Ayy hadi her şey yolunda geçsin çok güzel bir duyguGünaydın her kese.Bu gün kontrölüm var gerçi randevu bulamadık mecbur beklicez..eşimi beklicem işten sonra gidicez kaç saat kalmış heyacanlıyım
Amin AminAyy hadi her şey yolunda geçsin çok güzel bir duygu
Günaydınn çok heyecanlıGünaydın her kese.Bu gün kontrölüm var gerçi randevu bulamadık mecbur beklicez..eşimi beklicem işten sonra gidicez kaç saat kalmış heyacanlıyım
Amin AminAyy hadi her şey yolunda geçsin çok güzel bir duygu
12 haftadayım bilmiyorumki sorucam amaGünaydınn çok heyecanlıkaçıncı haftadaydın sen cinsiyet belli olacak mı
Ben kullanıyorum alıştım ben ya ilk gebeliğimdede bebeğim doğduktan sonrada kullandım her yerim morarmıştıkan sulandırıcı enox kullanan var mı? çok fena yakıyor ya ağlıyorum vurulduktan sonra
Ben biriktirdim jel yaptım ve sütüm olmadıKızlar ayva çekirdeklerini biriktirin göğüs ucu yaralarına çok iyi geliyor emzirme döneminde su ile bekletip jel kıvamına gelince göğüs uçlarına sürülüyor ben ilk gebeligimde kullandım hiç yara olmadı sizlerde denemek istersiniz belki doğum eylüle geliyor ayva bulamayiz o dönem şimdiden çekirdekleri biriktirelim:)
Eczanede çok uyguna bir krem var direkt kesiyor bununla uğraşmak yerineKızlar ayva çekirdeklerini biriktirin göğüs ucu yaralarına çok iyi geliyor emzirme döneminde su ile bekletip jel kıvamına gelince göğüs uçlarına sürülüyor ben ilk gebeligimde kullandım hiç yara olmadı sizlerde denemek istersiniz belki doğum eylüle geliyor ayva bulamayiz o dönem şimdiden çekirdekleri biriktirelim:)
Kuru dut hurma kuruyemiş bunlar çok artırıyor bide kesinlikle banyo uyumak dinlenebilmek gerekiyor.Maltanada diye bir içecek var oda güzel süt yapıyor içinde maya varmış o etki ediyor. Sakın yılma emzirdikce gelir gelmiyor diye bırakma olur Allah'ın izniyle gerekiyorsa 1saatte bir sağım yap dur o zamanlar gelsinde hem bu sefer olur inşallah olumsuz düşünme.Benim görümce hamileliğim boyunca senin sütün gelmezse ben emziririm dedi o kadar korkardim ya gelmezse diye bütün süt artırma yöntemlerini araştırmıştım pisliğin yüzündenBen biriktirdim jel yaptım ve sütüm olmadıçok istiyorum bu defa olsun
Lansinoh diye bir krem var ondan mı bahsediyorsun acaba eğer o kremse bende asla işe yaramadı bu ayva çekirdeği ise yaramıştıEczanede çok uyguna bir krem var direkt kesiyor bununla uğraşmak yerine
Kuru dut hepsini yaptım makine aldım sağdım az geliyordu sadece ben dinlenmedim hastaneden çıkarken korkuttular beni kilo vermişti oğlum beslemesen geri dönücen hastaneye dediler bende aman ya bu sütümKuru dut hurma kuruyemiş bunlar çok artırıyor bide kesinlikle banyo uyumak dinlenebilmek gerekiyor.Maltanada diye bir içecek var oda güzel süt yapıyor içinde maya varmış o etki ediyor. Sakın yılma emzirdikce gelir gelmiyor diye bırakma olur Allah'ın izniyle gerekiyorsa 1saatte bir sağım yap dur o zamanlar gelsinde hem bu sefer olur inşallah olumsuz düşünme.Benim görümce hamileliğim boyunca senin sütün gelmezse ben emziririm dedi o kadar korkardim ya gelmezse diye bütün süt artırma yöntemlerini araştırmıştım pisliğin yüzünden
Görümce niye emziriyor ya hay AllahımKuru dut hurma kuruyemiş bunlar çok artırıyor bide kesinlikle banyo uyumak dinlenebilmek gerekiyor.Maltanada diye bir içecek var oda güzel süt yapıyor içinde maya varmış o etki ediyor. Sakın yılma emzirdikce gelir gelmiyor diye bırakma olur Allah'ın izniyle gerekiyorsa 1saatte bir sağım yap dur o zamanlar gelsinde hem bu sefer olur inşallah olumsuz düşünme.Benim görümce hamileliğim boyunca senin sütün gelmezse ben emziririm dedi o kadar korkardim ya gelmezse diye bütün süt artırma yöntemlerini araştırmıştım pisliğin yüzünden
Evet onda bahsettim demek sana iyi gelmedi beni hemen iyileştirmiştiLansinoh diye bir krem var ondan mı bahsediyorsun acaba eğer o kremse bende asla işe yaramadı bu ayva çekirdeği ise yaramıştı
Biraz da genetik olabilir evet üzme kendini yine olmazsa dert etme olduğu kadar verirsinKuru dut hepsini yaptım makine aldım sağdım az geliyordu sadece ben dinlenmedim hastaneden çıkarken korkuttular beni kilo vermişti oğlum beslemesen geri dönücen hastaneye dediler bende aman ya bu sütüm
yetmezse ya ac kalıyorsa diyerek dayadım mamayı öyle toparladım sadece 1 ay anne sütü vere bildim..ve dediğim gibi asla dinlenmedim kendime bakmadım banyo sadece geceler zar zor yapıyordum birazda genetiğe bağlıyorum anneminde yoktu kardeşiminde
İlk aylar çok üzdüm kendimi ama sonra dedim sağlığı yerinde olsun ondan biz ek gıdaya çoktan başladık bileBiraz da genetik olabilir evet üzme kendini yine olmazsa dert etme olduğu kadar verirsin
Aptal da oo yüzden ben çıkana kadar odaya götürmeyin bebeği diye tembihledim hemşireleri ya emzirirse diyeGörümce niye emziriyor ya hay Allahımsüt sağmak için pompa almak lazım mı
Denemiştim ben onu çok güzel yorumları vardı baya kişide de ise yaramis ama bende fayda etmemişti herkesin bünyesi farklı oluyor gene ayva çekirdekleri de dursun bir köşedeEvet onda bahsettim demek sana iyi gelmedi beni hemen iyileştirmişti
Tabi genetikle de alakalı olabilir çok güzel mamalar var hic üzülmeye gerek yok sen elinden geleni yapmışsın bide bebekler ilk doğduklarinda çoğu zaten kilo veriyor ama sana tavsiyem fırsat bulabildikce uyu biraz gamsız olmakda fayda var ilk aylar çok zor geçiyor dinlenmedikce anne mahvoluyor. Gelmezse diye telaş de etme olursa olur olmazsa olmaz ne yapalım biz anne olarak elimizden geleni yapıyoruzKuru dut hepsini yaptım makine aldım sağdım az geliyordu sadece ben dinlenmedim hastaneden çıkarken korkuttular beni kilo vermişti oğlum beslemesen geri dönücen hastaneye dediler bende aman ya bu sütüm
yetmezse ya ac kalıyorsa diyerek dayadım mamayı öyle toparladım sadece 1 ay anne sütü vere bildim..ve dediğim gibi asla dinlenmedim kendime bakmadım banyo sadece geceler zar zor yapıyordum birazda genetiğe bağlıyorum anneminde yoktu kardeşiminde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?