2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Soğukta ola bilir karnını hep sıcak tut

Kızlar kız bebeği olanlar ilk doğduğunda bacak arasını temizlerken dudak kısımlarının içlerini almayın demişlerdi ama bugün çok kötü kaka yapmış oralara girmiş temizledim biraz ama oralarda beyaz beyaz şeyler var iyice içine girip temizleyesin geliyor siz napıyorsunuz temizliyor musunuz

Canım benim bebeğim az önce yine böyle şiddetli kustu sanki hortumdan su akar gibi niye böyle oluyor çok korkuyorum artık ya Allah korusun uykulu zamanıma denk gelirse diye
Ay benimki de kustu kalktım üstünü değiştirdim tekrar emzirir yatakrken mesajını gördüm ben de çare bulamadım korkarak yatacağım yine. Yan yatırıyorum hep belki faydası olur Allah korusun bebeklerimizi

Kızlar benimki de kusuyo ama sızıntı şeklinde sanki fazlasını atıyor gibi ama şiddetli olarak bi kez öyle kustu çok korkunç

Çok büyük değil mi o ya bakkal emziğine benziyor bildiğin ben onuda denedim çünkü yine aventini az biraz tutup atıyor diğerlerini hiç tutmadı bile
Bilmiyorum ki forumda okumuştum ucuz emzikleri tutanda çokmuş o kadar para verip avent aldık hanım beğenmiyor 7 den beri emip uyuyup on dk sonra uyanıyor tükendimm inşallah kırkı çıkınca düzeliriz

Bilmiyorum ki forumda okumuştum ucuz emzikleri tutanda çokmuş o kadar para verip avent aldık hanım beğenmiyor 7 den beri emip uyuyup on dk sonra uyanıyor tükendimm inşallah kırkı çıkınca düzeliriz
Bende 40 bekliyorum herkes bana da öle diyor 40 çıkınca düzelir bi ümit işte

Bana öyle birşey diyen olmadı hiç. Nolcak öyle kalır ama o kendi kendine gitmez ki koyu kremsi bi yapısı var çünkü verniksin. Ben pamuğu kaynamış suyla ıslatıp temizledim sık sık banyoda yaptırıyorum altını açınca da siliyorum her seferinde kız bebeklerde enfeksiyon daha kolay oluyor diye özeniyorum

Ben kusma normalde ne zaman bitiyor ya bebek uyusa bile ben uyuyamıyorum ıkınıyor çıkartıyor ve ya ağzında biriktiriyor

Kız Bebekler için soran arkadaslar ben sürekli duş aldırıyorum ancak bazen iki güne üç güne bir travazol sürüyorum ki mantar oluşup kızımi kasindirmasin ilk kizimda doktor önermişti hemde hiç pişik yasamamistim

Ankara şehir hastanesinde doğuracağım, epidural yapıyorlar burada ablam da anestezi doktoru zaten hep diyor epidural al diye ağrıma göre bakacağım. Ağrı toleransım yüksekmiş zaten açılmam ve sancım başladığı için yatırdılar ama ben hissetmiyorum

Senin sürecinin böyle geçmesine sevindim insanlar çok korkutuyor suni sancıdan

Canım travazol kortizon içeriyor dşye biliyorum 2-3 günde 1 bana fazla geldi doktora sor istersen fazla kortizon deriyi inceltiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…