- 1 Kasım 2023
- 1.656
- 1.105
- 63
- 30
Normalmiş canım. Bana alttaki mustelayı tavsiye ettiler onun için.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalmiş canım. Bana alttaki mustelayı tavsiye ettiler onun için.
Bizim var, neredeyse her beslenmeden sonra kusuyor. Yedikleri ağzına gelir gibi oluyor, yutkunup duruyor. Bazen uykudan uyanıyor, kusunca rahatlıyorReflüsü olan var mı belirtileriniz neler? Çok zor uyutuyorum uyurken de çok ses çıkarıyor çenesini yukarı doğru çeviriyor. Kusma ve hıçkırık da var
Soğuk uygulamak ters etki yapar sıcak kompres yapmak veya sıcak suda ovmak gerekiyor. Bir de bebeğin çenesini tam o tarafa gelecek şekilde emzirmek işe yarıyormuş. Halledemezsin çok kötü olmadan hastaneye git mastite dönmesin. Hastane tipi pompa kiralayıp çok ilerlemeden düzeltmek mümkün oluyormuş.Kızlar çok kötüyüm tek göğsümün alt tarafı aşırı şiş. Düzenli emiyor çocuğum sağıyorum da ara ara ama. Duşa girdim masaj yapmaya çalıştım açamadım sanki düğüm düğüm şişlik var gibi. Buna soğuk mu uygulamam lazım acaba sıcak yerine başına gelen söylesin arada da sızlıyor ve zonkluyor yatamıyorum bile yatınca daha kötü acıyor uçta yara falan yok ama dediğim gibi içerden bir şey ve memenin alt kısmında. Napcam ya çok kötüyüm![]()
Ahhh biri deseydi bana yaptırmazdım ben de. Bebekliğine dair içimi sızlatan tek şeyZannetmiyorum ya geneli bebeklerin öyle yapıyor zaten.Benimki de sesli yapıyor.
Benimde kızımı giydirmislerdi bence o kadar sorun değil cnm .
Aynen valla çok zor,Allah kolaylık versin bize
Bebekken kıyamıyorum ben nedense.Oglani 8 yaşında yaptirmistim.
Canım banyoda elinle sağ. Çok acır ama dayan. Şişliğin etrafına daha çok masaj yap. Boşken de yavrunu emzir en güzel o açar. Hafiflemezse de dr a git. Yenidoğan hemşireleri bile bilir ilmini nasıl masaj yapılacağını.geçmiş olsun pis acır oKızlar çok kötüyüm tek göğsümün alt tarafı aşırı şiş. Düzenli emiyor çocuğum sağıyorum da ara ara ama. Duşa girdim masaj yapmaya çalıştım açamadım sanki düğüm düğüm şişlik var gibi. Buna soğuk mu uygulamam lazım acaba sıcak yerine başına gelen söylesin arada da sızlıyor ve zonkluyor yatamıyorum bile yatınca daha kötü acıyor uçta yara falan yok ama dediğim gibi içerden bir şey ve memenin alt kısmında. Napcam ya çok kötüyüm![]()
Siveno kullanıyorum da sen hangisini kullanıyorsun peki alıyım yarınOlabiliyor bölgesel olarak büyük oğlumun deterjandan dolayı göz altında olmuştu egzema gibi cildiyeye götürdügimizde deterjanı değiştir düzelmezse yastık yorgan vs hep değiştir dedi deterjanı değiştirince azalmıştı
Geçmiş gitmiş şimdi buna mı üzülcez diceksiniz ama şimdi aklıma geldi. Ten tene temas çok önemli diyip duruyorlardı. Bebek ilk doğduğunda giydirip battaniyeye sarıp verdiler kucağıma. Zaten ilk bir saatin sonuna doğru emzirebildim yarayı diktiler geldim diyene kadar. Bir de tamamen giyinik emdi. O hengamede benim aklıma gelmedi çocuğun çıplak olması gerektiği. Ay çok sinirim bozuldu şu anbir sürü makale var bunun ne kadar önemli olduğuna dair. Neden hastanede öyle yapmadılar ki
emzirirken de ten tene temas yapıyoruz falan sanıyordum ben. Ama tamamen çıplak şekilde karınların birbirine değmesi gerekiyormuş.emzirirken hafif dizime doğru kayıp kucağımda uyuması veya yüzünü memeye yaslayıp uyuması falan sayılmıyormuş
püfff
![]()
Boza da çok süt yapıyormuş komşum söyledi henüz alamadım ama bende denicem
