2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
İlk ne zaman gülmeye başladı sizin maşallah
Daha bu hafta yani bir haftadır belki gülüyor ama yani sürekli değil keyifli olunca günde birkaç kez gülümsüyor 2 ayı geçtik sanki anca başladı tepki vermeye. Diğer bebeğim daha ilk zamanlardan sürekli gülümserdi hala da öyledir çok güler eğlenir hepsi farklı oluyor demekki belki de gelişim süreçleri farklı ilerliyor galiba

Benim kızım da aynı böyle ne yapmak gerekiyormuş acaba

Maşallah ne kadar erken gülümsemiş. Benim kızım çok sinirli göz teması kuruyor ama daha güldüğünü görmedim 43 günlük. Kafaya taktım
Kafanıza takmayın aslında sizi aynalıyor gülerek bakınca gülümsüyor çoğunlukla bir de her çocuğun mizacı farklı bir de bir günü diğer gününü tutmuyor mesela son günlerde çok az gülümsüyor kaka yaparken zorlandığı için.

Benim kızım da aynı böyle ne yapmak gerekiyormuş acaba
Squat pozisyonunda sırtı size yüzü dışa dönük şekilde duruyoruz işe yarıyor kesin kakasını yapıyor ama çözüm değil ne yazık ki max 10 dk rahat sonra yine ıkınma valla psikolojim bozuldu bir de kendi evimizde değiliz şehirdışında kv'demdeyim

Canım biraz daha sabır 60 günlükken geçebilir büyük ihtimalle benim bebeğim öyle oldu ben çok çektim o ıkınmalardan birden bitti. Kızımın 60 günü her saati ıkınarak geçti göbeğinde fıtık oldu

Ay tam da aradığım yorum geçmese de bir umut. Sonuçta umut fakirin ekmeği 54. Günü devirdik kaldı 6 diyebilir miyiz

Akşam huzursuzluğu bizde de var herhangi bir sebepten olabiliyor. Bir keresinde burnu tıkanmış açınca geçmişti, oda veya pozisyon değiştirmek faydalı oluyor. İşin içinden hiç çıkamazsak arabaya gidiyoruz arabada gezerken emip derin uykuya dalıyor

Biliyor musun aynı benim bebeğe uyguladığım tarifeyi anlatıyor, herkes sevmek istiyor kucaktan kucağa dolaşmaktan uyku penceresini kaçırıyor huysuzlanıyor. Uykusunu alınca bal gibi oluyor. Ben de uygulayacağım, paylaştığın için teşekkürler

Kakalı bezi çöpe dans ederek götürdün mü, ben öyle yapıyorum

Kızlar kalça ve göz kontrollerinizi kaç günlükken yaptı doktorunuz? Göz için 3. ayda bakıyoruz dedi doktor çok geç değil mi?

Kızlar kalça ve göz kontrollerinizi kaç günlükken yaptı doktorunuz? Göz için 3. ayda bakıyoruz dedi doktor çok geç değil mi?
kalça birinci ayında yapılıyor göz için de birinci ayında dediler bize götürdük. İşitme ve kardiyoloji muayenesi de yapıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…