Minik bir kavanoz yap kolay olur sana çok iş çıkmaz ben öyle yapıyorum kendim hazır yiyorum çok vaktimi alıyor her şey büyük büyük şeyler yapamıyorum sadece geçen turşu yaptım onda bile kavga kıyamet koptu evde çocuklar beklemiyor iş yaparken .d
Köye yakın olunca süt yumurta bal zeytin yağı bulmam kolay oluyor turşu da yaptım bolca olduğu kadar canım sen şu evi taşıma işini halledersen gerisi kolay
Köye yakın olunca süt yumurta bal zeytin yağı bulmam kolay oluyor turşu da yaptım bolca olduğu kadar canım sen şu evi taşıma işini halledersen gerisi kolay
Ay ev taşımak bende taşınmak istiyorum oturduğumuz ev hep sıkıntılı bebek için özellikle ama tedırgınım hava şartı ve bebeğım rahatsız kalbinden ve solunumdan dolayı da yoğun bakımda yattık
Sana kolay gelsin canım
Ne güzel en sağlıklısı senin durumun ben marketten alıyorum bu ara her şeyi ama az alıyorum en kalitesini alıyorum ne kadar gerçekse tabii üzerinde yazan turşuyu instagramda artık tuzla yapan insanlar türedi onlar gibi yaptım sadece tuz ile bakalım umarım dedikleri gibi faydalıdır
Minik bir kavanoz yap kolay olur sana çok iş çıkmaz ben öyle yapıyorum kendim hazır yiyorum çok vaktimi alıyor her şey büyük büyük şeyler yapamıyorum sadece geçen turşu yaptım onda bile kavga kıyamet koptu evde çocuklar beklemiyor iş yaparken .d
Ben de çocukları düşünüp taşınıyorum yoruluyorum ama değecek imkanın varsa sende taşın
Bilmiyorum şu an çok küçük ben vermem 4 ayını bekleyeceğim. Bence çay kaşığı ile tattır sadece bakarsın tepkisine göre bir hafta sonra ona göre tekrar arttırırsın miktarı
Ben de çocukları düşünüp taşınıyorum yoruluyorum ama değecek imkanın varsa sende taşın
Bilmiyorum şu an çok küçük ben vermem 4 ayını bekleyeceğim. Bence çay kaşığı ile tattır sadece bakarsın tepkisine göre bir hafta sonra ona göre tekrar arttırırsın miktarı
Tamam canım zaten bizde tam 4 gün sonra 3 ay bitecek
Ben de anca sütcü Allah bilir ne zaman gelecek alıcam yapıcam vs beklicem artık
Bemde ondan dolayı istiyorum taşınmak ama korkuyorum da daha kötüsüne denk gelirsem diye evin
Ve komşu da önemli ondan dolayı da araştırıyorum bakalım
Tamam canım zaten bizde tam 4 gün sonra 3 ay bitecek
Ben de anca sütcü Allah bilir ne zaman gelecek alıcam yapıcam vs beklicem artık
Bemde ondan dolayı istiyorum taşınmak ama korkuyorum da daha kötüsüne denk gelirsem diye evin
Ve komşu da önemli ondan dolayı da araştırıyorum bakalım
Allah kolaylık versin canım benim
Bizimki üç ay sekiz günlük toparlayacaklar tabi bilinçliyiz en azindan şuan biz ne yersek o geciyr bebeğe dert eme
Allah hepimzii iyilerle karşılaştırsın
Allah kolaylık versin canım benim
Bizimki üç ay sekiz günlük toparlayacaklar tabi bilinçliyiz en azindan şuan biz ne yersek o geciyr bebeğe dert eme
Allah hepimzii iyilerle karşılaştırsın
Dün gece bende çıldırdım hastayım birkaç saat uyudum diye triplere girdi bebeğim ağlıyor susmuyor bırakmış yerde öyle bana diyor annesi 5 saat yok tabi ağlar o işteyken uyurken ben susturuyorum yaa o zaman bende bırakayım yere ağlar tabi babası yok diyeyim ? Ay sinir oluyorum ilk zamanlar geceleri yardım ederdi şimdi sadece uyutuyor geceleri arada uyumayınca bana veriyor meme istiyor diyor aaa her saniye emzireceğim sanki
Kızlar birde annemle ilgili sorunları yazmıştım ya erkek kardeşime ev almışlar beni düşünen yok arayıp nasılsın bile sormazlar mesajlarıma cevap vermediler kardeşim evlerinde oturuyor ekstra ev alıyorlar arabasını da almışlardı. Bana bir tl vermezler ekstra birde arayıp sormuyorlar halimi. Doğumlarda yoklar iyi günlerde yoklar… offf içim çok yanıyor ben bu kadına hesap sormak istiyorum insan neden sadece bir çocuğuna yapar her şeyi bu haksızlık değil mi ne yazayım ben şimdi ne diyeyim Gilmors
Kendi kafasının dikine gidiyor hicbisi olmamis gibi davranması bi de ayar oluyorum
Bizimki de bugünde mi yemek yapmadın diyor şaka mısın yaa yemek yiyoruz mesela sofrayı toplayamıyorum cocuklar yüzünden bi bakıyorum toplamamis masanın ustu oyleyken tel den maç oynuyor yardım etsene yok
Buyuk kizin dikkatini çekmiş babasına gecen baba sen ya oyun oynuyorsun ya da uyuyorsun baska hicbisi yapmıyorsun dedi cocugu da tinlamadi hala ayni degismezler