- 24 Şubat 2021
- 1.991
- 2.555
- 83
Acıyor kuzum tabiki kanama ara sıra oluyor çoğu zaman olmuyor kanamalarn nasıl? Dinlenme fırsatım olmadığında daha çok acıyor. Büyük çocuğum küçüğü hiç rahat bırakmıyor sürekli uyandırıyor grlip gidip elliyor çocuğu ses yapıyor uyandırıyor. Onun yemeğiydi ödeviydi diğeri uyanıkken hep meme de vermezsem ağlama krizi amaaan beş dk dinlenemedim gün içinde kaç kere ağlıyom bilsenSeninde acıyor mu, ben hep kötü düşünüyorum. Niye şimdiye kadar geçmedi kesin bi terslik var diye. Dünden beri doktoruma yazmayı düşündüm hep tuttum kendimi. Emzik vericem ben artık. Çok bunaldım sıkıldım. Bugün iki kere ağladım. Bugüne kadar iyiydim aslında. Küçük olanın uyku sorunu dengemi bozdu, babası da iş iş iş iş
Hayır canım yanlış değil korkma ama tabii doktor aksini söylerse o ayrı sağlığı her şeyi va yerindeyse uykusunu alsın uzun uyuması lazım onların çok ihtiyacı varKaç gün oldu acaba doğumunuza? Gece beslenme süresi uzayınca benim kızım da rahat ediyo ama evham da yapıyorum yanlış mı yapıyorum diye.
Bende kendim uyandırmıyorum artık gece 3 saati bulduğu oluyor iki memeyi de emip uyuyor doymamışsa mama veriyorum biraz daha dinlenelim diye gündüz sürekli memede cünkü meme uclarım füze gibi oldu İlk çocuğumda da böyle yapıyordum bir yaşına doğru da tamamen gece beslenmesini kestimWalla doktor kendi söyledi bana sonuçta bebeklerinde bizimde uykuya ihtiyacimiz var 21gün oldu ben doğum yapalı hiç evham yapma eskiden büyükler 2saatte bir emzirmeye mi kalkiyorlardi sarılıktan bile bı haberler kaynanam kızım yazık ufacık çocuğu ne diye zorla uyandiriyon sen diye soruyor bana.Sarilik tehlikesi bitince süreyi uzattım ben hem bebeğime hem bana çok iyi geldi
Mamayı sadece gece mi veriyorsun bende mama takviyesi düşünüyorum özellikle geceleri yarın doktora da bir soracagim. En güzelini yapmışsınBende kendim uyandırmıyorum artık gece 3 saati bulduğu oluyor iki memeyi de emip uyuyor doymamışsa mama veriyorum biraz daha dinlenelim diye gündüz sürekli memede cünkü meme uclarım füze gibi oldu İlk çocuğumda da böyle yapıyordum bir yaşına doğru da tamamen gece beslenmesini kestim
Canım mamayı neden düşünüyorsun kilosu için falan mı? Ben de düşünüyorum biraz kilo alsın istediğim için yarın zaten acile gideceğim gidince onu da soracağım bakalım ne diyeceklerMamayı sadece gece mi veriyorsun bende mama takviyesi düşünüyorum özellikle geceleri yarın doktora da bir soracagim. En güzelini yapmışsın
Evet canım kilosu için düşünüyorum sanki mama alan bebekler daha hızlı toparlıyorlar gibi bide sütüm var ama bazen doymadigini düşünüyorum sanki takviye yapsam daha iyi olacak gibi günde bir iki kere mama takviyesi vereyim diye aklıma geliyor ama bu seferde ya beni emmezse diye de korkuyorum yarın bende bi soracağımCanım mamayı neden düşünüyorsun kilosu için falan mı? Ben de düşünüyorum biraz kilo alsın istediğim için yarın zaten acile gideceğim gidince onu da soracağım bakalım ne diyecekler
Doğum kilosundan çok fazla azalmıştı hastaneden taburcu olurken %10 vermeleri normalken biz epey vermişiz toparlamak için mecbur başlamıştık aşırı bir sütüm olmuyor maalesef gündüz hiç dinlenemediğim gecede sürekli emmek istediği için göğüslerim bomboş oluyor artık en azından mama hakkını gece veriyorum bende dinlenmiş oluyorum ki gündüz sadece beni emsin diye doktorumuzda olur dedi gece veriyorum o yüzdenMamayı sadece gece mi veriyorsun bende mama takviyesi düşünüyorum özellikle geceleri yarın doktora da bir soracagim. En güzelini yapmışsın
Meme reddi yaparsa diye korkuyorum ama doktora danışacagim en azından gece uyandığında vereyim diye düşünüyorum bakalım ne diyecek doktorDoğum kilosundan çok fazla azalmıştı hastaneden taburcu olurken %10 vermeleri normalken biz epey vermişiz toparlamak için mecbur başlamıştık aşırı bir sütüm olmuyor maalesef gündüz hiç dinlenemediğim gecede sürekli emmek istediği için göğüslerim bomboş oluyor artık en azından mama hakkını gece veriyorum bende dinlenmiş oluyorum ki gündüz sadece beni emsin diye doktorumuzda olur dedi gece veriyorum o yüzden
