2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Acıyor kuzum tabiki kanama ara sıra oluyor çoğu zaman olmuyor kanamalarn nasıl? Dinlenme fırsatım olmadığında daha çok acıyor. Büyük çocuğum küçüğü hiç rahat bırakmıyor sürekli uyandırıyor grlip gidip elliyor çocuğu ses yapıyor uyandırıyor. Onun yemeğiydi ödeviydi diğeri uyanıkken hep meme de vermezsem ağlama krizi amaaan beş dk dinlenemedim gün içinde kaç kere ağlıyom bilsen büyüğü anneme göndericem bikaç gün yoksa ben bakırköye az kaldı koca konusunu hiç açmıyorum hastaneden beri uyu uyu yorgunluğu bitmedi kendisinin sanırım o doğurdu yoksa başka açıklama bulamıyorum çocuk kusuyır sakın uyuma diyorum az uykuya ihtiyacım var bi kalkıyorum uyumuş ben bilmiyorum sanki beşiğine koyup uyumayı kavga edip dövüşmeye ramak var susuyorum ama patlıcam

Kaç gün oldu acaba doğumunuza? Gece beslenme süresi uzayınca benim kızım da rahat ediyo ama evham da yapıyorum yanlış mı yapıyorum diye.
Hayır canım yanlış değil korkma ama tabii doktor aksini söylerse o ayrı sağlığı her şeyi va yerindeyse uykusunu alsın uzun uyuması lazım onların çok ihtiyacı var

Bende kendim uyandırmıyorum artık gece 3 saati bulduğu oluyor iki memeyi de emip uyuyor doymamışsa mama veriyorum biraz daha dinlenelim diye gündüz sürekli memede cünkü meme uclarım füze gibi oldu İlk çocuğumda da böyle yapıyordum bir yaşına doğru da tamamen gece beslenmesini kestim

Mamayı sadece gece mi veriyorsun bende mama takviyesi düşünüyorum özellikle geceleri yarın doktora da bir soracagim. En güzelini yapmışsın

Mamayı sadece gece mi veriyorsun bende mama takviyesi düşünüyorum özellikle geceleri yarın doktora da bir soracagim. En güzelini yapmışsın
Canım mamayı neden düşünüyorsun kilosu için falan mı? Ben de düşünüyorum biraz kilo alsın istediğim için yarın zaten acile gideceğim gidince onu da soracağım bakalım ne diyecekler

Canım mamayı neden düşünüyorsun kilosu için falan mı? Ben de düşünüyorum biraz kilo alsın istediğim için yarın zaten acile gideceğim gidince onu da soracağım bakalım ne diyecekler
Evet canım kilosu için düşünüyorum sanki mama alan bebekler daha hızlı toparlıyorlar gibi bide sütüm var ama bazen doymadigini düşünüyorum sanki takviye yapsam daha iyi olacak gibi günde bir iki kere mama takviyesi vereyim diye aklıma geliyor ama bu seferde ya beni emmezse diye de korkuyorum yarın bende bi soracağım

Doğum kilosundan çok fazla azalmıştı hastaneden taburcu olurken %10 vermeleri normalken biz epey vermişiz toparlamak için mecbur başlamıştık aşırı bir sütüm olmuyor maalesef gündüz hiç dinlenemediğim gecede sürekli emmek istediği için göğüslerim bomboş oluyor artık en azından mama hakkını gece veriyorum bende dinlenmiş oluyorum ki gündüz sadece beni emsin diye doktorumuzda olur dedi gece veriyorum o yüzden

Meme reddi yaparsa diye korkuyorum ama doktora danışacagim en azından gece uyandığında vereyim diye düşünüyorum bakalım ne diyecek doktor

