Günaydınnn Ekledim :)Günaydın beni de ekler misiniz?
sat 8 Aralık - tahmini doğum 12.09.2025 - ilk çocuk- yaş 25( bayadır takip ediyorum bugüne kısmetmiş)
Günaydınn Hoşgeldiniz :)Kizlar merhabalar bende aranıza katılabilir miyim9 haftamdayim ikizlerim var onlar büyüyünce tekrardan anne baba olmayı istedik daha doğrusu çocuklar çok istedi iyi birer ebeveyn oldugumuzuda az çok anladık ikiz sürecinde.Allah'ta nasip etti tekrar hamileyim benimde doğum takvimim Eylül ayını gösteriyor aranıza katılıp bu süreci beraber geçirmek istedim...
Birde ben bilmiyordum sonra kızlardan duydum kiminse yanında emzirmek nazar değiyormuş benim kv eltim ağzımın içine giriyordular bu defa buna izin vermicem..sütüm kesilince kv dediki süt içmeyen bebek sık sık hasta oluyormuş o zaman açtım ağzımı dedim biliyorsunuz ailem başka devlette benim burda kimsem yok gelseydin yardım etseydin ve ya 1 yemek gönderseydin uzaktan konuşmak güzel birde dedim bu süt konusunu açma kendisi 5 yaşına kadar eşime süt vermiş ama yemek vermemiş diyor yemiyordu ne yapayım o zaman bende dedimki sinirden en kolayı memeyi vermek ama ben çeşit çeşit yemek yapıyorumki yemek yesin ve ya geceler kalk mama hazırla içmeyince soğuyor ve ya çöp oluyor..o gün bu gün ağzını bile açmıyorTabi genetikle de alakalı olabilir çok güzel mamalar var hic üzülmeye gerek yok sen elinden geleni yapmışsın bide bebekler ilk doğduklarinda çoğu zaten kilo veriyor ama sana tavsiyem fırsat bulabildikce uyu biraz gamsız olmakda fayda var ilk aylar çok zor geçiyor dinlenmedikce anne mahvoluyor. Gelmezse diye telaş de etme olursa olur olmazsa olmaz ne yapalım biz anne olarak elimizden geleni yapıyoruz
Günaydın canım benim de Randevum 1 saat sonra midem çok kötü nasıl dayanacam bilmiyorumGünaydın her kese.Bu gün kontrölüm var gerçi randevu bulamadık mecbur beklicez..eşimi beklicem işten sonra gidicez kaç saat kalmış heyacanlıyım
Ben de ek gıdaya erken başladım ama yemiyor işte tükürüyorİlk aylar çok üzdüm kendimi ama sonra dedim sağlığı yerinde olsun ondan biz ek gıdaya çoktan başladık bile
Geçen randevumda bende iyi diğildim ama unuttum geçti sanki az kaldı senin saatineGünaydın canım benim de Randevum 1 saat sonra midem çok kötü nasıl dayanacam bilmiyorum
Genelde anne sütü alan bebekler biraz zorlanıyormuş benimkide sağa sola kafasını çeviriyor ve ya sandalyeden indiriyor kendiniBen de ek gıdaya erken başladım ama yemiyor işte tükürüyor
Çok fenalar ya benim kayınvalide de ille mama ver doymuyor diye tutturdu hastanede hemşire azarladı hayır anne emzirdikce gelecek mama verme annesi böyle devam et dedi de sustu destek olacaklarına köstek oluyor ya hiç gitmiyor o günler insanın aklından 9sene geçti dün ne yediğimi unuturum ama onların oo dedikleri yaptıkları çıkmıyor insanın içinden.Durumun varsa birini tut yanına yemek için falan yardımcı biri olsa en azından 1ay yada çok konuşmayı biliyorlarsa gelsinler 1ay yardımcı olsunlarBirde ben bilmiyordum sonra kızlardan duydum kiminse yanında emzirmek nazar değiyormuş benim kv eltim ağzımın içine giriyordular bu defa buna izin vermicem..sütüm kesilince kv dediki süt içmeyen bebek sık sık hasta oluyormuş o zaman açtım ağzımı dedim biliyorsunuz ailem başka devlette benim burda kimsem yok gelseydin yardım etseydin ve ya 1 yemek gönderseydin uzaktan konuşmak güzel birde dedim bu süt konusunu açma kendisi 5 yaşına kadar eşime süt vermiş ama yemek vermemiş diyor yemiyordu ne yapayım o zaman bende dedimki sinirden en kolayı memeyi vermek ama ben çeşit çeşit yemek yapıyorumki yemek yesin ve ya geceler kalk mama hazırla içmeyince soğuyor ve ya çöp oluyor..o gün bu gün ağzını bile açmıyor
