• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Neymis emzik meme reddi yaparmış… yarın doktor kontrolü var inşallah verebilirsin emzik der. Çünkü mama hazırlamaya gidiyorum diyelim, kendini öyle paralıyor ki ağlamaktan, elim ayağıma dolaşıyor. Ama emziği verince sakin sakin bekliyor.. Bakalım hayırlısı Allah kolaylık versin çok zor
Karisan eşler kapatılsın.Benim eşimde çok karışır çocuk konusunda ve aşırı hassas.Ya annesiyiz onun için en iyisini düşünürüz zaten..
Selam kızlar bugün 04.20 de kızım çok şükür ki doğdu. 13 saat suni sancı aldım. Ama sonu çok güzel 🩷🌸 bekleyen herkese kolay doğumlar diliyorum 🩷 38+6 da doğdu
Maşallah canım benim 🥰🥰🥰 Sağlıkla mutlulukla büyütün inş ❤️❤️
cok tesekkur ederim, gece ilk kan sonuclarinda 16’ya dustu, 10-11 seviyelerine dusus olursa cikarabilirlermis, bekliyoruz. hayatimda gecirdigim en zor geceydi kesinlikle, aglama krizlerine devam ettik surekli, sabaha karsi biraz daha sakinledi, umarim boyle devam ettirmeyi basarabiliriz. 🙏🏻 ben de kendimi annelikte hizlandirilmis bir seviyeye ulasmis hissediyorum. 😔
Çok geçmiş olsun bir daha da tekrarlanmasin inş 🌹
Kızlar doğum için kayınvalidem geldi annem rahatsızlığından dolayı gelemiyor babama bakıyor kayınvalidem yemekleri güzel yapmaz o yüzden bu hamile halimle ben yemekleri yapıyorum yapsada ben yiyemiyorum yemeklerini onlara gidince aç kalıyorum resmen kayinpederim ve kayınvalidem birlikte geldiler 15 gündür burdalar hiç rahat olamıyorum hizmet ediyorum doğum sonrasını düşünüyorum ne olacak diye bebekle onlar ilgilenip işleride benmi yapcam ben dogumdan sonra gitmelerini istiyorum zaten bana bir faydaları yok yemekleri ben yapıyorum temizliği kayvinvalidem sadece ev süpürebiliyor kapıların masaların esyalarin tozunu hep ben alıyorum çamaşırlarını makineye atıp asıyorum kendi camasirlarini toplamiyor onu bile ben yapıyorum herşeyi illaki soylememmi lazim bana doğum öncesi bir faydalari olmadı açıkçasi doğum sonrasida olacağıni düşünmüyorum doğumdan iki hafta sonra gitmelerini soylicem iki üç ay kalmayi dusunuyor nasıl yapicam hiç bilmiyorum son günlerim hep stresli geçiyor icim çok dolu dertleşmek için yazdım buraya da

Eşine ,mesela ben kendi işimi hallediyorum extra annelerin işini yapıyorum bu beni çok yoruyor ,çocuk olunca da 1 hafta kalsınlar sonra gidebilirler bana pek faydaları yok zaten desen..
Halledilir canım sen stres yapma benim de öyle oldu oğluma hamileyken alt kata şu akıyormuş komşu gelmişti banyo wc bastan kırılıp yapılmıştı şimdi de doğumdan önce yine klozette sorun cıktı kırılıp degisildi 😃😃😃 sağlık olsun diyelim 😃
Sevgiyle kucaklıyorum seni ,inş cnm 🥰

Kalkan kullanıyorum o da nemlendiriyor fena değil ama iyileşmesine fırsat kalmadan emme saati geliyor… Bilmiyorum çok zorlanıyorum
Merhaba gümüş kapak denediniz mi ben daha doğum yapmadım ama geçenlerde göğsümde bi ufak yaramsı bişey çıktı onu taktım 1 günde toparladı

Selam kızlar bugün 04.20 de kızım çok şükür ki doğdu. 13 saat suni sancı aldım. Ama sonu çok güzel 🩷🌸 bekleyen herkese kolay doğumlar diliyorum 🩷 38+6 da doğdu
Gözün aydın canım bebiş nasil sen nasılsın 😃 planlımı verildi suni sancı sağlıkla büyüsün ❤️❤️❤️

Cihazla ölçümde yine 12.6 çıktı sarılığı kan alınıyor. Sınırımız 15 e düştü 15 olursa yatış yapacağız. Bugün 15 olmasa bile bu hafta illa ki 15 olur yükselir. Biz sanırım 4. 5. defa daha yatacağız gibi duruyor. Maalesef uzamış sarılığa döndü artık prematüre de olduğu için vücut zor savaşıyor 2. iviği de alabilirmişiz… Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.

Bizim doktorumuz memeden hiç ayrılmak istemiyorsa emzirme sonrası az ver emzik demişti. Çevremiz doktordan ahkamlı maşallah 😅 benim eşim de öyle aman emzik tü tü kaka. Bi o kaldı sanki, kendi zorda kalınca veriyo bile 😁 yavrum da çözemedim tam alıştı mı alışmadı mı. Bir öğürüyo bir emiyo.