Merhaba, ben de geçenlerde sütüm azalıyor diyip baya moralim bozulmuştu. Ama artırmak mümkün şuan tekrar azaldı mesela ama dün gayet iyiydi. Yani arada süt artıp azalabiliyor o yüzden çok takmamak lazım. Neyse ben kendim için sütümü artırdığını düşündüğüm şeyleri yazayım. Öncelikle gece uykusu çok önemli uyku olmazsa hiçbiri işe yaramıyor bende. Çay olarak da ısırgan otunu demlemiştim . Bestlak diye bir damla aldım boza içiyorum her gün ayrıca et yenilmeli kesinlikle . Bir de gece yatmadan ceviz filan da yiyin
Bugün 1.ay kontrolümüz var gidince söyleyeceğim yine.Yapamıyorsa götürün kızlar bana da normal dendi kabız çıktı bebeğim o yüzden içgüdüye göre hareket etmek en doğrusu. Kabız mı diyip duruyordum normal diyordu eşim ve doktorlar ama kabız çıktı
Kesinlikle evet soğuk uygulamalısın canım. Eğer bir iltihap varsa sıcak uygulama İltihabın yayılmasına yol açar. Emzirme danışmanı çok dikkat et buna dediKızlar çok kötüyüm tek göğsümün alt tarafı aşırı şiş. Düzenli emiyor çocuğum sağıyorum da ara ara ama. Duşa girdim masaj yapmaya çalıştım açamadım sanki düğüm düğüm şişlik var gibi. Buna soğuk mu uygulamam lazım acaba sıcak yerine başına gelen söylesin arada da sızlıyor ve zonkluyor yatamıyorum bile yatınca daha kötü acıyor uçta yara falan yok ama dediğim gibi içerden bir şey ve memenin alt kısmında. Napcam ya çok kötüyüm![]()
Aa bunu bilmiyordum. Ama iltihap yoksa da kanalları daraltır soğuk uygulamakKesinlikle evet soğuk uygulamalısın canım. Eğer bir iltihap varsa sıcak uygulama İltihabın yayılmasına yol açar. Emzirme danışmanı çok dikkat et buna dedi
İnşallah canım herkes uyku uyku diyor ama 2 çocukla uyku 0 yaşamaya çalışıyorum umarım bunlar ise yararNormalde hiç içemem ama deneyim canım inşallah ikimize de iyi gelir
Kesinlikle bi görünmek lazım tabii ki. Soğuk uygulama bölgesel bu arada sadece o şişlik kısmına. İnşallah hiçbirine gerek kalmaz kendiliğinden düzelir, geçmiş olsunAa bunu bilmiyordum. Ama iltihap yoksa da kanalları daraltır soğuk uygulamaktabii risk almamak lazım.
kimyonkokusu canım en iyisi bir gösterip danış hemşire veya doktora. Çok geçmiş olsun.
Aşkım biz gaz için lefax kullanıyorduk ama şimdi çocuk doktorumuz gel gastin yazmış tr de varmı bilmiyorum .. sanki bir tık daha iyi gibi ama benim kızım zaten aşırı karın ağrısı yaşıyor onada çözüm yok bazı bebekler böyledenşldi özellikle kız bebekler 6/8 hafta tavan yaparmış bu zıkkım karın ağrısı .Nurse kullanmayın da zıkkım alsın onu net ondan kaynaklı leş bir damla. Gaz damlası arayışındayım öneren varsa bakayım içeriklerine yorumlara kızlar.
Bende onu kullanıyorum şuanSiveno kullanıyorum da sen hangisini kullanıyorsun peki alıyım yarın
Aşkım ss aldım bakıcam var mı yok mu diye şu an tek göz takılıyorum uykudanAşkım biz gaz için lefax kullanıyorduk ama şimdi çocuk doktorumuz gel gastin yazmış tr de varmı bilmiyorum .. sanki bir tık daha iyi gibi ama benim kızım zaten aşırı karın ağrısı yaşıyor onada çözüm yok bazı bebekler böyledenşldi özellikle kız bebekler 6/8 hafta tavan yaparmış bu zıkkım karın ağrısı .
Yaaaa inşallah sana çekmemiştir inşallah sadece bir süreçtir buBugün 1.ay kontrolümüz var gidince söyleyeceğim yine.
Hayır bu şeyler genetikse ve bana çektiyse sıçtık zaten. Ben huzursuz bağırsak sendromu ve gluten hassasiyeti olan kronik bir kabızım.
Oğlum inşallah kötü şeylerimi almamıştır…