• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Merveturann Merveturann canım sağ salim girip çıkın ameliyata. Belden yapılan iğneden de korkma Dr ne derse onu dinle o an. Kıpırdama diyor gerçekten Kıpırdama. Bende belden iğne oldum. İnan popoya yapılan iğneyle aynı diyebilirim. Tabi herkesin farklı geçiyor ama Dr güveniyorsan inan iyi geçer inşallah. Ameliyathaneye bismillah diye gir kalbine ferahlık tut herkes doğuruyor sende yaparsın. Panik yapıp o güzel anın büyüsünü bozma inan. O masaya yatiyorsak güzel sebep için yatıyoruz. İnşallah iyi geçer dualarimizdasin 😍 kendine geldiğinde burayada yazmayı unutma. Bol bol ❤️❤️❤️❤️❤️

Hastane çantası hazır bebeğin bütün ütüsü bitti sırada buzluk işi kaldı annemler hafta sonu gelmeyi planlıyor ama ben onlar gelmeden önce bir şeyler yapmak istiyorum sizler ne yaptınız buzluğa çok kolaylık oluyor sonrasında planımda börek sarma kurabiye var şimdilik sarmayı annem sarıp getirecek böreği de kurabiyeyi de ben yaparım 🤣🤣🤣🤣🤣

ben de anlamadim hic ne oldugunu, ilk defa olunca bir anda ne dusunecegimi sasirdim. cok sukur evdeyim, yatacagim artik, cok sag ol canim. 🙏🏻

sen nasilsin, kendini nasil hissediyorsun?
Çok şükür baya toparladım canmm kıza gidip geliyorum
ahh cok sevindim 🙏🏻 anne iyi olunca minnoslar da iyi oluyor ben o bagin dogum sonrasinda da yakinen devam ettigini hissediyorum hep nedense. darisi saglikla basimiza artik. 🙏🏻🌸
Aminn canm inşallah

Ev temizliği başladınız mı kızlar

Difrize atılacaklari atıp başlayacağım inşallah biraz ağırlaştım, normalde bı abla cagircaktim ama taşınalı 2 ay oldu 2 ay önce her şeyi yıkayıp yerleştirmiştim bunda da sadece perde cam var ona da eşim yardım eder perde takmaya o yüzden bu hafta başlarım gibi

Valla ben taşınalı çok olmadı 4 ay felan camlar için felan yardımcı ablayı çağıracaktım ama eşim geçen hafta sildi gayette temiz oldu 😂 belki mutfağı tekrar bir dökerim ablayı çağırıp ama oda temiz aslında..

Ben başladım yavstan 😅

Eklentiler

• IMG_20250827_181536_983.webp
    IMG_20250827_181536_983.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 69
Biz bebiş doğduktan sonra yapamayız diye yıllardır ertelediğimiz ne tadilat varsa yapalım diye dahiyane bir karar almıştık eşimle 🫠 Şimdi onun acısı çıkıyor ama görümcem sağolsun yardımcı oluyor.Yoksa benim artık büyük işleri yapmaya gücüm yetmiyor valla

Hiçbir şeye başlamadım.Sadece 3 halim yıkandı ,doğuma yakın serrcegim.Daha bir odanın tadilatı var olacağına bıraktım herşeyi.Derin dondurucum yok,dolabın buzlugunda da pek yer yok o yüzden birşeyler de yapmayı dusunmuyorum.tek temennim 39. haftamda doğurmak.
Ben şu an akşam yicek yemek bulduğuma şükrediyorum vallahi bi de bırak buzluk hazırlığı yapayım🥹 Yapana helal olsun ama ben çok çabuk yoruluyorum artık aynı dediğin gibi oluruna bıraktım.Her şey hallolur karnımızdaki minnoşlarla biz iyi olduktan sonra🥰

Kızlar bu baskılı ürünleri ütülerken ya ters çevirin öyle ütüleyin ya da üzerine bir defter kağıdı koyarak ütüleyin baskı çok zarar görmesin yüksek ısı da ütü yapmayın

Back
X