- 14 Mart 2025
- 338
- 493
- 18
Karisan eşler kapatılsın.Benim eşimde çok karışır çocuk konusunda ve aşırı hassas.Ya annesiyiz onun için en iyisini düşünürüz zaten..Neymis emzik meme reddi yaparmış… yarın doktor kontrolü var inşallah verebilirsin emzik der. Çünkü mama hazırlamaya gidiyorum diyelim, kendini öyle paralıyor ki ağlamaktan, elim ayağıma dolaşıyor. Ama emziği verince sakin sakin bekliyor.. Bakalım hayırlısı Allah kolaylık versin çok zor
Maşallah canım benimSelam kızlar bugün 04.20 de kızım çok şükür ki doğdu. 13 saat suni sancı aldım. Ama sonu çok güzelbekleyen herkese kolay doğumlar diliyorum
38+6 da doğdu

Çok geçmiş olsun bir daha da tekrarlanmasin inşcok tesekkur ederim, gece ilk kan sonuclarinda 16’ya dustu, 10-11 seviyelerine dusus olursa cikarabilirlermis, bekliyoruz. hayatimda gecirdigim en zor geceydi kesinlikle, aglama krizlerine devam ettik surekli, sabaha karsi biraz daha sakinledi, umarim boyle devam ettirmeyi basarabiliriz.ben de kendimi annelikte hizlandirilmis bir seviyeye ulasmis hissediyorum.
![]()

Kızlar doğum için kayınvalidem geldi annem rahatsızlığından dolayı gelemiyor babama bakıyor kayınvalidem yemekleri güzel yapmaz o yüzden bu hamile halimle ben yemekleri yapıyorum yapsada ben yiyemiyorum yemeklerini onlara gidince aç kalıyorum resmen kayinpederim ve kayınvalidem birlikte geldiler 15 gündür burdalar hiç rahat olamıyorum hizmet ediyorum doğum sonrasını düşünüyorum ne olacak diye bebekle onlar ilgilenip işleride benmi yapcam ben dogumdan sonra gitmelerini istiyorum zaten bana bir faydaları yok yemekleri ben yapıyorum temizliği kayvinvalidem sadece ev süpürebiliyor kapıların masaların esyalarin tozunu hep ben alıyorum çamaşırlarını makineye atıp asıyorum kendi camasirlarini toplamiyor onu bile ben yapıyorum herşeyi illaki soylememmi lazim bana doğum öncesi bir faydalari olmadı açıkçasi doğum sonrasida olacağıni düşünmüyorum doğumdan iki hafta sonra gitmelerini soylicem iki üç ay kalmayi dusunuyor nasıl yapicam hiç bilmiyorum son günlerim hep stresli geçiyor icim çok dolu dertleşmek için yazdım buraya da
Eşine ,mesela ben kendi işimi hallediyorum extra annelerin işini yapıyorum bu beni çok yoruyor ,çocuk olunca da 1 hafta kalsınlar sonra gidebilirler bana pek faydaları yok zaten desen..
Sevgiyle kucaklıyorum seni ,inş cnmHalledilir canım sen stres yapma benim de öyle oldu oğluma hamileyken alt kata şu akıyormuş komşu gelmişti banyo wc bastan kırılıp yapılmıştı şimdi de doğumdan önce yine klozette sorun cıktı kırılıp degisildisağlık olsun diyelim
![]()