Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Kızlar ayva çekirdeklerini biriktirin göğüs ucu yaralarına çok iyi geliyor emzirme döneminde su ile bekletip jel kıvamına gelince göğüs uçlarına sürülüyor ben ilk gebeligimde kullandım hiç yara olmadı sizlerde denemek istersiniz belki doğum eylüle geliyor ayva bulamayiz o dönem şimdiden çekirdekleri biriktirelim:)

Ben biriktirdim jel yaptım ve sütüm olmadıçok istiyorum bu defa olsun

Eczanede çok uyguna bir krem var direkt kesiyor bununla uğraşmak yerine

Ben biriktirdim jel yaptım ve sütüm olmadıçok istiyorum bu defa olsun
Kuru dut hurma kuruyemiş bunlar çok artırıyor bide kesinlikle banyo uyumak dinlenebilmek gerekiyor.Maltanada diye bir içecek var oda güzel süt yapıyor içinde maya varmış o etki ediyor. Sakın yılma emzirdikce gelir gelmiyor diye bırakma olur Allah'ın izniyle gerekiyorsa 1saatte bir sağım yap dur o zamanlar gelsinde hem bu sefer olur inşallah olumsuz düşünme.Benim görümce hamileliğim boyunca senin sütün gelmezse ben emziririm dedi o kadar korkardim ya gelmezse diye bütün süt artırma yöntemlerini araştırmıştım pisliğin yüzünden

Kuru dut hepsini yaptım makine aldım sağdım az geliyordu sadece ben dinlenmedim hastaneden çıkarken korkuttular beni kilo vermişti oğlum beslemesen geri dönücen hastaneye dediler bende aman ya bu sütüm
yetmezse ya ac kalıyorsa diyerek dayadım mamayı öyle toparladım sadece 1 ay anne sütü vere bildim..ve dediğim gibi asla dinlenmedim kendime bakmadım banyo sadece geceler zar zor yapıyordum birazda genetiğe bağlıyorum anneminde yoktu kardeşiminde

Görümce niye emziriyor ya hay Allahım süt sağmak için pompa almak lazım mı

Biraz da genetik olabilir evet üzme kendini yine olmazsa dert etme olduğu kadar verirsin

Görümce niye emziriyor ya hay Allahım süt sağmak için pompa almak lazım mı
Aptal da oo yüzden ben çıkana kadar odaya götürmeyin bebeği diye tembihledim hemşireleri ya emzirirse diye Ben pompa almadım sütüm yeterliydi doğumdan sonra duruma göre hareket edin isterseniz

Tabi genetikle de alakalı olabilir çok güzel mamalar var hic üzülmeye gerek yok sen elinden geleni yapmışsın bide bebekler ilk doğduklarinda çoğu zaten kilo veriyor ama sana tavsiyem fırsat bulabildikce uyu biraz gamsız olmakda fayda var ilk aylar çok zor geçiyor dinlenmedikce anne mahvoluyor. Gelmezse diye telaş de etme olursa olur olmazsa olmaz ne yapalım biz anne olarak elimizden geleni yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…