Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Günaydınn Hoşgeldiniz :)
sat, yaş eksik ama ekledim :)

Birde ben bilmiyordum sonra kızlardan duydum kiminse yanında emzirmek nazar değiyormuş benim kv eltim ağzımın içine giriyordular bu defa buna izin vermicem..sütüm kesilince kv dediki süt içmeyen bebek sık sık hasta oluyormuş o zaman açtım ağzımı dedim biliyorsunuz ailem başka devlette benim burda kimsem yok gelseydin yardım etseydin ve ya 1 yemek gönderseydin uzaktan konuşmak güzel birde dedim bu süt konusunu açma kendisi 5 yaşına kadar eşime süt vermiş ama yemek vermemiş diyor yemiyordu ne yapayım o zaman bende dedimki sinirden en kolayı memeyi vermek ama ben çeşit çeşit yemek yapıyorumki yemek yesin ve ya geceler kalk mama hazırla içmeyince soğuyor ve ya çöp oluyor..o gün bu gün ağzını bile açmıyor

Çok fenalar ya benim kayınvalide de ille mama ver doymuyor diye tutturdu hastanede hemşire azarladı hayır anne emzirdikce gelecek mama verme annesi böyle devam et dedi de sustu destek olacaklarına köstek oluyor ya hiç gitmiyor o günler insanın aklından 9sene geçti dün ne yediğimi unuturum ama onların oo dedikleri yaptıkları çıkmıyor insanın içinden.Durumun varsa birini tut yanına yemek için falan yardımcı biri olsa en azından 1ay yada çok konuşmayı biliyorlarsa gelsinler 1ay yardımcı olsunlar

Hepsi bir ayrı kafada gerçekten yok ya çocuğum hiç tanımıyor kendisini gelince ağlıyor kucağına gitmiyor yabancı sanıyor yani kendileri utansınlar dedim hepsine madem yardımsız bakıyorum kimse karışmasın benim bir huyum var başka kimseyi mutfağımda görmek istemiyorum ama mesela çocukla ilgilenseler ben yemek yaparım evin işini yaparım aman bundan sonra hiç düzelmezler

5 yaşına kadar ne sütü vermiş kızzzz , memeden mi

kızlarr göbüşler ne alemde göbüşler :)
az önce camda yansımama bi baktım da birazcık var sanki

Çok sevindim hayırlı olsun bebeğin:)) benim de 10 aylık bebeğim var ve 10 yaşında bir oğlum hepsinin kolaylığı zorluğu oluyor ama bakılıyor ya seviliyorlar tadını çıkar sadece
Çok teşekkür ederim sağolun aynen öyle çok haklisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…