2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
Şifa olsun bebişinize Sütüm çok az diye bana şimdilik diyet yaptırmadılar. Yine de dikkat ediyorum. Siz emzirme + mama mı veriyorsunuz?

Canım sen diyet yapıyor musun? Sütten az da opsa alerjen geçebilie

Test aldı mı doktor canım alerji için ve kültür için? Belki bağırsaklarda enfeksiyon vardır alerji çok duydum ama bu kadar çok kaka yapması biraz tuhaf geldi bana da.

Merhaba gazdan dolayı bebeği memeyi bir çekip bir bırakan var mı düzelir mi? Burnu mu tıkalı acaba dedim burnunu da yıkadım ama geçmedi. Ağzında pamukçuk mu var yarın sabah temizleyip öyle deneyeceğim. Reflüden olur mu? Örneğin 4-5 saat emzirmediğimde ilk memeyi 3dk falan çok güzel emiyor sonra başlıyor em bırak em bırak yapmaya her defasında ağzına sokmak çok zor oluyor. Akış mı yavaşladı acaba ondan mı diğer memeyi teklif ediyorum onu da ilk başta güzel emiyor sonra em bırak yapmaya devam ediyor. Bazen 2. Memede direkt em bırak yapıyor. Süt mü bitti diyorum ama yok mememden süt damlıyor üstümüz başımız batıyor. Aynı şeyi yaşayan varsa lütfen yardımcı olsun çok üzülüyorum ya aktif ememiyor kilo da alamıcak diye

Yok korkma kilo alımı nasıl onda sıkıntı yoksa doyuyordur muhtemelen bemde o durumu yaşıyorum gaz burun reflü hepsi bence etkiliyor oda olabilir yada sütün yağlı ve güzelse ondan dolayı da bırakabilir doymuş olduğunu bezine bakarak anla kuzum
Günde kac beze işiyor

Bez çok çıkıyor şükür bugün sadece 3 kere kaka yaptı kaka yapınca mutlu olduğumdan hergün sayısı mıh gibi aklımda kalıyor çişi saymadım 7 kirli bez kesin çıkıyordur. Geceleri sadece 1 kere değiştiriyorum. Sık değiştirsem 10 olur heralde. Bakalım salı günü tam 3 aylık olacak inşallah güzel kilo almıştır

Bak süper o zaman hiç korkma doymayan yada yemeyen bebek olsa emin ol o kadar nez çıkartmaz canım
Dur bi maaşallah deyim

3 aylık olduysa etrafı keşfediyordur karanlık sessiz bir yerde emzirmeyi dene bakalım

Çok üzgünüm şuan aşırı vicdan azabı çekiyorum büyük oğlum resmen sinirlerimle oynuyor okul başladığından beridir ödev konusunda aşırı sıkıntı çıkarıyor bebekle ilgileniyorum diye fırsat bulup ne yapıp edip odevlerden kurtulmaya çalışıyor tam ödeve oturtuyorum bebek basliyor ağlamaya ben bebeğe gidiyorum o ödevin başından kalkıyor ya kitabımı unuttum diyor ya ödevi saklıyor kafayı yedirtecek bana baktım baş edemiyorum kursa yazdırdım ödev falan yaptırıyorlar daha bir kere tam ödevini yapmış şekilde gelmedi eve verilen ödev sayfalarını yırtıp çöpe atıyor bulamadım yok diyo oturup oturup geliyor. Bu gün gene aynı hiç bir ödevini yapmamış ödev sayfalari kitaptan koparılmış yemin şartlar ediyor bilmiyorum noldu diye İngilizce öğretmeni fotokopi vermiş hadi getir ezberleyelim fotokopi yok nerde bilmiyorum demesin mi dayanamadim dövdüm uyudu şimdi o kadar üzgünüm ki kendime hakim olamadım psikolojimi aşırı zorluyor insan bir tane lafa söze gitmezmi ya işi gücü telefon anlatıyorum olmuyo kızıyorum olmuyo küsüyorum olmuyo bu gün çileden resmen çıkarttı beni çok pişman oldum ama dayanamadım

Şifa olsun bebişinize Sütüm çok az diye bana şimdilik diyet yaptırmadılar. Yine de dikkat ediyorum. Siz emzirme + mama mı veriyorsunuz?
1/3 emzirme 2/3 mama gibi diyebilirim. Bir de şunu unuttum bebeğin bağırsağının gaz yapan maddelerden arınması için 10-15 gün gibi bir süre gerekiyormuş. Yani kullandığımız mama hemen etki etmiyor. Doktor öyle demişti bana
Gaz gerçekten bebeği de anneyi de çok olumsuz etkiliyor. Dilerim sizin bebişiniz de en kısa sürede rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…