Ah ah kanayan yaram resmen bizim doğum kilomuz iyiydi ama sütüm gelmedi tutamadı memeyi derken sarılık oldu üstüne birde kilo kaybı yaşadık mama verin dediler bizde sanırım mama işini abarttık kolayımıza geldi silikon memeucuyla emzirmek falan şimdi sütüm var çok şükür ama çocuğum doymuyor mamadan kurtulamadım anne sütü de alıyo özellikle geceleri emzirmeye çalışıyorum yada silikon uçtan dolayı memeyi tam boşaltamadığı için de doymuyor olabilir emdikten sonra tekrar isterse bi 30 60 ml veriyorum ama sadece anne sütü mü alsa daha iyi olur acaba diyorum bilemedim

Meme reddi yaparsa diye korkuyorum ama doktora danışacagim en azından gece uyandığında vereyim diye düşünüyorum bakalım ne diyecek doktor
İlk çocuğumu da bu şekilde büyüttüm meme+mama onda da olmamıştı meme reddi yani illa red olacak diye birşey yok canım sadece bebek emmeye çok istekli biraz iştahlı olmalı. Emme refleksi az olan bebekler genelde hazırcı oluyor biberon işlerine geliyor doktorun doğru yönlendirecektir sen bir danışırsın

Çok teşekkür ederim canım amin

Benimki de hâlâ acıyo canım doğru düzgün eğilemiyorum bence normal
Benim dün bi şey yoktu ama bugün bi yeri şişti kızardı akıntısı var. Herhalde iltihap yaptı doktoruma attım ama dönmedi oda
Çok modum düşük. Yaram iyileşmedi 3 yaşındaki kızım durmuyor.
1 ay kontrolünden sonra bende uyandırmayı düşünmüyorum. Zaten şimdi bile uyandırınca emmiyor acıkırsa emiyor
Emzikte tutmadı bizimki dünden beri deniyorum ama yok. Tutmazsa eyvah
kocaya dün döktüm içimi. Güya ben yanlış anlamışım. Bakalım kaç gün süreck

Kızlar moralim çok bozuldu. Bebeğimin bugün 1 aylık kontrolü vardı. 1 ayda sadece 200 gram almış. Ne yapacağım ben

Kızlar moralim çok bozuldu. Bebeğimin bugün 1 aylık kontrolü vardı. 1 ayda sadece 200 gram almış. Ne yapacağım ben
çok tecrübeli değilim, benim de ilk bebeğim. Beslenmenize dikkat edin sütünüzü yağlandıracak şeyler tüketin. Fındık ceviz badem kuru incir gibi şeyler sütünüzün kalitesini arttırır. Doktorum bana pregnom max takviyesini önerdi süt kalitesini arttırsın diye

Elimden geldiğince beslenmeme dikkat ediyorum aslında ama olmuyor

Doktor ne dedi mama takviyesi yap dedi mi yoksa süte devam mı dedi öyleyse süt arttırıcı kullanabilirsin her gün duş al sıcak su çok iyi geliyor meyve suyu komposto bol bol iç

Kızlar bugün çok zor geçti benim için. Kızım 31 günlük midede Reflü varmış ama çok şükür kilo alımı iyi. Oğlum hastaydı deprem oldu hafif de olsa hissettim bebeğimi alıp oğluma koştum. Oğlum baygın gibiydi eşim hastaneye götürdü oğlum sıvı kaybetmiş yatış vermişler öyle serum veriyorlar mış. Burda da kimsem yok bebeği bırakamadım eşimin tarafı zaten yardımcı olmuyor. İnsanlık kalmamış kimsede Rabb'im onları benim kapıma muhtaç etmesin çünkü artık bende insanlıktan çıkabilirim. Biliyorlar burda yetim gibiyim kimsem yok insan en azından yeğenleri min annesi der gelir bir insanlık gösterir ama nerde. Kafam çok bozuk bugün. Eşim kirayı faturaları ödememiş bir de kafam ona takıldı açıkçası ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Vallahi genede kendimi tebrik ediyorum stresten sütüm kesilmesin diye sakin kalıp bebeğimle çocukla ilgileniyorum. Bir kez daha ne kadar güçlü olduğumu anladım

Takviyeyi araştırayım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…