Hepsi bir ayrı kafada gerçekten yok ya çocuğum hiç tanımıyor kendisini gelince ağlıyor kucağına gitmiyor yabancı sanıyor yani kendileri utansınlar dedim hepsine madem yardımsız bakıyorum kimse karışmasın benim bir huyum var başka kimseyi mutfağımda görmek istemiyorum ama mesela çocukla ilgilenseler ben yemek yaparım evin işini yaparım aman bundan sonra hiç düzelmezlerÇok fenalar ya benim kayınvalide de ille mama ver doymuyor diye tutturdu hastanede hemşire azarladı hayır anne emzirdikce gelecek mama verme annesi böyle devam et dedi de sustu destek olacaklarına köstek oluyor ya hiç gitmiyor o günler insanın aklından 9sene geçti dün ne yediğimi unuturum ama onların oo dedikleri yaptıkları çıkmıyor insanın içinden.Durumun varsa birini tut yanına yemek için falan yardımcı biri olsa en azından 1ay yada çok konuşmayı biliyorlarsa gelsinler 1ay yardımcı olsunlar
5 yaşına kadar ne sütü vermiş kızzzz , memeden miBirde ben bilmiyordum sonra kızlardan duydum kiminse yanında emzirmek nazar değiyormuş benim kv eltim ağzımın içine giriyordular bu defa buna izin vermicem..sütüm kesilince kv dediki süt içmeyen bebek sık sık hasta oluyormuş o zaman açtım ağzımı dedim biliyorsunuz ailem başka devlette benim burda kimsem yok gelseydin yardım etseydin ve ya 1 yemek gönderseydin uzaktan konuşmak güzel birde dedim bu süt konusunu açma kendisi 5 yaşına kadar eşime süt vermiş ama yemek vermemiş diyor yemiyordu ne yapayım o zaman bende dedimki sinirden en kolayı memeyi vermek ama ben çeşit çeşit yemek yapıyorumki yemek yesin ve ya geceler kalk mama hazırla içmeyince soğuyor ve ya çöp oluyor..o gün bu gün ağzını bile açmıyor
Memeden tabi nerden vericek5 yaşına kadar ne sütü vermiş kızzzz , memeden mi
hay maşallah ne memeler varMemeden tabi nerden vericek
Yaaa çok minnoş gerçekten boş yanı ozman kız olma olasılığı yüksek Benm doktorumda 12. Haftada tahmın yaparız dedi kemik ölçümünden filan son 2 haftam varEvet bunu verdi
Benim 3.gebelik oldugu icin mi bilmiyorum cikti karnimkızlarr göbüşler ne alemde göbüşler :)
az önce camda yansımama bi baktım da birazcık var sanki
Geliyor prensesEvet bunu verdi
Ay eşim diyor ki senin göbeğinkızlarr göbüşler ne alemde göbüşler :)
az önce camda yansımama bi baktım da birazcık var sanki
Teşekkür ederim hoşbuldumGünaydınn Hoşgeldiniz :)
sat, yaş eksik ama ekledim :)
Çok teşekkür ederim sağolun aynen öyle çok haklisinizÇok sevindim hayırlı olsun bebeğin:)) benim de 10 aylık bebeğim var ve 10 yaşında bir oğlum hepsinin kolaylığı zorluğu oluyor ama bakılıyor ya seviliyorlar tadını çıkar sadece
Bende ilk duyduğumda şaşırmıştımhay maşallah ne memeler var
ne bileyim 5 yaş nedir dedim
herşeyi de bilirler ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?