Ne güzel hoş geldin aramızaKizlar merhabalar bende aranıza katılabilir miyim9 haftamdayim ikizlerim var onlar büyüyünce tekrardan anne baba olmayı istedik daha doğrusu çocuklar çok istedi iyi birer ebeveyn oldugumuzuda az çok anladık ikiz sürecinde.Allah'ta nasip etti tekrar hamileyim benimde doğum takvimim Eylül ayını gösteriyor aranıza katılıp bu süreci beraber geçirmek istedim...
HoşgeldinizzzKizlar merhabalar bende aranıza katılabilir miyim9 haftamdayim ikizlerim var onlar büyüyünce tekrardan anne baba olmayı istedik daha doğrusu çocuklar çok istedi iyi birer ebeveyn oldugumuzuda az çok anladık ikiz sürecinde.Allah'ta nasip etti tekrar hamileyim benimde doğum takvimim Eylül ayını gösteriyor aranıza katılıp bu süreci beraber geçirmek istedim...
HoşbuldumNe güzel hoş geldin aramızaİkizler büyükmü benim bir oğlum var daha bu ay 1 yaşı olucak
Ayyy evet büyükmüşler MaşAllah ne güzel ya ikiz büyütmek zor hamilelikte zor demekki unutuluyor uykusuz gecelerHoşbuldumevet 7 yasindalar kardeşleri doğmadan 1 ay öncede 8 yaşlarına girmiş olacaklar Allah nasip ederse... ay masaAllah sizinkilerde ikiz gibi buyucekler ozaman aralarında çok yaş farkı olmicak
Valla çok zordu Ama Annalik işte heralde kadınlar hiç birseyi unutmaz diyoruz ya bence biz çektiğimiz o sancıları o süreçleri çok çabuk unutuyoruz konu evlat olunca... Allah'ım herkesin yavrusunu bağışlasın kolay hamilelikler kolay doğumlar nasip etsin herkeseAyyy evet büyükmüşler MaşAllah ne güzel ya ikiz büyütmek zor hamilelikte zor demekki unutuluyor uykusuz gecelerBizde evet ikiz gibi olucaklar Allah'ın izniyle
Amin.Kesinlikle öyle çabuk unutuyoruz çok zor gebeliğim olmuştu ama işte yaş ileri olunca diyorsun kardeşide olsun ve süpriz bebek beklemeden geldiValla çok zordu Ama Annalik işte heralde kadınlar hiç birseyi unutmaz diyoruz ya bence biz çektiğimiz o sancıları o süreçleri çok çabuk unutuyoruz konu evlat olunca... Allah'ım herkesin yavrusunu bağışlasın kolay hamilelikler kolay doğumlar nasip etsin herkese
Hayırlısı bu şekildeymis demek evet illaki zorlancaksin ama iyi tarafından da bakarsan ikisini bereber büyütmüş olucaksin güzel bı avantaj işin o kısmındaAmin.Kesinlikle öyle çabuk unutuyoruz çok zor gebeliğim olmuştu ama işte yaş ileri olunca diyorsun kardeşide olsun ve süpriz bebek beklemeden geldi
Zorluk hep oluyor bana göre okula başlasaydı yine zorlanırdım götür getir evde küçük bebek desteğim yok eşimden başka ondan böyle daha iyi..hayırlısı Allah'tanHayırlısı bu şekildeymis demek evet illaki zorlancaksin ama iyi tarafından da bakarsan ikisini bereber büyütmüş olucaksin güzel bı avantaj işin o kısmında
Aynen çok haklısın bellimi olur bakarsin sende benim gibi 7 yıl sonra herşeyi unutup sil baştan yaparsınZorluk hep oluyor bana göre okula başlasaydı yine zorlanırdım götür getir evde küçük bebek desteğim yok eşimden başka ondan böyle daha iyi..hayırlısı Allah'tan
Yok bende yaş 36 doğduğunda 37 olucakAynen çok haklısın bellimi olur bakarsin sende benim gibi 7 yıl sonra herşeyi unutup sil baştan yaparsın
Amin..aynen elhamdülillah huzurla sağlıkla büyütün insaAllahYok bende yaş 36 doğduğunda 37 olucakAllah olmayanlara nasip etsin ikisini verene şükür
Bacak arasını çekip verdimi canımDiğerini kaç haftada görmüştünben smdi diğerinin ultrasonuna baktım tam bugün yine öğrenmişim cinsiyetini direkt erkekti pipisini görmüştük:d bunda yok ondan umutlandım bende
Biraz yan etkisi oluyor dedi doktorum uyku falan yapar dedi benim de tamamen tedbir için kullanmamı istedi 15 gün fitil olarak kullandım. Nasıl rahatsan öyle kullanKızlar iyi geceler bir şey sormak istiyorum ben de iki gün önce gittim keseyi gördük ama doktoru ara ara ağrılarım küçük kramplarım olduğunu söyledim ara ara kramp gibi ağrılarım olduğu için doktor progestan verdi ama herhangi bir düşük tehdidin yok dedi sadece kramp olduğu için yazmış ve reçeteye Vajinal fitil olarak yazılmış ama ben ağız yoluyla aldım yani suyla yutarak aldım bir sorun olur mu olarak kullanımıyla oral kullanım arasında fark varmı
Amin canım AminAmin..aynen elhamdülillah huzurla sağlıkla büyütün insaAllah
Benim de şimdiki gebeliğim ikiz. Oğlumda kardeşleri doğunca 8 yaşını geçecek inşallahHoşbuldumevet 7 yasindalar kardeşleri doğmadan 1 ay öncede 8 yaşlarına girmiş olacaklar Allah nasip ederse... ay masaAllah sizinkilerde ikiz gibi buyucekler ozaman aralarında çok yaş farkı olmicak
Çok sevindim hayırlı olsun bebeğin:)) benim de 10 aylık bebeğim var ve 10 yaşında bir oğlum hepsinin kolaylığı zorluğu oluyor ama bakılıyor ya seviliyorlar tadını çıkar sadeceKizlar merhabalar bende aranıza katılabilir miyim9 haftamdayim ikizlerim var onlar büyüyünce tekrardan anne baba olmayı istedik daha doğrusu çocuklar çok istedi iyi birer ebeveyn oldugumuzuda az çok anladık ikiz sürecinde.Allah'ta nasip etti tekrar hamileyim benimde doğum takvimim Eylül ayını gösteriyor aranıza katılıp bu süreci beraber geçirmek istedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?