Günaydın kızlar, dün öyle yoruldum ki.Sabah hastaneye gittim kan verdim ,muayene oldum ,EKG çektirdim.Sekerin biraz bozulmaya başlamış dedi ,yükselmiş yani.Dedim birşey farkeder mi,önümüzdeki pazartesi belki doğum olurdu ama biz 22 bu çarşambaya bebegi alalim ,gelişimi de iyi dedi.Anestezi ile de görüştüm spinal dedim bana bı baktı anlamadım,ondan da uygun raporu çıktı.
Öğlen oğlan yemeğe geldi çok solgundu başım ağrıyo falan dedi kustu kaç kere başka ilde doktoru var oraya götürdük ,baya bekledik .Beklerkende baya çocuk vardı yaramazda çoktu açıkçası gözüm korktu.Acikcasi evlendiğinde falan olsun öyle çocuğum olsun hemen diye bı isteğim yoktu,çok çocuğa da heves etmedim.Bir de bu kadar rahata alıştıktan sonra bi de oğlum gibi uysal olmazsa falan ,böyle tek iyiydi diye düşündüm,haksızlık mı yaptım dedim.Sacna ama bir suru sey.Sonra yazık karnimdaki bebek kendi hallinde niye boyle düşünüyorsun diye kızdım Hungur hüngür agladim.Masallah oğlum bize karşı gelmez ,denileni yapar asi degil.Bu beni daha çok üzuyor ,hassas belli de etmez.Dun resmen lohusa olmadan sendromun dibine vurdum.Enfeksiyon olmuş boğazları ,serum aldı.Bugun de alacak.
Ailem bugün gelecek,ben hala işlerimi yapıyorum öyle işte.Tatli bir heyecan var.Yarın 38+4 olacağım İnş herşey yolunda gider,sütüm gelir bebek emer,dogumum iyi geçer .
Bir de doktor tüplerini baglatmayi istiyormusun dedi,çok isterim dedim

ama dinen sakıncalı denildiği için kararsızım dedim.. Eşinle imza atman lazım dedi.