- 13 Mayıs 2025
- 379
- 120
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aksine kız bizde diyorlarki senin diğil ona karşı daha hassas olmak gerekiyor ne alaka söylicek normal geliyor belkide onun içinZaten akrabalar arasında çevrede vs böyle cahil bir insan yok hbu kadın kız düşmanı erkek hastası.. ama diyeceğim ben evlatlık mıyım diye soracağım bu sefer
Selam erken diğilmiSelam eylül anneleri 4 gün sonra 3 ay bitecek tadım testi yada ek gıda verdinizmi
Aynen cnm cok fenalarAnladığım kadarıyla hepsi aynı birde ben konuşunca cevab vermiyor ya daha çok sinir oluyorum
İnstagram da gördüm verenler olmuş bnde merak ettım harbi verilir mı yada verdiniz mi bir sorayım size dedımSelam erken diğilmi![]()
Ben bir ara denedim kuzum da şekerli meyveleri degdirdim ağzına nerdeyse beni emmeyecekti iki gün öncede bir çay kaşığı su denedim iki gün gaz yaptı o yüzden henüz erken bizim için ama bazen yoğurt bir çay kaşığının ucuyla vermisligim oluyorSelam eylül anneleri 4 gün sonra 3 ay bitecek tadım testi yada ek gıda verdinizmi
Çok teşekkür ederim canım dedigin gibi yapacam sadece yoğurt denerim qma ev yapımı mı yoksa market yoğurdu muBen bir ara denedim kuzum da şekerli meyveleri degdirdim ağzına nerdeyse beni emmeyecekti iki gün öncede bir çay kaşığı su denedim iki gün gaz yaptı o yüzden henüz erken bizim için ama bazen yoğurt bir çay kaşığının ucuyla vermisligim oluyor
Öyle evet haklısın ben yine de iki çift laf edeceğim. Ben yarın sabah gidiyorum artık eşyaları akşam arabaya dolduracağız bir sürü aksilik oldu öyle evde kolilerle oturuyordum artık yarın taşıyacağız sonra geri gelemeyiz yani evde hem yerleştiririm hem otururuz iş bitmiyor kiAnam bunlar ne dolmuş böyle kocalarına oy
Bende de durum sizden farklı değil üstüne bir de sağlık ocağı Bebek çok kilo almamış diyince hepten ayar oldum market manav kasap alışverisini delirmiş gibi yaptim bu günde ne kadar vitamin takviyesi varsa internetten sipariş verdim balık yağı magnezyum bakın kocalariniza sinir olmayin onların anlayacağı dilden konuşun gerçi ben diyorum ama herseyi kendi kartımla aldım.kendi parasını kazanipta kocasının al demesini bekleyen kaldı mı bu devirde bilmem de alın aldırın adamlara bişi demeyin bunlar düz vites araba gibi söyleyeceksin yapacaklar link isteyene atarim halimizin tavrimizin yorgunluğumuzun tamamı kendimize henüz gelememis olmamiz birde kendime bir kaç çeşit Krem falan aldım ben bakmazsam bana asla bakan yok kızlar kendimize gelmemiz lazımjulettae canım hepsi aynimi bilmem ama bizimkiler böyle biz artık küçük bir aile olduk kendi çekirdek ailemizin keyfini cikaralim ev tasidin gripsin gurbettesin annenin babanın desteğine onların gözünde ihtiyacın yok varsın öyle bilsinler boşver uzak olmak daha iyi muhatap olup sinirlerini bozma hiç değmiyor bebeklerimiz dünyaya değer
Market yoğurdu verme canım bnce yani paketli gıda verme şimdi çoook küçükler.. tabii sen bilirsin yine deÇok teşekkür ederim canım dedigin gibi yapacam sadece yoğurt denerim qma ev yapımı mı yoksa market yoğurdu mu
Yok canım bana göre erkenİnstagram da gördüm verenler olmuş bnde merak ettım harbi verilir mı yada verdiniz mi bir sorayım size dedım
Ev yapımı var bizde lojman şehir dışında olunca organik gıdalari bulmam kolay oluyorÇok teşekkür ederim canım dedigin gibi yapacam sadece yoğurt denerim qma ev yapımı mı yoksa market yoğurdu mu
