• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Selam hanımlar 31 agustos doğum yaptım
Makat bölgesinden vijanal bölgeme kadar iç ve dış dikiş atıldı şuan neredeyse 34 gün olacak özel bölgede ki iç dikiş kapanmamış hızla kapanması için napmalıyım
Benim bilgim yok maalesef ama dikiş açıldıysa geri kapanıyor mu ki doktoruna danış istersen

Topuk kanında bizim de TSH yüksek çıkmış ama değeri göremiyoruz dediler tekrar topuk kanı alındı sonuç bekliyoruz. Eğer tekrar yüksek olursa ilaç tedavisi başlanıyormuş. Umarım sıkıntı bir durum yaşamaz bebişlerimiz 🤲🏻😥
Amin inşallah.Google dan baktığımda zeka geriliğine yol açıyor vs yazmışlar biraz korkuttu beni ama yeni doganda yüksek cikabiliyormus sonra düşüyormus pazartesi tekrar kan alıncak inşallah düşmüştür ilaç tedavisi uygulanırsa bir sıkıntı yaşanmıyormus inşallah ilaç tedavisine falan ihtiyaç duyulmadan düşer

Uyumuyor arkadaşlar, kolik bir taraftan alerji bir taraftan bizim çocuk uyumuyor. Bi nefes alıyım diye evden kaçtım. Diyetime çok dikkat ediyorum. Garanti olsun diye ekmeği bile vegan yiyorum. Ama etki etmesi 10 günü bulur dedi doktor 😞 dualarınıza talibim
Ne gibi şikayetleriniz vardı galiba benim kızım da Kolik

Kızlar ben ne yapacağımı şaşırdım çook üzgünüm ağlamaktan helak oldum. Mememe kan oturmasına rağmen sütümü sağdım 10 cc. Oğlum aventi tutmuyor. Bakkal biberonuyla dün verdim bugün emmek de istemiyor. Kaşıkla ağzına akıttığımda da mamayı geri çıkarıyor. Ben bebeğime bakamıyorum. Lütfen bana yardım edin. Ben ne yapacağım. Emzirmeyi çok istiyorum ama sanırım sütüm de az.
Canım enjektör ve parmak metodu var birde onu dene istersen bu bebişler niye böyle bende ağlama krizi gelince birşey yapamıyorm hiç iyi bi anne değilim diyorum ama biz onlar için çabalıyoruz bu bile seni mükemmel anneyapar üzülme sakın

Hanımlar lütfen cevap verin kafayı yicem artık sürekli kendimde kusur buluyorum bakamıyorum yetemiyorum diye sürekli kusuyor napacağımı bilmiyorum 😓 şuan 40 günlük sayılırız kaç mm mama vermem gerekiyor kaç saat arayla bu aydaki bebekler kaç mm içer sizler nasil yapıyorsunuz beslenmesini eksik mi fazla mi yapıyorum bilmiyorum bebeklere kalsa sürekli içerler refleksden dolayı ama benimki verdiğim mm sütü bile atıyo sürekli korkuyorum artık tavsiyeleriniz nelerdir

Hanımlar lütfen cevap verin kafayı yicem artık sürekli kendimde kusur buluyorum bakamıyorum yetemiyorum diye sürekli kusuyor napacağımı bilmiyorum 😓 şuan 40 günlük sayılırız kaç mm mama vermem gerekiyor kaç saat arayla bu aydaki bebekler kaç mm içer sizler nasil yapıyorsunuz beslenmesini eksik mi fazla mi yapıyorum bilmiyorum bebeklere kalsa sürekli içerler refleksden dolayı ama benimki verdiğim mm sütü bile atıyo sürekli korkuyorum artık tavsiyeleriniz nelerdir
Canım 60 ml falan verebilirsin zaten fazlasını kusuyorlar belki reflüs vardır başını biraz yüksekte tutarak uyutmaya çalış eğer fazlasını isterse 90 da verebilirsin

Kuzucum çocuk doktoru muayene etti mi bu kusmalar için? Gazı varsa ve sık sık besliyorsan da kusar. Herhangi bir gaz damlası kullanıyor musunuz biz gaz damlası başlamıştık ama çocuğu çok kusturdu kestim vermiyorum artk. Sizde reflü var belli ki onun için doktor ilaç veriyor bir götür bence. Biz 25 günlüğüz 60 cc civarında içiyor bir öğünde

