Uyuyor mu pekiBen asla sallamam diyordum büyük konuşmuşum
Yeni şeyler öğrenince uyumuyormuş bebekler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyuyor mu pekiBen asla sallamam diyordum büyük konuşmuşum
Yeni şeyler öğrenince uyumuyormuş bebekler![]()
Benimki mi kah uyuyor kah uyumuyorUyuyor mu peki![]()
Anladım canim krem surmeden gogus uclarin daha kötü olmadimiHiçbir şey sürme dedi doktor ben arada lansinoh sürdüm ama genelde sürmüyorum
Emzirmeden önce ılık su emzirdikten sonra soğuk su
Hayır hava alınca daha iyi geldiAnladım canim krem surmeden gogus uclarin daha kötü olmadimi
2. Ay diye hatırlıyorum cnm.Kızlar hepatit B 2. Doz ne zaman oluyor
normal cnm herkeste olur o bezelerAşkım Google insanı mezara koyuyor ya direk .. cumaya kadar bekleyeceğim geçmezse cuma ilahı babasına bırakıp çıkarım ilay ile doktorlara gitmek istemiyorum.. kbb ye gideceğim mecburen çünki oradada öksürek hapşuran biliyorsun![]()
Bugün diyorum aklı ersin telefon vereceğim eline birazHahahah ah o büyük konuşup ayyyy asla yapmam diyip yaptığımız şeyleray ben sallamam yaaaa derdim iki üç gündür sallanan koltukta sallıyorum uyusun diye ki evdeki hiçbir şeyi sallanmayan almıştım sallamak istemiyorum diye hajsj
Düzenli uykuları yok henüz cnm,inş olur.Soylegunduzleri 1 saat uyuyup 1 saat uyanık kalsalar bu döngü devam etse ne iyi olur.Kızlar iyi geceleeer35 günlük oldu bebişim, bebekler uyuyarak büymüyor muydu ?? Bugün asla uyumadı sabah gece de uyumadı.. şuanda ayağımda sallıyorum son çare çıldırmak üzereyim
Benim bebeğimde son 5-6 gündür 4-5 saat arayla besleniyor doktora götürdük bişeyi de yok doktorumuz normal ilk 10-15 gün 2-3 saat arayla beslenir sonra bebek acıktıkça beslenir dedi. Tabii sen yine de doktoruna bi danışArkadaşlar bebeğim 42 günlük ,Ne sıklıkla beslemeleyim acaba ,hala 2-3 saate bir beslemem lazım mı .Dün gece akşam 12 gibi verdim sabah 4.30 gibi kaldırıp verdim daha sonra saat 7.30 gibi mızmızlandı normalde 60 cc içiyordu 20 cc içip geri uykuya daldı ne yaptıysam uyanıp yemedi anlamadım .akşam çok huysuzdu yoruldu ondan mı bilmiyorum ama ilk dega bu kadar az besleniyor yanlış mı yapıyorum
Teşekkür ederim canım .Laktasyon hemşiresiyle karşılaştım .Dedi ki gece 12 de veriyorsan saat 4 e kadar uyanmadıysa zorla uyandırmana gerek yok yenidoğan değil artık dedi uyumayada ihtiyaçları varBenim bebeğimde son 5-6 gündür 4-5 saat arayla besleniyor doktora götürdük bişeyi de yok doktorumuz normal ilk 10-15 gün 2-3 saat arayla beslenir sonra bebek acıktıkça beslenir dedi. Tabii sen yine de doktoruna bi danış
Bir aydan sonra 5 saat Aralık verebilirsiniz dediler bize hatta 7 saat diyen Doktorlar da varmış. Acıkınca ağlıyorlar veya uyanıyorlar zatenArkadaşlar bebeğim 42 günlük ,Ne sıklıkla beslemeleyim acaba ,hala 2-3 saate bir beslemem lazım mı .Dün gece akşam 12 gibi verdim sabah 4.30 gibi kaldırıp verdim daha sonra saat 7.30 gibi mızmızlandı normalde 60 cc içiyordu 20 cc içip geri uykuya daldı ne yaptıysam uyanıp yemedi anlamadım .akşam çok huysuzdu yoruldu ondan mı bilmiyorum ama ilk dega bu kadar az besleniyor yanlış mı yapıyorum
Ben de dün fark ettim bunu. Umarım uzun süürmezKızlar bi şey soracağım size. Ben cinsellikten soğumuşum onu fark ettim. Yani aklıma bile gelmiyor . Eşim şu an anlayış gösteriyor ama bu uzun süre bende böyle devam edecek gibi . Normal mi sizce
Yalniz degilsin canim zaten daha normale donemedik bebekler cok huysuzKızlar bi şey soracağım size. Ben cinsellikten soğumuşum onu fark ettim. Yani aklıma bile gelmiyor . Eşim şu an anlayış gösteriyor ama bu uzun süre bende böyle devam edecek gibi . Normal mi sizce
Kızlar bi şey soracağım size. Ben cinsellikten soğumuşum onu fark ettim. Yani aklıma bile gelmiyor . Eşim şu an anlayış gösteriyor ama bu uzun süre bende böyle devam edecek gibi . Normal mi sizce
Evet çok yorgunum ve çok uykusuzum. Aman bana dokunma modundayım. Çok mutluyum böyleYalniz degilsin canim zaten daha normale donemedik bebekler cok huysuz![]()
Kızlar bi şey soracağım size. Ben cinsellikten soğumuşum onu fark ettim. Yani aklıma bile gelmiyor . Eşim şu an anlayış gösteriyor ama bu uzun süre bende böyle devam edecek gibi . Normal mi sizce
Ben de dün fark ettim bunu. Umarım uzun süürmez![]()
Ben de öyleyim canım hamilelik riskli geçince o süreçte de cinsellik yoktu, şimdi de isteksiz olduğum çok belli konusunu bile açmıyorum, bana normal geliyor
Ay ben de öyleyim. Zaten dikiş ağrılarım hala komple geçti diyemiyorum hem o yüzden çekiniyorum hem de canım istemiyo yani çok garip. Ama bence yorgunluk uykusuzluk falan değil sebebi libidom yerlerde sanki ve sorun şurda kocamı özledimfakat hiiiçç keyfim istemiyo cinselliği
![]()
Benim hem libidom yerlerde hem yorgunum hem de kocamı özlemedim![]()