2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar bebeklerinizin uyku durumu nasıl? Benimki hep kucakta gündüz yatakta hiç durmuyordu ben de uyku eğitimi araştırdım. İnstagramda 7-8 bin tlden başlıyordu.
Ben de chatgptye yazdım kim west yöntemi ile bebeğime uyku eğitimi ver diye dkdkdks
Şimdi uyuduğu uyandığı saatleri hep yazıyorum bana akıl veriyor şunu yap şu saatte uyut diye. bir de saniyesinde cevap alıyorum. Çocuğu ben kafama göre uyutuyormuşum ondan bölük pörçük uyuyormuş. Şimdi o saatleri takip ediyorum gerçekten uykusu gelmiş oluyor tavsiye ederim herkese param da cebimde kaldı

Canım çok iyi yapmışsın ihtiyaç yoksa kal biraz daha evde.. ben de işe girerim hemen diyordum ama düşündük iki bebek için bakıcı parası çalıştığıma değmez en iyisi kreşe kadar evde idare edeyim dedim

Aaa bende deneyeyim çünkü benim bebeğimde gündüz kucakta uyuyor beşikte uyuması yarım saati geçmiyor çok az.. gece de çok yıpranıyorum uykuya dalamıyor.. deneyeceğim bunu kim West yöntemini
Bir de d vitamini 4 aylık bebeğe kaç damla verilir biliyor musun? Ben çay kaşığına 5 damla koyup veriyorum ama sanki hepsini içemiyor akıp gidiyor

Bana günde 3 damla bebeğe 9 damla kendine ver demişti sağlık ocağı. Unutuyorum ben sürekli

Kayınvalide veya annen baksa ne güzel olurdu için rahat giderdin işe tüh ya bu insanlara ne olmuş böyle eskiden herkes destek olurdu birbirine dünya çok bozuldu
Benim annem arkadamdan çocukları çirkin kara kara doğurmuş diyormuş çocuklarım Kara gözlü kumral babalarına benziyor kurban olsun benim yavrularıma ille güzel bebek olması lazım renkli göz beyaz ten mi lazım bu kadın bana düşman çocuklarımın fotoğraflarını instagramdan kaldırdım yazıklar olsun hepsine

İyiyiz canım sen nasılsın?prensesin nasıl? bu günüme şükür sabah olunca hadi diyorum kendime yarışma başladı yukarı aşağı koşturuyorum Miraç nerdeyse benim odadan çıkmamı hiç istemiyor ne yapıcam bilmiyorum Aylin dönüyormu?benimki hala yok

Annemlerin herseyine ben koşmaya onları alıştırmısım önceki iki danayı da bakıcılarla büyüttüm ama Aylin'i kimseye emanet etmek içimden gelmiyor eşime diyorum özel bir kaç iş yapam belki iş yerinden ücretsiz izin alırım
Annen cidden sinir bozmakta açık ara önde gidiyor benimde anne annem bize ve anneme aynı
Ben üçüncü adetimi oldum doktorum bütün kistleri temizlemis sanırım ağrım sızım olmuyor sende kendini pek yorma diyecemde bu imkansız çünkü ev hergun yeniden dağılıyor Bebek nerde ben ordayım evde zaman geçirmek tw ayrı bir güzel

Gözün aydın canımBoş ver kim nasıl istiyorsa öyle yapsın ben mesela sünnet düğününe saçma bakıyorum hele sünnet annesi diyorlar ya çok komik ya pipisini kesildi diye düğün yapıyorlarhiç unutmam çocukken komşumuz vardı çok yakındık çocuğa sünnet ettiler o zaman anlamıyordu çocuk mutlu oluyordu düğün yapıyorlar diye sonra büyüdü utandı o diske bakmaya

Sen sakın kendini üzüp gitme buralardan canım o kendiyle alakalı kendi çözsün problemini seni tanımadan etmeden gelip yorumlara atlaması zaten belli ediyor amacını. Aylardır birlikteyiz biz biliyoruz kendimizi

Bazen işe yarıyor bu yapay zeka bende onunla birlikte bebeğin beslenme düzenini oturtup sütümü artırdım ve mamayı bıraktım. Meme reddini bile aştık onun sayesinde. Ben uyku ve açlık sinyallerini anlamıyormuşum aslında benim yüzümden emmiyormuş çocuk. Mesela benim kızım uyku öncesi asla istemiyor uyandıktan sonra emiyor. Gece de ben alarm kurup rüya beslenmesi yapıyorum. Süt sağıyorum. Söylediği saatlerde süt sağıp ertesi güne stokladım çünkü günde 4 saat işe gidiyorum. Söylediği takviye ve süt sağım zamanları sütü mü artırdı. Beslenmeyi düzene sokunca uyku eğitimi de vermiş oldum istemeden aslında

Yaa harika olmuş çok sevindim rüya beslenmesi dediğin şey ne

Senin annene hepimiz çok kırgınız ve kızgınız bence… boşver sen kendi ailenle mutlu ol gerisi hiç önemli değil bal gibi çocukların var maşallah

Kendi annen olduğuna eminmisin kuzum?bak ben çocuklar doğduğundan çok değiştim benim evli kaynım daha ikinciyi görmemiş arayıp tebrik bile etmedi senelerdi çocukları olmuyor her kes diyor onların hassas yeri ve suç bizdeymiş ben doğuma gitmeden önce onlara demedik diye karısı köylü demiştim şurdan bir söz söylersin hemen köyün yarısı haber alıcak ilk kayb ettiğim çocukta öyle olmuştu kp bile sinirlenmişti cinsiyet bile belli diğildi her kes tebrik için arıyordu sonrada ne oldu düşük oldu geçmiş olsuna arıyordular her aramada ben ağlıyordum ondan daha dedik söylemeyek zaten 9 ay aramadı bile elti bilmek zorundamı.Bende dedimki bak bu güne hep arkamca konuştu zerre umrumda diğil konu çocuğum olunca silerim nett kim olursa silerim bunu ailemde biliyor ondan ben senin yerinde olsam artık aramam bile kesinlikle

Gündüz kısa uykularında deneyebiliriz benimki çok sevmiyor hemen daralıyor
Evet gunduzleri basindayken birakiyorum uyusun. Ama gece ben de uyuyunca bir sey olur da farkedeme
Huckleberry diye bir uygulama kullaniyorum ben. Bebegin her seyini yazip takip edebiliyorsunuz. Uyku, mama, emme, bez sayisi, gelisim, kati gida, yltuvalet egitimi vs. Uykusunu duzenli uygulamaya girdiginizde bir sure sonra size uyuyacagi saati soylemeye basliyor. Hakikaten de genelde o saate 5-10 dakika kala uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…