Canım bu arada ilk 10 gün doydu mu doymadı mı süt indi mi vs zor oluyo. Benim ikinci yavrum memem yara olmadı hiç ama öncesinde iyi baktım. Ha şimdi sen bakabilirsin, hemen garmastan krem alıyorsun ve meme açık kalıyo her fırsatta ki kuruyo o yara. Mamaya çok takılma etraf da bir sussun. Emzir sonra mama. Emdikçe gelir o süt ha doymaz duruma göre ayarlarsın. Şimdi lıhusalılın otuna 💩 una ağlıyorum ama ilk günlerin o stresleri değişik oluyor gerçekten. Sağlıcakla büyüt ❤️

Yoğun bakımda daha 3 günlükken eldivenden emzik yapıp verdiler pipilimin ağzına 😂 bir sürü fotoğraf video attım eşime ıhhh demedi eve geldik gaz masajı yaparken çok ağlıyor diye avent emzik verdim diye bana demediğini bırakmadı. Ulan eldivenden vermelerine gıkın çıkmıyor da buna niye çıkıyor diye bir güzel haşladım sustu 😂😂😂 çok ağlayınca veriyorum ne yapcaz yani vermeyip kafayı yemesinler
Sizi yerim ya 😂😂

Kızlar bana n’oluyo anlamadım ya. Son bir buçuk aya kadar sadece 7 kg almıştım, bu son bir buçuk ayda 5.5 kg birden aldım yani şoka giriyorum, bebeğim kilo alıyor desem onun da kilo alımı yavaşladı artık, aşırı bir yemem de yok benim gibi bir durum yaşayan var mı ?

Eşine ,mesela ben kendi işimi hallediyorum extra annelerin işini yapıyorum bu beni çok yoruyor ,çocuk olunca da 1 hafta kalsınlar sonra gidebilirler bana pek faydaları yok zaten desen..
Eşim kendiside farkında zaten ben söyleyemem o soylicek doğumdan sonra Allah razı olsun eşimden suana kadar en büyük destekcim o oldu ama bu durum canımı sıkıyor ailesi kırılabilir

Gözün aydın canım bebiş nasil sen nasılsın 😃 planlımı verildi suni sancı sağlıkla büyüsün ❤️❤️❤️
Evet canım benim tansiyonum fırladı rutin kontrolüm vardı, üstüne de bebek nst de hiç hareket etmeyince 38+5 ti işte zaten açıklık 6cm di. Ama bir türlü ilerlemedi 13 saat sonra ilerledi ama bu benimle alakalı çünkü çok fazla zamanında ilaç kullandığım için. Doğumumu sorarsan 8dk sürdü. Sancım dk de bir gelmeye başlayınca 🧿🥹

Bebişler bağışıklığı da yok toparlanmazsa doktor ertelebilir doğumu bilmiyorum bakalım allahım size de şifa versin vardır bunda da bir hayır
Benim ertelenmez sanırım geçen hafta da hastaydım erteledik 39 oldum sancım çıkacak diye korkuyorum artık 😞

Eşim kendiside farkında zaten ben söyleyemem o soylicek doğumdan sonra Allah razı olsun eşimden suana kadar en büyük destekcim o oldu ama bu durum canımı sıkıyor ailesi kırılabilir
Birde kirilcaklar diye o yükü taşıma lütfen zaten en hassas dönemdeyiz benim de gorumcem kayınvalidem gebeliğin başında bize gezmeye gelmek istedi 2 çocuğu var asla ilgilenmez mutfağa girmezler daha önce agirliyordum ama ben bu bebek için çok tedavi gördüm hemde hamilelik çok sıkıntılı geçti ona rağmen çocuklar eğlenir size gelelim dediler kabul etmedim bozuldular bozulsunlar fayda görmediğim insanlara hizmet edemezdim o halde biraz soğuklar halen takmiyorum çok zor zamanlar atlattık eşimle rabbim razı olsun Esin yardım eder sana boşver gitsinler

Cihazla ölçümde yine 12.6 çıktı sarılığı kan alınıyor. Sınırımız 15 e düştü 15 olursa yatış yapacağız. Bugün 15 olmasa bile bu hafta illa ki 15 olur yükselir. Biz sanırım 4. 5. defa daha yatacağız gibi duruyor. Maalesef uzamış sarılığa döndü artık prematüre de olduğu için vücut zor savaşıyor 2. iviği de alabilirmişiz… Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.
inan ilk yazdigindan beri dualarimdasin 🙏🏻 geceden beri de o kadar cok dua ettim ki, kendim icin de senin icin de… biz de cihazi cok etkin kullanamiyoruz maalesef, oglum hem huysuz hem hareketli, aglamaktan helak olmasini gectim, yine aglamasini tolere etme noktasina geldim artik ama o kadar hareketli ki goz bandi durmuyor, sabah cok sukur bi’ sakinlemisti, sagim yaptiktan sonra icim gecmis sessizlikte yarim saat, sicrayarak uyandim, bi’ baktim goz bandi kaymis gitmis yine, kim bilir kac dakika maruz kaldi isiga… kendimi teselli etmeye calisiyorum ben de. gececek bu gunler, ahh ahh bizim pipililerden ne cektik be! diye anlatacagiz. 🥹🙏🏻🩵

Başlarda süt çok çok az oluyor canım ben bebek emmediği için hastane pompasıyla sağdığımda bile 1 2 damla anca çıkıyordu onu bile vermeye çalışıyordum, zamanla artacak sütün. Ben de mama veriyorum sütüm biraz arttı ama hala doymuyor emince, normalde doyunca uykuya dalıyor emdikten sonra mama vermeyince uyumuyor. Sütün artması için bol bol emzirmek gerekiyor canım yaralar için krem kullan ben lansinoh kullanıyorum benim de yara olmuştu iyi geldi
Çok teşekkür ederim ya yalnız olmadığımı bilmek çok iyi geliyor 🩵

Back
X