• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Kızlar ben 12 eylül doğum yaptım. Bebeğin gazı var. Gaz damla kullaniyorum ama pek fayda etmiyor bu gun başka marka aldım bakalım o fayda edicekmi. Bebe yağıyla bütün vucudunu yagliyorum karnına masaj yapıyorum bazen çıkarıyor. Mesela eskiden her bezi kakali olurdu. Şimdi her bezi kakali olmuyor. Karnı şiş oluyor masaj yapınca kaka yapıyor. Bide kundak yapiyormusunuz. Ev içinde neler giydiriyorsunuz?
Kundak yapıcam o cırtlı kundaklardan aldım. Ev içinde zıbın +tulum şeklinde giydiriyorum. Sende çorap giymeye çalış. Anneden geçiyor dedikleri doğru. Bizimki de 10 eylül doğumlu. Günde sanırım 2 kere kaka yapıyor. Hiç dikkat etmedim ama

Benim bebeğimde pişik olmuştu. Her ne denediysem geçmedi. Arkadaşım nişasta önerdi. O bir gecede geçirdi ertesi günü kızarıklık bile yoktu.
Merhabalar bebeğimde 20 günlük geçmek bilmeyen bir pişik var çok ama çok kötü durumda ilaçlar vs de fayda etmedi ne nişastası kullandınız bende bir denemek isterim

Merhabalar bebeğimde 20 günlük geçmek bilmeyen bir pişik var çok ama çok kötü durumda ilaçlar vs de fayda etmedi ne nişastası kullandınız bende bir denemek isterim
Merhaba. Arkadaşım patates nişastasini kullanmış ama evde mısır nişastasi olduğu için onu kullandım fayda etti

Çok teşekkür ederim ama bizim mantar durumuda var sadece pisiklik değil yinede deneyeceğim
Krem olarak ne kullanıyorsun peki canım sana verebilecegim en iyi tavsiye kesinlikle alt değişimi olduktan sonra kupkuru tutman belki doktor söylemiştir ama bende görünce es geçmek istemedim çok zor oluyor pişik bende yaşamıştım çok krem kullandım ama fayda görmemiştim doktor bebeğin poposunu saç kurutma makinesi ile uzaktan kurutup ince tabaka halinde Sudocrem kullanmamı söylemisti o şekilde kurtulmuştuk

Canım benim bebeğim göbek fıtığı oldu maaleaef erken doğmuştu gelişimi yavaş ve küçük bebekti o yüzden diyor internette :/ ikimizin bebeği aynı gibi zaten şu an nasıl durumu
Kızımın ki de fıtıkmış canım gün geçtikçe şişiyor ama ağrı yapmaz mış o içimi rahatlatıyor sadece reflüsü onu rahatsız ediyor ama onun dışında iyi çok şükür. Bir de uyusa ama nerde en fazla yarım saat uyuyor. Senin bebişin nasıl canım

Kızlar benim kinin bugün kırkı çıkıyor ama kaç gündür hiç uyumuyor gündüzde gecede uyusana hep huzursuz uykuya geçişlerde çok zorlanıyor özellikle saatler sürüyor meme veriyorum ağlıyor ayağımda sallıyorum ağlıyor uyuyamıyor deli olcam çok yorgunum 😭😭 benle aynı olan var mı ya

Çamaşırın içine regl pedi yapıştırsan olur mu acaba 🤔
Göğüs pedleri de aynı mantıkta ama memeye değdikçe hem sürtünmeden
Sağım yapan anneler hangi makineleri kullanıyorsunuz? Benim elimde şu an bebebao var ama sanki çekim gücü düşük gibi hissediyorum. Pompa tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Mochi eller serbest duo momentum kullanıyorum çekim gücü yüksek diğer eller serbest pompalardan farklı hastane tipi. Ama bebeğin boşalttığı kadar iyi boşaltamıyor. Göğüslerim çok sertleştiği için sağdım şimdi. Bebeğim ağlayınca verdim mememi içiyor hissediyorum demek ki tamamen boşaltamamış makine.

Kizlar gunaydinnn 🙏 uzunca zaman yoktum iyi kötü yogundum. Umarım herkes iyidir bebekler de iyidir🙏 doğurmayan kaldı mı ekipte ❤️

Kızımın ki de fıtıkmış canım gün geçtikçe şişiyor ama ağrı yapmaz mış o içimi rahatlatıyor sadece reflüsü onu rahatsız ediyor ama onun dışında iyi çok şükür. Bir de uyusa ama nerde en fazla yarım saat uyuyor. Senin bebişin nasıl canım
Peki ne dedi bu fıtık için ne yapacağız? Ameliyat mı olacaklar ne diyor doktorun..:/
Benim kızım dünden beri çok iyi sanki gaz sancısı yok gibi. Ama akşam 8-12 arası hiç uyumuyor o beni zorluyor ama genelde uykusu iyi bir iki saat uyuyor yatınca

Kizlar gunaydinnn 🙏 uzunca zaman yoktum iyi kötü yogundum. Umarım herkes iyidir bebekler de iyidir🙏 doğurmayan kaldı mı ekipte ❤️
Günaydın
Benim var sanki karnımda bir tane daha 😅😅doğmamış
Hic bir kıyafet uymuyor ayın ondokuzunda doğumda bir gece benimle hastanede kalan teyzemin oğlu evlenecek özen göstermem lazım elbisem çok ama hiç biri uymuyor alacaklarimda göbekten yakismayack sen sanki bir ara korse diyordun canım kullandin faydasıni gördün mü