Ah ah kanayan yaram resmen bizim doğum kilomuz iyiydi ama sütüm gelmedi tutamadı memeyi derken sarılık oldu üstüne birde kilo kaybı yaşadık mama verin dediler bizde sanırım mama işini abarttık kolayımıza geldi silikon memeucuyla emzirmek falan şimdi sütüm var çok şükür ama çocuğum doymuyor mamadan kurtulamadım anne sütü de alıyo özellikle geceleri emzirmeye çalışıyorum yada silikon uçtan dolayı memeyi tam boşaltamadığı için de doymuyor olabilir emdikten sonra tekrar isterse bi 30 60 ml veriyorum ama sadece anne sütü mü alsa daha iyi olur acaba diyorum bilemedimEvet canım kilosu için düşünüyorum sanki mama alan bebekler daha hızlı toparlıyorlar gibi bide sütüm var ama bazen doymadigini düşünüyorum sanki takviye yapsam daha iyi olacak gibi günde bir iki kere mama takviyesi vereyim diye aklıma geliyor ama bu seferde ya beni emmezse diye de korkuyorum yarın bende bi soracağım
İlk çocuğumu da bu şekilde büyüttüm meme+mama onda da olmamıştı meme reddi yani illa red olacak diye birşey yok canım sadece bebek emmeye çok istekli biraz iştahlı olmalı. Emme refleksi az olan bebekler genelde hazırcı oluyor biberon işlerine geliyor doktorun doğru yönlendirecektir sen bir danışırsınMeme reddi yaparsa diye korkuyorum ama doktora danışacagim en azından gece uyandığında vereyim diye düşünüyorum bakalım ne diyecek doktor
Çok teşekkür ederim canım aminAy allahım yardımcın olsun senin kocan da 3. Çocuk olmuş işte. Bu adamlar hep böyle evde bir saat dayanamıyorlar çocuk sesine ama sorsan kadınlar evde ne yaptı ki olur. Allahım hepimize yardımcı olsun
Ama Şu da bir gerçek, evde erkek ne kadar iş yaparsa yapsın yetmiyor. Hep daha fazlasını istiyoruz
Evet ben uykuya geçişlerde veriyorum dalınca kendi atıyor ağzından
Gözün aydın olsun canım allahım hayırlı evlat eylesin
Benim dün bi şey yoktu ama bugün bi yeri şişti kızardı akıntısı var. Herhalde iltihap yaptı doktoruma attım ama dönmedi odaBenimki de hâlâ acıyo canım doğru düzgün eğilemiyorum bence normal
1 ay kontrolünden sonra bende uyandırmayı düşünmüyorum. Zaten şimdi bile uyandırınca emmiyor acıkırsa emiyorBebek uyanmayinca uyandırma canım sarilik tehlikesi yok artık ben 12de yatmadan önce emziriyorum saat 3bucuk gibi kalkıyor sonra da 6 buçuk 7gibi kendisi uyanıyor en son gittiğimde doktor söyledi bana 3saat 4saat uyusun gece diye öğlende her istediğinde emzirme çocuklar sadece açlıktan ağlamaz karnında şişlik var çok Gazi var sürekli emmekten olur dedi bende gece uyandirmiyorum artık
Emzikte tutmadı bizimki dünden beri deniyorum ama yok. Tutmazsa eyvahAcıyor kuzum tabiki kanama ara sıra oluyor çoğu zaman olmuyor kanamalarn nasıl? Dinlenme fırsatım olmadığında daha çok acıyor. Büyük çocuğum küçüğü hiç rahat bırakmıyor sürekli uyandırıyor grlip gidip elliyor çocuğu ses yapıyor uyandırıyor. Onun yemeğiydi ödeviydi diğeri uyanıkken hep meme de vermezsem ağlama krizi amaaan beş dk dinlenemedim gün içinde kaç kere ağlıyom bilsenbüyüğü anneme göndericem bikaç gün yoksa ben bakırköye az kaldı koca konusunu hiç açmıyorum hastaneden beri uyu uyu yorgunluğu bitmedi kendisinin sanırım o doğurdu yoksa başka açıklama bulamıyorum çocuk kusuyır sakın uyuma diyorum az uykuya ihtiyacım var bi kalkıyorum uyumuş ben bilmiyorum sanki beşiğine koyup uyumayı kavga edip dövüşmeye ramak var susuyorum ama patlıcam
çok tecrübeli değilim, benim de ilk bebeğim. Beslenmenize dikkat edin sütünüzü yağlandıracak şeyler tüketin. Fındık ceviz badem kuru incir gibi şeyler sütünüzün kalitesini arttırır. Doktorum bana pregnom max takviyesini önerdi süt kalitesini arttırsın diyeKızlar moralim çok bozuldu. Bebeğimin bugün 1 aylık kontrolü vardı. 1 ayda sadece 200 gram almış. Ne yapacağım ben
Elimden geldiğince beslenmeme dikkat ediyorum aslında ama olmuyorçok tecrübeli değilim, benim de ilk bebeğim. Beslenmenize dikkat edin sütünüzü yağlandıracak şeyler tüketin. Fındık ceviz badem kuru incir gibi şeyler sütünüzün kalitesini arttırır. Doktorum bana pregnom max takviyesini önerdi süt kalitesini arttırsın diye
Doktor ne dedi mama takviyesi yap dedi mi yoksa süte devam mı dedi öyleyse süt arttırıcı kullanabilirsin her gün duş al sıcak su çok iyi geliyor meyve suyu komposto bol bol içKızlar moralim çok bozuldu. Bebeğimin bugün 1 aylık kontrolü vardı. 1 ayda sadece 200 gram almış. Ne yapacağım ben
Mama ver dedi canımDoktor ne dedi mama takviyesi yap dedi mi yoksa süte devam mı dedi öyleyse süt arttırıcı kullanabilirsin her gün duş al sıcak su çok iyi geliyor meyve suyu komposto bol bol iç
Takviyeyi araştırayım canımçok tecrübeli değilim, benim de ilk bebeğim. Beslenmenize dikkat edin sütünüzü yağlandıracak şeyler tüketin. Fındık ceviz badem kuru incir gibi şeyler sütünüzün kalitesini arttırır. Doktorum bana pregnom max takviyesini önerdi süt kalitesini arttırsın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?