• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
allah korusun aşkım bakma internete falan doktora danış en doğru cevabı o verir. Benim başıma gelmedi bilmiyorum ama panikleme düşünüp sadece danış
Aşkım Google insanı mezara koyuyor ya direk .. cumaya kadar bekleyeceğim geçmezse cuma ilahı babasına bırakıp çıkarım ilay ile doktorlara gitmek istemiyorum.. kbb ye gideceğim mecburen çünki oradada öksürek hapşuran biliyorsun 🤭

Kızlar selam köprücük kemiğin hemen üzerinde elime lenf bezi geliyor. Google yazdım biliyorsunuz felaket tellalı o kötü hastalık çıkıyor ,chat Gpt ise emzirirken olabilir diyor. Benim zaten panik atağım var başına böylr birşey gelen varmı ?
Kuzu telaşlanma hemen ggogle zaten hep öyle. Yağ bezesi bile olabilir git Bi göster bakalım doktora.

Kuzu telaşlanma hemen ggogle zaten hep öyle. Yağ bezesi bile olabilir git Bi göster bakalım doktora.
Aşkım evet biraz bekleyip gideceğim .. hamileykende boynumda olup geçmişti .. bakacağım yine Google yazma huyumdan geçme lazım ya

Ben de korkarak verdim ama şükür bi şey olmadı. Doktorlar evet karşı çıkıyor . Annem ablam hep vermişler . Hayır asla vermem beni ikna etmeye çalışmayın diyorduma ama büyük konuştum . 😀
Bende veriyorum kendim içiyorum 1 cay kasida bebise ama ise yariyormu bilmiyorum artik bisey de yapmıyorum yoruldum 😃

Buldum doktora gittim genel cerrahi mastit olmamışsın ama olmak üzeresin dedi
Çözüm bol bol emzirmek gerekirse 15 dkda bir meme boşalana kadar her emzirmenn üstüne sağmak ben bunu yapamadım ama emzirmeyi arttırınca çözüldü

Bir de kesinlikle elinle sağ videolar var elle nasıl sağılır diye

Onun dışında sütyen atlet bi şey giyme sadece tişört hiçbir şey sürme ucuna

Her emzirme öncesi ve sonrası yıka

Bunları yaparak çözdüm sayılır üç saati geçince memem yine doluveriyor ağrıyor hemen elle sağıp biraz boşaltıyorum

Süt arttırıcı çaylar içiyorsan bi süre kes sütün fazlalığından da oluyor
Sadece tişörtlemi durdun canim gögüs ucum yara olduğu ičin lansinoh süruyorum onudami surmesem acaba yikarken sicak suylami yikiyosun yoksa ilik suylami

Sadece tişörtlemi durdun canim gögüs ucum yara olduğu ičin lansinoh süruyorum onudami surmesem acaba yikarken sicak suylami yikiyosun yoksa ilik suylami
Hiçbir şey sürme dedi doktor ben arada lansinoh sürdüm ama genelde sürmüyorum

Emzirmeden önce ılık su emzirdikten sonra soğuk su

Yok aşkım ilk aşımı bu Aralık ayında yani 🤭 yanlış telafuz ettim kusura bakma 🤍 bu aralık ayında 6 lı aşı olacak karma aşı diye geçiyor içeriği ,
Difteri, tetanoz, boğmaca, çocuk felci, Haemophilus influenzae tip b ve hepatit B aşıları ile pnömokok aşısıymış
Anladım aşkım ben de şaşırdım 12 ayda mı olcak aaa nasıl diye 😅😅

Aşkım Google insanı mezara koyuyor ya direk .. cumaya kadar bekleyeceğim geçmezse cuma ilahı babasına bırakıp çıkarım ilay ile doktorlara gitmek istemiyorum.. kbb ye gideceğim mecburen çünki oradada öksürek hapşuran biliyorsun 🤭
Aile hekimliğine bile götüresim gelmiyor kilo kontrolüne gerekmedikçe götürme zaten balım. Aynen öyle bakma sen oralara mantıklı açıklamayı em iyi doktor yapar 🤍

2. Ay de başlıyor dimi canım ben şimdi şehir değiştirdim aile hekimim başka yerde acaba unutuldu mi diye düşündüm
Evet canım 2. ay itibariyle aşı serüvenimiz başlıyor 😅 yok yok unutmazlar yani sen yine de danış tabi ne zamandı diye

Ben de korkarak verdim ama şükür bi şey olmadı. Doktorlar evet karşı çıkıyor . Annem ablam hep vermişler . Hayır asla vermem beni ikna etmeye çalışmayın diyorduma ama büyük konuştum . 😀
Hahahah ah o büyük konuşup ayyyy asla yapmam diyip yaptığımız şeyler 😅😅 ay ben sallamam yaaaa derdim iki üç gündür sallanan koltukta sallıyorum uyusun diye ki evdeki hiçbir şeyi sallanmayan almıştım sallamak istemiyorum diye hajsj

Kızlar iyi geceleeer 🥲🥲 35 günlük oldu bebişim, bebekler uyuyarak büymüyor muydu ?? Bugün asla uyumadı sabah gece de uyumadı.. şuanda ayağımda sallıyorum son çare çıldırmak üzereyim

Kızlar iyi geceleeer 🥲🥲 35 günlük oldu bebişim, bebekler uyuyarak büymüyor muydu ?? Bugün asla uyumadı sabah gece de uyumadı.. şuanda ayağımda sallıyorum son çare çıldırmak üzereyim
Ben asla sallamam diyordum büyük konuşmuşum 😀😀😀

Yeni şeyler öğrenince uyumuyormuş bebekler 😇

Back
X