2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
Kızlar bebeğim üç aylık ve 2245 doğdu 36. Haftada yoğun bakımda da kaldı gören küçücük diyor bebekleriniz üçüncü ayinda kaç kilo aldı aşırı moralim bozuluyor artık

Mesajını şimdi gördüm kusura bakma canım evet benimde öyleydi doğumdan sonra geçti çok şükür

Kızlar bebeğim üç aylık ve 2245 doğdu 36. Haftada yoğun bakımda da kaldı gören küçücük diyor bebekleriniz üçüncü ayinda kaç kilo aldı aşırı moralim bozuluyor artık
Moralin niye bozuk canım kilomu almıyor yada gelişimin de sıkıntı mı var. Yanlış anlama canım Bende 36 haftamin biteceği gün erken doğum yaptım bebeğim de gelişim geriliği vardı o bizde 2 ay 20 günlük olduk. Benim kızımda 2.200 doğdu ama hastaneden çıkınca 1.800 dü

İlk zamanlar gece memede uyuyordu iyiydi benimki son zamanlar değişti gözünü kırpmıyor hiç gece.. ememiyorda gece boğulma sesleri çıkarıyor istemiyor sadece oyun istiyor konuşmamı ve kucağımda gezdirmemi istiyor aghdjfkf
Ben ilk defa böyle zorlanıyorum ama iyi günler de oluyor hep böyle değildi son zamanlarda gece çok uykusuz kalıyorum
Seni çok iyi anlıyorum diğer çocuklar hem ilgi bekliyor hem evi pisletiyorlar ama işte hepsini idare etmek sabırlı olmak zorundayız başka çaremiz yokk ah biraz uyuyabilsem bu gece

Valla canim bende pes ettim mama vercem napayim kizimi 18 ay oglumu 15 ay emzirdim ama bunda nasip değilmiş sadece arada emzirmeye çalışırım ama zorlamcm cok yıprandım etsin diye ama yeterli degil anlıyorum 2 cocukta hic böyle bisi olmamsti içim yanıyor yüreğim aciyor ama ac kalmasın yeter ki

Ver ya almak istemiyorsa her çocuk bir değil doymuyorsa mama ver ne olacak kendini kötü hissetme

Benim bebeğimde zayıf 2740 doğdu 36+6da şuan 81 günlük bugün tarttım 5 kg. Her ay 800gr civarı alıyor doktor gelişimi güzel dedi. Sağlıklı olsunlar yeter takma canım

Benimki 3,4 saat ayakta kalıyor akşam ve 15 dk uyuyup 2,3 saat daha ayakta ne yapsam dalmıyor uykuya

Benimki 3,4 saat ayakta kalıyor akşam ve 15 dk uyuyup 2,3 saat daha ayakta ne yapsam dalmıyor uykuya
70ile 90dakika arasında uykuya geçirmeye çalış balım 3 4 saat uykusuz kalınca zor dalar uykuya kundak ve beyaz gürültü denedin mi hiç.

70ile 90dakika arasında uykuya geçirmeye çalış balım 3 4 saat uykusuz kalınca zor dalar uykuya kundak ve beyaz gürültü denedin mi hiç.
Kundak hiççç yaptırmıyor kollları ayakları hep hareketli.. beyaz gürültü denedim yine de gözünü kapatmıyor uykusu gelmiyor ki 7,45ten beri ayakta 24te bir 15 20 dk uyur sonra yine gece 3 e kadar Dalmaz

Kundak hiççç yaptırmıyor kollları ayakları hep hareketli.. beyaz gürültü denedim yine de gözünü kapatmıyor uykusu gelmiyor ki 7,45ten beri ayakta 24te bir 15 20 dk uyur sonra yine gece 3 e kadar Dalmaz
Öğlen diyorum acaba çokmu uyuyor ve ya mesela öğlen ses olsun dicem sanmıyorum senin ev sessiz olsun 3 çocuklaBana göre gerçekten kız bebekleri daha çok ağlayan zırlayan olur etrafımda hiç uyumuyor kelimesini hep kız annelerinden duydum nedense ama büyüdüklerinde kız anneleri baya dinleniyor erkekleri hiç söylemeyim

20 sk uyudu kalktı artık susmaz oturursam ağlar bncede kız bebekleri böyle
Evet ev çok sesli ama etkilenmiyor uykusu varsa hiç ses önemli değil
Senin bebeğin nasıl geceleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…