Ne gibi şikayetleriniz vardı galiba benim kızım da Kolik
Altı temiz karnı tok sırtı pek olmasına rağmen uykusunda bile ıkınarak bacaklarını itip çekiyordu. Buna bazen çığlıklar eşilik ediyordu. Ikınırken yüzü kırmızı oluyor bazen morarıyor. Gaz çıkarıyor çıkarıyor yetmiyor. Hep daha fazlası var gibi

Kuzucum çocuk doktoru muayene etti mi bu kusmalar için? Gazı varsa ve sık sık besliyorsan da kusar. Herhangi bir gaz damlası kullanıyor musunuz biz gaz damlası başlamıştık ama çocuğu çok kusturdu kestim vermiyorum artk. Sizde reflü var belli ki onun için doktor ilaç veriyor bir götür bence. Biz 25 günlüğüz 60 cc civarında içiyor bir öğünde
Gazomix gaz damlasını kullanıyorum canım reflü hakkında ise doktora gittim bana öyle bir şeyden bahsetmedim normal dedi geçiştirdi 60 ml kaç saattir bir veriyorsun

Altı temiz karnı tok sırtı pek olmasına rağmen uykusunda bile ıkınarak bacaklarını itip çekiyordu. Buna bazen çığlıklar eşilik ediyordu. Ikınırken yüzü kırmızı oluyor bazen morarıyor. Gaz çıkarıyor çıkarıyor yetmiyor. Hep daha fazlası var gibi
Aynı şeyleri yaşıyorm resmen beyaz gürültü kiraz çekirdeği masaj dışında öneriniz var mı mama da alıyor bizim ki tekrar bi doktora götürmeyi düşünüyorum gaz damlası vs ne kullanıyorsunuz saat 15 ten beri uyumuyo mesela gece de aynısı olacak büyük ihtimalle

Canım enjektör ve parmak metodu var birde onu dene istersen bu bebişler niye böyle bende ağlama krizi gelince birşey yapamıyorm hiç iyi bi anne değilim diyorum ama biz onlar için çabalıyoruz bu bile seni mükemmel anneyapar üzülme sakın
Enjektörle de yutmuyor canım

Aynı şeyleri yaşıyorm resmen beyaz gürültü kiraz çekirdeği masaj dışında öneriniz var mı mama da alıyor bizim ki tekrar bi doktora götürmeyi düşünüyorum gaz damlası vs ne kullanıyorsunuz saat 15 ten beri uyumuyo mesela gece de aynısı olacak büyük ihtimalle
Ben doktora gittim gaz damlası ve rahatlatıcı iki ilaç verdi ama mucize yaratmıyorlar hatta bence 3ünü kullanmak çocuğu daha çok deli etti. Ben 2 tanesini daha az dozajda kullanıyorum
Tek ümidim benimkinde süt slerjisi de var o tetikliyor olabilir süt alerjisi maması da 10 günde etki ediyormuş dua edip bekliyorum
Benim tecrübeme göre bebeği yıkamak yağ ile masaj yarım kundak ve dürülmüş battaniye ile sıkıştırıp uyutmak işe yarıyor

Selam hanımlar 31 agustos doğum yaptım
Makat bölgesinden vijanal bölgeme kadar iç ve dış dikiş atıldı şuan neredeyse 34 gün olacak özel bölgede ki iç dikiş kapanmamış hızla kapanması için napmalıyım
Bende sezeryan ondan bir şey söyleyemem malesef 40 gün sonra doktorum gel dedi bana istersen sende görün doktoruna

+10 kg ile doğuma gitmiştim bir hafta sonra doğum öncesiyle aynıydım ama karın bölgesi eskisi gibi sıkılaşmadığı için yumuş yumuş 6 aya anca oturur bence kilomuz acele etme bence canım olanları giy kış geldi zaten
Yaaa öylemi kardeşimde öyle diyor acele etme diyor zaten kış geldi dediğin gibi idare edeyim sanmıyorum bu koşturmayla bu kiloda kalayım

Ben doktora gittim gaz damlası ve rahatlatıcı iki ilaç verdi ama mucize yaratmıyorlar hatta bence 3ünü kullanmak çocuğu daha çok deli etti. Ben 2 tanesini daha az dozajda kullanıyorum
Tek ümidim benimkinde süt slerjisi de var o tetikliyor olabilir süt alerjisi maması da 10 günde etki ediyormuş dua edip bekliyorum
Benim tecrübeme göre bebeği yıkamak yağ ile masaj yarım kundak ve dürülmüş battaniye ile sıkıştırıp uyutmak işe yarıyor
Hangi damla canım adı ne

Back
X