2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Cok sacma doktora denk geldik denek gibi kullanıyor resmen bizi yok canim fıtık degil bizim ki göbeğinin içinde pihtili kan var kurumuş şekilde ondan skntili
Al işte 2 çocukla ben delirmek üzereyim sende 3 Allah yardım etsin.Daha öncede yazdım büyük oğlumda var göbek fıtığı kuruş parayla sardım geçti gitti
Sagol kuzu cok zor valla bildigin bunalima girdim
Valla bide 3. Numaranın bana ne zmn ihtiyacı olursa hem digerlerininde ihtiyacı oluyor amip gibi bölünme yeteneğim yok ki hepsine yetiseyim ben evi bıraktım artik çamaşır katlayamadm kac gündür evde çamaşırhane dagimiz oldu bi o eksikti zaten cildircam gercekten işimiz cok zor cok

Günaydın canım umarım iyisinizdir

Selamlar eylül aynının güzel anneleri Hep gaz sancısı, kusma, kilo alamama gibi sorunlardan bahsediyorduk biraz da güzelliklerden bahsedelim mii Ben dün gemini yapay zeka uygulamasını indirdim, bebeğimin boydan yatakta çektiğim fotoğraflarını ekledim ve yenidoğan konsept fotoğrafı şeklinde düzenle dedim. Çook tatlı fotoları oldu bebeğimin Tavsiye ederim

Kız Bebekler için soran arkadaslar ben sürekli duş aldırıyorum ancak bazen iki güne üç güne bir travazol sürüyorum ki mantar oluşup kızımi kasindirmasin ilk kizimda doktor önermişti hemde hiçte pişik yasamamistim
Canım travazol kortizon içeriyor dşye biliyorum 2-3 günde 1 bana fazla geldi doktora sor istersen fazla kortizon deriyi inceltiyor
Dediğim gibi doktor önerisi ile kullandım zaten mercimek tanesi kadar iç kısma kullaniyorum

Günaydın, emziriyorum ama çok kötü grip oldum ve öksürüyorum emzirenler ne kullanabilir acaba

Demek ki bütün doktorlar farklı şey söylüyor. Ben kendime kullanmak istediğimde doktor bana buna benzer açıklama yapmıştı.

Canım travazol kortizon içeriyor dşye biliyorum 2-3 günde 1 bana fazla geldi doktora sor istersen fazla kortizon deriyi inceltiyor
Evet bende travazol da kortizon var diye biliyorum. Gereksiz ve doktora sormadan kullanmamak lazım. Bana hamileyken bile vermemişlerdi

Günaydınnn konumuz teee aşağılara inmiş ara ara zor buldum ya
21. Günden sesleniyorum. Üstüm başım süt, ter, gözyaşı, ve bazen kusmuk. Geceleri 2 saatte bir kalkmaktan ve uykusuzluktan gözlerim başım biraz ağrıyor. He kocamda yazık 2 haftadır uyuduğu uykudan bi şey anlamıyormuş, yazık ona hiç kıyamıyorum
Emzik ha verdim ha vericem o aşamadayım. Memeyi tam boşaltamıyor çenesi güçlensin diye vermek istiyorum. Bide çok mıkırdanıyor neneler gibi uyurken bile ıh mıh sürekli böyle
Dikişlerim hala acıyor normal mi ya

Evet bende travazol da kortizon var diye biliyorum. Gereksiz ve doktora sormadan kullanmamak lazım. Bana hamileyken bile vermemişlerdi
Demekki doktordan doktora fark ediyor benim doktorumda bana hamileliğim süresince yazmıştı kullandım

Canım benim bebeğim az önce yine böyle şiddetli kustu sanki hortumdan su akar gibi niye böyle oluyor çok korkuyorum artık ya Allah korusun uykulu zamanıma denk gelirse diye
Canım benim bebeğim de öyleydi aylık kontrolü vardı Reflü çıktı benim kızımda doktor bebeği uyurken başının midesine kadar olan kısmını yüksekte tut ve doydugu halde emmek isterse emzirme Reflüsünü arttırır dedi. O nedenle gazı da çok iki gündür sürekli ağlıyor uyumuyor

Bu yaşadıklarınız sırasında beyninizde çekilme hissi gibi şeyler yaşıyor musunuz acaba bende de yoksunluk krizi gibi oluyor bazen de sürekli değil de tamamen hormonların alçalıp yükselmesiyle alakalı benim adet öncesi de yaşardım önceden

Neyse ki bunları yaşayan tek kişi olmamak biraz güç veriyor kendimi çok bakımsız çirkin hissediyorum ya kokuyorum resmen. Benim kız da aynı sürekli ıh mıh yatakta ama kucakta ıh mıh hiç yok ben deniyorum emzik ama almıyor öğürüp atıyor alışa rahat olacak bennce dikiş acısı normal dinlenememekten benimde acıyor

Günaydın, emziriyorum ama çok kötü grip oldum ve öksürüyorum emzirenler ne kullanabilir acaba
Parol dışında herhangi bir ilaç vermiyorlar ıhlamur ballı süt rezene falan içtim parolde rahatlatıyordu bebeğe de geçti ona da ilaç falan yok bol bol emzireceksin dediler tıkandıkça burnunu açtım banyo yaptırdım üç güne geçti şükür

Seninde acıyor mu, ben hep kötü düşünüyorum. Niye şimdiye kadar geçmedi kesin bi terslik var diye. Dünden beri doktoruma yazmayı düşündüm hep tuttum kendimi. Emzik vericem ben artık. Çok bunaldım sıkıldım. Bugün iki kere ağladım. Bugüne kadar iyiydim aslında. Küçük olanın uyku sorunu dengemi bozdu, babası da iş iş iş iş

Benimki de hâlâ acıyo canım doğru düzgün eğilemiyorum bence normal

Aynen ama o bazen oluyor. Kalıcı olmadığını bileyim hormonlar sebebini duymaya çok ihtiyacım vardı ne kadar öyle olduğunu bilsem de. Teşekkür ederim

Bebek uyanmayinca uyandırma canım sarilik tehlikesi yok artık ben 12de yatmadan önce emziriyorum saat 3bucuk gibi kalkıyor sonra da 6 buçuk 7gibi kendisi uyanıyor en son gittiğimde doktor söyledi bana 3saat 4saat uyusun gece diye öğlende her istediğinde emzirme çocuklar sadece açlıktan ağlamaz karnında şişlik var çok Gazi var sürekli emmekten olur dedi bende gece uyandirmiyorum artık

Kaç gün oldu acaba doğumunuza? Gece beslenme süresi uzayınca benim kızım da rahat ediyo ama evham da yapıyorum yanlış mı yapıyorum diye.

Kaç gün oldu acaba doğumunuza? Gece beslenme süresi uzayınca benim kızım da rahat ediyo ama evham da yapıyorum yanlış mı yapıyorum diye.
Walla doktor kendi söyledi bana sonuçta bebeklerinde bizimde uykuya ihtiyacimiz var 21gün oldu ben doğum yapalı hiç evham yapma eskiden büyükler 2saatte bir emzirmeye mi kalkiyorlardi sarılıktan bile bı haberler kaynanam kızım yazık ufacık çocuğu ne diye zorla uyandiriyon sen diye soruyor bana.Sarilik tehlikesi bitince süreyi uzattım ben hem bebeğime hem bana çok iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…