• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    238
Bir aydan sonra 5 saat Aralık verebilirsiniz dediler bize hatta 7 saat diyen Doktorlar da varmış. Acıkınca ağlıyorlar veya uyanıyorlar zaten ❤️

Çok teşekkür ederim,❤️ben hep üç ay boyunca iki üç saate bir veriyecek sanıyordum düne kadar ,böyle olması beni sevindirdi diğer türlü çok zorlanıyordum🥰😅

Kızlar bi şey soracağım size. Ben cinsellikten soğumuşum onu fark ettim. Yani aklıma bile gelmiyor . Eşim şu an anlayış gösteriyor ama bu uzun süre bende böyle devam edecek gibi . Normal mi sizce
Selam, ben de o durumdayım doğum yapalı tam 40 gün oldu lohusalık bitti ama cinsel isteğim sıfır. Eskiden hiç böyle değildim hamileyken de son haftaya kadar aktif cinselliğimiz vardı. Ne olacak ne zaman düzelicez acaba

kızlar ya bebosunda uzamış sarılık olan var mı? bındılığım 20 günlük ama hala yüzü gözü vücudu sarı. doktor anne sütü sarılığı dedi. benim gibi olan var mı

Selam, ben de o durumdayım doğum yapalı tam 40 gün oldu lohusalık bitti ama cinsel isteğim sıfır. Eskiden hiç böyle değildim hamileyken de son haftaya kadar aktif cinselliğimiz vardı. Ne olacak ne zaman düzelicez acaba
Ben sürekli bahane uyduruyorum. Ama kesinlikle yorgunluk ve uykusuzluktan. Yani istemem için bedenen ve zihnen dinlenmiş olmam gerekiyor . O da bebekle çook zor :(

Kızlar bana akıl verin. Bebeğim emmeye başlıyor sütüm birkaç saniye sonra çok hızlı geliyor ve ağlama krizine giriyor yavrum. Sonrasında bi daha istemiyor . Önden sağıyorum ama her an da sağamıyorum. Meme reddi olur diye korkuyorum . Şu an yine ağlıyor emmiyor

Back
X