• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Kızlar günaydın bayağı aradan sonra girmek istedim bebem 43 günlük kolik akşamları kolik krizi çekiyoruz ama sabahlarıda 6 da bir kalkıyor 10 a 11 e kadar uyumuyor sonra uyuyor 2-3 gibi kalkıyor bir daha akşam 8 e kadar uyumuyor öğleden sonra gaz sancısı çekiyoruz ama sabah ki ne anlamıyorum sabahları pırtlarını yapıyor gün içinde 4 saat uyuyor sadece bana akıl verin

Kızlar 5. Hafta atağımı nedir bu uyumuyor bebek gözler gidiyor kucağımda uyuyor beşiğe koyuyorum uyanıyor 😀 devamlı da kucağımda tutamıyorum ne yapmak lazım devamlı emmek istiyor
ynı şekilde tok ve devamlı emince de gazı oluyor kucağımda bayılıp giden çocuk yatağa yatırdığım gibi sanki 3 saat uyumuş uykusunu almış gibi kalkıyor

Kızlar kimyon çayı için lütfen. Benim asla tüketmediğim bi baharat olduğu için yanaşmamaıştım hiç. Öğüre öğüre içiyorum 🙈İşe mi yaradı bilmiyorum zamansal olarak problemlerimiz de azalıyor olabilir. Şom ağzımı açmayım ama yoluna giriyor gibiyiz.
Kimyon rezene nane kekik içmediğim şey kalmadı gazlar bana mısın demiyor Malesef sizin zamanınız geliyordur inşallah

Kızlar merhaba , bu konu daha ilk açıldığında beta bcgler için konuşuyorduk şimdi bebişimiz kucağımızda. Benim kızım 51 günlük oldu bugün . 3 kg doğdu sonrasında 2700 e düştü ve ilk ayını tamamladığında kilosu 3700 dü. Geçen hafta çarşamba günü 4 kg çıktı ve covid olduğunu öğrendik iştahı kesildi. Şu an beslenmesinde artış var. 3 saatte bir süt + mama olarak devam ediyoruz. Benden 30cc ya da 40 cc süt geliyor bazen daha fazla bazen daha az. Doktorumuz bu dönemde 120 cc mama vermemizi bebeğin alabildiğini almasını istiyor. Ancak bebeğim her zaman 120 cc alamıyor. Toplam süt +mama olarak 90-100 -110 arasında gidip geliyor. Bu şekil beslenenlerde normal mi? Ayrıca siz geceleri ve gündüzleri kaç saatte bir besliyorsunuz. Ben hasta olduğu ve az beslendiği için 3 saatte bir devam ediyorum geceleri de ancak normali nedir? Yorumlarınızı bekliyorum.

Bizim de kistik fibrozis bozuk çıkmış geçen hafta tekrarladık. Yanlışlık olmuştur inşallah sizde de bizde de 🙏
Merhaba sonucunuz nasıl çıktı beni de bugün aradılar tsh ve kistik fibrozis değerleri yüksek çıkmış bi daha topuk kanı alınıp bakılacak

Back
X