- 12 Haziran 2024
- 1.191
- 970
- 43
10 a 6 çıktı biraz ayran içiyorum ama migren var bende migren mi gebelik baş ağrısı mi anlayamadım kusma da yaptı Allah bullak oldumCanim tansiyonuna bakiyor musun bas agrisinin ondan kaynaklanmadigina emin olmak gerekir, ilac alma sakin. Eger tansiyon kaynakli degilse mumkunse karanlik bi yerde biraz yatabilirsin bazi bitki caylarini icebilirsin
Fırsatın varsa bol bol uyu yat ancak öyle yapıyorum ben ya10 a 6 çıktı biraz ayran içiyorum ama migren var bende migren mi gebelik baş ağrısı mi anlayamadım kusma da yaptı Allah bullak oldum
Benim yarın kontrolüm var bir umut belki söyler doktor diye heyecanlıyımama genelde 17,18. Haftayı bekliyorlar net olarak söylemek içi
Benim yaşadığım şehirde bir doktor var 10. Haftayı geçince görüyor söylüyor hatta geçenlerde 10+3 olan birinin cinsiyetini görmüş o yüzden heveslendim birazBenim yarın kontrolüm var bir umut belki söyler doktor diye heyecanlıyımama genelde 17,18. Haftayı bekliyorlar net olarak söylemek için
Benim ilk hamileliğimde hiç geçmemiştiTünaydın o kadar haklısın ki ama bence birkaç haftaya bu usengecligimiz kalmayacak. işin sıkıcı tarafı zihin sağlam vücut yorgun
Ya çok değilmi nasıl bekleyeceksin 16 da net gözükür dediBen 11 de gittim görünmedi normal olarak. Ben emin olmak için 18. Hafta gideceğim insallah
Parol artı uyuma dün ilk defa hamileliğin başından beri ağrı şükür geçtiKizlarrr çok başım ağrıyor ne yapayım sizce basınız agridiginda ne yapıyorsunuz? İlaç kullanan var mı
12 bin ola 14 arasi degisiyorİyi akşamlar kizlar bir şey soracam Fetal DNA yaptıran varmı?Ücret ne kadar ödediniz?
Hastaneyi aradım sordum ebelere sagolsunlar telefondan yardımcı oldular. Şimdi yazacağım başı ağrıyan olursa denesin az da olsa azaltti.Fırsatın varsa bol bol uyu yat ancak öyle yapıyorum ben ya
Ben güneş kremli fondöten kullanıyorum tam yaz gelince ekstra güneş kremi sürüyorum , shiseido +30 fondöten yeter bence kışın ama sen bilirsin bilemiyorum
Ya bioderma çok iyi duymuştum onu almayı düşünüyordum iyi oldu söylediğiniz bide la roche posay iyi diye duydum kullanan var mıAy bende arıyorum bulamadım. Mineral filtreli kullanmak gerekiyormuş. Biodermanın aldım hic memnun kalmadım yüzüm bembeyaz kaldı. Beyazlık bırakmayan mineral filtreli güneş kremi önerisi olan var mı
Hani bazen cinsiyet farklı çıkıyor ya korkuyorum. Ne cinsiyeti ne olursa olsun canım o benim. Tabii ki her anne gibi bir tık kız bebekciyimBenim ilk hamileliğimde hiç geçmemiştişimdi ilk haftalar diye böyle, ilerleyince ağırlayışıyorsub daha çok değilmi nasıl bekleyeceksin 16 da net gözükür dedi
Memnun kaldınız mı yorumları çok iyi değil çünkü kararsız kaldımKızlar gebelikte bu güneş kremini kullanmıştım
Soltis Güneş Kremi Organik Sertifikalı SPF 50+ Koruyucu 50 ml Yüz Yorumları - Trendyol
Soltis %100 Mineral Güneş Koruyucu Krem SPF 50+ Pa++++, 50 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Düşük riski olanlar sıcak su olmaz Allah korusun ilk haftalar kanama ola bilirHastaneyi aradım sordum ebelere sagolsunlar telefondan yardımcı oldular. Şimdi yazacağım başı ağrıyan olursa denesin az da olsa azaltti.
Ayaklarınıza sıcak su kovası yapın saçınızı da soğuk su ile ıslatın ve 10 dk kadar öyle kalın
Zaten 7 haftalık olana kadar kalp atışı duyulmuyor. Kalp atışının atmıyor olmasından korkmuyor ola bilirmiyim sizce? Benim canım o sonuçta ancak atmıyor olması durumunda yapabileceğim hiçbirşey olmayacağıda bariz. Ayrıca o ihtimali hiç düşünüp negatifi çağırmak istemiyorum. Kaygı seviyem düşük değil yaniBir yandan kaygı seviyenizin düşük olmasını kıskandım herkese böyle hamilelik nasip etsin . Ama bir yandan da merak ettim dış gebelik ya da kalp atışının olmamasından korkmadınız mı
Ayaklari suda bekletmek sıkıntı mı olur yani allah Allah ebe de kaynar su değil tabi ki ama vücut sıcaklığından bir tık yüksek sıcak suda ayağını koy demiştiDüşük riski olanlar sıcak su olmaz Allah korusun ilk haftalar kanama ola bilir
İyi ki yazdın bir de yanlış yönlendirmeyelim Allah korusunDüşük riski olanlar sıcak su olmaz Allah korusun ilk haftalar kanama ola bilir
Zaten ayaklar olmaz kuzum ben hatta sıcak suyla banyo bile yapmıyorumSadece ayaklar beklese yine sıkıntı olabilirmi
Normal suda tabi sıkıntı olmaz ama sen sıcak yazdın ya benim bir akrabam banyoda sıcak suyla yıkanmış kanaması durmamış ondan riske almayak benceAyaklari suda bekletmek sıkıntı mı olur yani allah Allah ebe de kaynar su değil tabi ki ama vücut sıcaklığından bir tık yüksek sıcak suda ayağını koy demişti
Ben çok beğendim hiç yüzümde beyazlık bırakmıyor her kesin cildi farklı tabiMemnun kaldınız mı yorumları çok iyi değil çünkü kararsız kaldım
Yanlış anlaşıldım kusura bakmayın yargılamak amacıyla yazmamıştımZaten 7 haftalık olana kadar kalp atışı duyulmuyor. Kalp atışının atmıyor olmasından korkmuyor ola bilirmiyim sizce? Benim canım o sonuçta ancak atmıyor olması durumunda yapabileceğim hiçbirşey olmayacağıda bariz. Ayrıca o ihtimali hiç düşünüp negatifi çağırmak istemiyorum. Kaygı seviyem düşük değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?