Canım öncelikle endişeni çok iyi anlıyorum, Allah yardımcın olsun sağlıkla zamanında kavuşun inşallah

Doktorumuzun izne çıkmasıyla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum, 3 haftadır bugün kontrolde dahi artık kimin doğurtacağı önemli değil dedi bana yine. O yokken bende 35 oluyorum. O kısma hiç takılmıyodur buna emin olabilirsin. Ha suyunun azalması onda fazla endişeye sebep olur, pimpiriklenir, risk yokken dahi en ufak  riske atmak istemediği için haftaya almak istemiştir ona bişey diyemem.
Şehir hastanesiyle su ve kilo ölçüm farkına gelecek olursak şuan bizim doktora git yada şuan tekrar şehir hastanesine git kendi söyledikleri değerden bile farklı değer söyleyebilir ikisi de. Kiloda her zaman yanılma payı var keza suda da. Burada çoğu arkadaşta da gördük. Naçizane fikrim Salı günü hocam ben hergün geleyim kontrole 3 5 günse bile durabildikleri kadar dursunlar, şuan cok riskli durum yoksa kalsın bebeklerim demen açıkça. Cevaba göre kafanda şekillenir zaten karar.
Mesela şehir hastanesi herşey normal dedi diyosun ama yatış önermiş bu da bana pek normal gelmedi açıkcası. Demek ki risk yok diye bişey yok aslında.
Hayırlısı olsun inşallah üçünüz için de