Gücün yok uykun yarım bende aynı oluyorum kafaya takacak bisiler buluyorum sora sütüm azalıyor gittim sağlık ocağına Aylin 400gr almıs boyu 61 cm olmuş uzamis evet ama kilo konusunda ebe sınırda diyince oturdum ağladım Yeşillik beslen hem kilo verirsin dedi et süt yumurta peynir diye tek tek saydı nasıl canım sıkıldı hatta vitamin takviyesi al evde d vitamini varsa onu sende iç dedi öyle diyince kocama kızdığım eski travmalarıma sarıldığım günlere üzüldümÖyle evet haklısın ben yine de iki çift laf edeceğim. Ben yarın sabah gidiyorum artık eşyaları akşam arabaya dolduracağız bir sürü aksilik oldu öyle evde kolilerle oturuyordum artık yarın taşıyacağız sonra geri gelemeyiz yani evde hem yerleştiririm hem otururuz iş bitmiyor ki
Benimde Omega 3 falan almam lazım hissediyordum bir şeylerim eksik.d çok kaygılı oldum
Tamam canım el yapımı verecem o zaman kendim yapayım öyle veririm teşekkür ederimMarket yoğurdu verme canım bnce yani paketli gıda verme şimdi çoook küçükler.. tabii sen bilirsin yine de![]()
Bende ev yoğurdu yapayım o zaman canım teşekkür ederimEv yapımı var bizde lojman şehir dışında olunca organik gıdalari bulmam kolay oluyor
Evet birazdan çıkıp tavuk yumurta alacağım hiç düzgün beslenmiyorum sen de üzülme toparlar artık eskisi. Gibi hızlı kilo almadıkları dönemler benimkide aynı hala minicikGücün yok uykun yarım bende aynı oluyorum kafaya takacak bisiler buluyorum sora sütüm azalıyor gittim sağlık ocağına Aylin 400gr almıs boyu 61 cm olmuş uzamis evet ama kilo konusunda ebe sınırda diyince oturdum ağladım Yeşillik beslen hem kilo verirsin dedi et süt yumurta peynir diye tek tek saydı nasıl canım sıkıldı hatta vitamin takviyesi al evde d vitamini varsa onu sende iç dedi öyle diyince kocama kızdığım eski travmalarıma sarıldığım günlere üzüldüm
Bazı günler bsii yemedigim oluyordu kahvaltiyla akşam ediyordum çünkü ne iş bitiyor ne sıkıntı şimdi en azından farkına vardim
Şuan yavrun kac kilo canımGücün yok uykun yarım bende aynı oluyorum kafaya takacak bisiler buluyorum sora sütüm azalıyor gittim sağlık ocağına Aylin 400gr almıs boyu 61 cm olmuş uzamis evet ama kilo konusunda ebe sınırda diyince oturdum ağladım Yeşillik beslen hem kilo verirsin dedi et süt yumurta peynir diye tek tek saydı nasıl canım sıkıldı hatta vitamin takviyesi al evde d vitamini varsa onu sende iç dedi öyle diyince kocama kızdığım eski travmalarıma sarıldığım günlere üzüldüm
Bazı günler bsii yemedigim oluyordu kahvaltiyla akşam ediyordum çünkü ne iş bitiyor ne sıkıntı şimdi en azından farkına vardim
Minik bir kavanoz yap kolay olur sana çok iş çıkmaz ben öyle yapıyorum kendim hazır yiyorum çok vaktimi alıyor her şey büyük büyük şeyler yapamıyorum sadece geçen turşu yaptım onda bile kavga kıyamet koptu evde çocuklar beklemiyor iş yaparken .dBende ev yoğurdu yapayım o zaman canım teşekkür ederim![]()
Aynen canım kendimizi ihmal etmeyelim bu duygular dönemler geçecek kuzularimiz herşeye değerEvet birazdan çıkıp tavuk yumurta alacağım hiç düzgün beslenmiyorum sen de üzülme toparlar artık eskisi. Gibi hızlı kilo almadıkları dönemler benimkide aynı hala minicik
5.600 mu dedi 5800 ben tam hatırlayamadım ama boyu 61 cmŞuan yavrun kac kilo canım