Niqu Niqu ben hem yorgun hem stresli uykusuzum sebebi hiç bir hafta sonu misafirsiz kalmadım bu haftalarda da çalıştığım yerin müdürünün hanımı ve onun ekibi geleceklermis hazırlığı temizliği derken eriniyorum ve ayrıca insanlar geldiğin de üstüme başıma günlük rahat ve kullanışlı giyecek bişey bulamıyorum alışverişe de gidemiyorum bu günleri hesap edip hamileyken neden bir kaç parça bişi sipariş etmedik neden 🥺🥺🥺elime telefonu alıp alışveriş sitelerine de bakamıyorum baksam begenemiyorum sarmaldayim
Bakımsızım

Peki ne dedi bu fıtık için ne yapacağız? Ameliyat mı olacaklar ne diyor doktorun..:/
Benim kızım dünden beri çok iyi sanki gaz sancısı yok gibi. Ama akşam 8-12 arası hiç uyumuyor o beni zorluyor ama genelde uykusu iyi bir iki saat uyuyor yatınca
Merhaba canım benim sütüm bı anda çok azaldı 10 mm ya var ya yok iki memeden neden böyle oldu acaba bide sütümü artırmak için napmam gerekiyor 😓zaten biliyorsun bebişimiz küçük doğdu 😓

Merhaba canım benim sütüm bı anda çok azaldı 10 mm ya var ya yok iki memeden neden böyle oldu acaba bide sütümü artırmak için napmam gerekiyor 😓zaten biliyorsun bebişimiz küçük doğdu 😓
Canım sen hep sağıp mı veriyorsun yoksa emziriyor muydun? Yani bazen meme boş oluyor ama emdikçe geliyordur o bebeğin doyup doymadığını anlarsın az çok. Sağınca her zaman çok gelmeyebilir ama geliyordur bebek emdikçe gelir ya da sağdıkça. Benim sütümde her zaman dolu dolu değil göğsüm sönüyor böyle minicik oluyor ama yine de emiyor doyuyor demekki süt geliyor diye düşünüyorum. Ama için rahat etmiyorsa ben bol yeşil soğan bulgur pilavı yiyince süt çoğalıyor gibi hissediyorum deneyebilirsin

Canım sen hep sağıp mı veriyorsun yoksa emziriyor muydun? Yani bazen meme boş oluyor ama emdikçe geliyordur o bebeğin doyup doymadığını anlarsın az çok. Sağınca her zaman çok gelmeyebilir ama geliyordur bebek emdikçe gelir ya da sağdıkça. Benim sütümde her zaman dolu dolu değil göğsüm sönüyor böyle minicik oluyor ama yine de emiyor doyuyor demekki süt geliyor diye düşünüyorum. Ama için rahat etmiyorsa ben bol yeşil soğan bulgur pilavı yiyince süt çoğalıyor gibi hissediyorum deneyebilirsin
Teşekkür ederim canım benim sen iki aylık olmaya yakınsın hemen hemen nasıl bebişinde bı toparlama bı büyüme görüyor musun 🥹

Teşekkür ederim canım benim sen iki aylık olmaya yakınsın hemen hemen nasıl bebişinde bı toparlama bı büyüme görüyor musun 🥹
Evet benim kızım 4,5 kilo oldu😍 seninki de toparlıyordur mutlaka canım iyi olacak 🩷🩷 ne kadarlıktı? Sadece göbek fıtığı çok büyüdü kıyafetten bile belli oluyor bakalım 16 ekimde randevumuz var doktor ne diyecek onu bekliyorum daha görmedi

Evet benim kızım 4,5 kilo oldu😍 seninki de toparlıyordur mutlaka canım iyi olacak 🩷🩷 ne kadarlıktı? Sadece göbek fıtığı çok büyüdü kıyafetten bile belli oluyor bakalım 16 ekimde randevumuz var doktor ne diyecek onu bekliyorum daha görmedi
Yaaa maşallah prensese Allah'ım bağışlasın bişey olmaz Allah'ın izniyle canım gönlünü ferah tut normaldir bu aylarda inşallah biseye gerek kalmadan kendiliğinden geçer ve benimkide aylık kontrolde almış çok şükür ama hemşireye sordum neden kilo almasına rağmen göstermiyor dedim bişey demedi seninki gösteriyor mu canım bide boyu kaç cm senin minnoşun

Kızlar ben ne yapacağımı şaşırdım çook üzgünüm ağlamaktan helak oldum. Mememe kan oturmasına rağmen sütümü sağdım 10 cc. Oğlum aventi tutmuyor. Bakkal biberonuyla dün verdim bugün emmek de istemiyor. Kaşıkla ağzına akıttığımda da mamayı geri çıkarıyor. Ben bebeğime bakamıyorum. Lütfen bana yardım edin. Ben ne yapacağım. Emzirmeyi çok istiyorum ama sanırım sütüm de az.
Sakin ol. Sagim makinasi al benim dw ayniydi. Inatla sagdim. Bebek aventin ucunu cekemiyo ben igneyle delmistim. Asiri zorlama ama surekli dene. Illa.beslenecek. kendini bolca sağ.

Back
X