümde canlandı resmen benim travmalar

Ben de 32 bitsin öyle başlayacağım, sadece göğüs ucuna değil kahverengi kısma da sürmemiz gerekiyormuş.

Canım benim eşyalarım şöyle;
• 5 adet depend
• 3 adet külot
• 2 adet emzirme sütyeni (siyah ve krem)
• 2 adet emzirme atleti (siyah ve beyaz)
• 2 adet çorap
• yatak koruyucu (hastane istedi)
• 1 adet uzun sabahlık / 1 adet gecelik (bu ikisi beyaz ve takım + fotoğraf çekiminde kullanacağım)
• 1 adet alt üst önü düğmeli pijama takımı (koyu renk)

Yedek kıyafetlere de 1 adet daha önü düğmeli pijama takımı koydum o da koyu renk. Gayet makul bir çanta oldu benimkiler. Bebemin de hemen hemen böyle. Biraz battaniye fazla oldu onu da ayarlayacağım.
Krem ne kullanacaksiniz

Ya benimki şimdi 1 haftadır felan böyle .. anlamadım perşembe doktor kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür belki yeri daraldı artık eski rahatlığı yok
Hareket ettğiği sürece sorun yok bence de ister yavaş ister hızlı huylarıda farklıdır mutlaka.. Bide benimmki yemek yerken hareketleniyor daha ilk lokmada nerdeyse sesten mi anlıyor tadını mı alıyor napıyor anlamadım.

yok normal oluyorsun monitörden tansiyon düşmeye başlayınca sakinleştirici vuruyor yada miden bulanirsa onun harici normal oluyorsun sadece belden altı hissiz oluyor korkma kuzum gerçekten hiç korkulacak bişey değil bana iğneyi çok farklı anlattılar ben bir hafta uyuyamamıştım o iğne korkusundan ben ne belime yapılan iğneyi hissettim ne de acı
En çok o iğneden korkuyorum ya

Perşembe günü sabah 7 de yatışım yapılcak doğumum gerçekleşcek, spinal sezeryan olarak nasipse kızlar. Dua bekliyorum hepinizden 🤍 3.700 şuan kilomuz
Canım bu perşembemi haftaya mı nerde olacak doğum Rabbim yardımcın olsun💓inşallah herşey güzel olur genel anestezi neden istemedin?

Perşembe günü sabah 7 de yatışım yapılcak doğumum gerçekleşcek, spinal sezeryan olarak nasipse kızlar. Dua bekliyorum hepinizden 🤍 3.700 şuan kilomuz
Maşallah kilosuda iyiymiş kaç haftadaydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah🙏🏻 neden sezaryen olacaktı isteğe bağlı mı bir sebepten mi

Canım bu perşembemi haftaya mı nerde olacak doğum Rabbim yardımcın olsun💓inşallah herşey güzel olur genel anestezi neden istemedin?
Canım araştırdığım kadarıyla sezeryanın en zorlayıcı yönlerinden biri uyanma kendine gelme evresi ve çok şeyden mahrum kalıyorsun. Bebeğin doğum anından vs gibi. Spinalde hiç bayılmicam ve doktorumun dediğine göre ilk kalkış felan daha kolay oluyormuş 3.4 gün çok fazla ağrı hissetmiyormuşsun
Bu perşembe olucam 🤩 iki gün sonra yani
Bağcılar Güneşli Erdem hastanesinde olucam

Back
X