- 24 Temmuz 2024
- 518
- 522
- 23
Evet istahi daha acik oluyor ustelik. Gunduzleri bin dereden su getiriyoruz. Surekli diliyle ittiriyor, ya da gulmeye basliyor agu yapmak istiyor. Etrafini farketmeye basladigindan beri gunduz beslemek zorlasti.Bide uykudayken besleyince daha uzun uyuyor onu fark ettim
Çok doğru söylüyorsunAğzı olan konuşuyor ya kendi fikrini dayatırken fikirlere saygıdan bahsediyor keşke ciddiye alıp mesaj yazmaya değmez bu tamamen şahsi verilecek bir karar olduğu gibi sağlıksal mecburiyetleri veya özgürlükleri olabilir kime ne? Mesela benim oğlum sık sık idrar yolu oluyordu çocuk doktoru sünnet önermişti ama anatomik bir engeli varmış genel cerrahler sünneti 5 yaşına kadar yasakladılar kesinlikle yaptırmayın dediler tamamen sağlık odaklı ilerledik. Noldu şimdi kafir mi olduk ne tuhaf insanlar var hakkaten…
Evet öyle canım en çok burada huzur buldum ve rahatladım. Etrafımla konuşamadığım şeyleri burada paylaştım o yüzden öyle insanlara cevap vermem artıkCok gecmis olsun öncelikle, bence de bir anda gelip kendi fikirlerini dayatmaya calisan insanlara hiç cevap vermeye gerek yokmuş onu anladık.Burada herkes bir seyler öğreniyor içini döküyor eminim ilk hamileligimizi ogrendigimizden beri en cok girdiğimiz site olmuştur. Boyle insanlar yüzünden banlanmaya gerek yok
Yapmayın nolur şu an bebeğiniz 5300 olsa bile normal. 4. Ayında doğum kilosunu 2ye katlaması beklenen bir şey. Gereksiz başlayacağınız mama sütünüzün azalmasına sebp olur.Doğum kilosu 2.650. Kendimce sütüm yetmiyo diye kuruntu yapıyorum biraz ağlayınca tam doymuyo gibi geliyo
CanımBurada neredeyse 1 yıldır birbirimizi tanır gibi olduk. Bu gruptan olmayan ve üslupsuz insanları yok sayalım. Yeri geldi ailemizin anlamadığı konularda birbirimizi anladık. Üzülmeye değmez. Bu detaylara da üzüldüm ki böyle bir olumsuz tecrüben olmasa da fikrini söyleyebilirdin. Biz bizi biliyoruz. Canını sıkma hoşgeldin
Benim bebeğimde 4. Ayında aşılarını dün yaptırdık. 6 kg 150 gram şu an.. doktor çok normal dedi ben normal emzirmeye devam edeceğim sana az mı geldi kilosu?Kızlar merhaba:) bugün 4.ay aşılarımızı olduk. Ebe kan damlası verdi 4 ay bitiminde başlanıyomuş kakasında renk değişimi kabızlık yapabilir dedi. Boyu 63 cm kilosuda 6.660 kg 10 günde 200 gr almış sadece emziriyorum yetmiyor galiba dedim. Sağlık ocağndaki ebe hemen mamaya başlamayalım diye ısrar ediyo haftaya tekrar kontrole gidicez bakalım artış olcakmı
Of evet gerçekten öyle beslenme zamanı gelsin istemiyorum yatarak asla yemiyor kucakta gezerek yiyiyorEvet istahi daha acik oluyor ustelik. Gunduzleri bin dereden su getiriyoruz. Surekli diliyle ittiriyor, ya da gulmeye basliyor agu yapmak istiyor. Etrafini farketmeye basladigindan beri gunduz beslemek zorlasti.
Kucak gulleriOf evet gerçekten öyle beslenme zamanı gelsin istemiyorum yatarak asla yemiyor kucakta gezerek yiyiyor
onlar erkeklere sünnet düğünü yapar kızın regl olmasını ayıp görür saklar ama çocuk doğuramazsa da kusurlu der maalesef savaşlar o zorbalar yüzünden çıkıyor dünyadaGece gece topiklere bakam dedim anam ne zamandır girmiyorum Eylül grubuu en tepede ne sevindim biraz okudum olaylar olaylarjulettae insanlar saygı duymayı bilmiyor kuzum heleki dinbazlar o kadar hadis sıralarlar işlerine gelince de kılıfına uydurur her türlü işlerini yoluna koyarlar Çünkü onlarda ben çok Müslümanım kibri var muhatap bile olmamak lazım bebeklerimiz dünyanın tadı en doğru kararı biz veririz sana hak veriyorum bende sünnet olayını çağ dışı buluyorum hele düğün yapanları da şiddetle kınıyorum
H haziran cicegim okudum canım sıkıldı önceden anlamamış olmaları çok garip ama üzülme kapanır
ilk kızımda kalpte delik vardı üç günde kapandı o ilk üç günde Ağrı kesici şurup vermiştikNiqu mesajlarını tam göremedim sen ve bebek iyimisiniz
Ve diğer kızlar umarım herşey yolundadır
Beni sorarsanız ben işe başlamadım izin aldım bebeğe bakacak kimse yok hem nasıl bırakırım birine Aylin el kadar bende eve alıştım her gün bir temizlik falan geçiyor zaman Aylin çok hareketli yakında yiyecem kahkaha atıyor
Ya o kadar haklısın ki ben bunu yaşadığım için canı gönülden söyleyebilirim. Benim bebişim 2. Ayındayken gece uykusundan önce sütüm yetmiyordu yani çocuk çekiyordu çekiyordu sinirleniyordu süt gelmiyordu asla. O yüzden ben de mamaya başlamıştım akşamları mama verip yatırıyordum. Bu bende alışkanlık yaptı ve sütüm gerçekten azaldı. Bunu farkedince dedim ne olursa olsun vermicem mamayı ve bol su tüketmeye meyve falan yemeye başladım. Biraz dikkat edince sütüm arttı hatta bu olaydan iki üç gün sonra gece tişörtüm ıslanmıştı sütten bunu görünce çok mutlu oldum. O yüzden söylediğin şey çok doğru mama gerçekten sütü azaltıyor.Yapmayın nolur şu an bebeğiniz 5300 olsa bile normal. 4. Ayında doğum kilosunu 2ye katlaması beklenen bir şey. Gereksiz başlayacağınız mama sütünüzün azalmasına sebp olur.
Sen neredesin kızz 40 mevlidinden sonra yok oldun sanki yazmadın hiçGece gece topiklere bakam dedim anam ne zamandır girmiyorum Eylül grubuu en tepede ne sevindim biraz okudum olaylar olaylarjulettae insanlar saygı duymayı bilmiyor kuzum heleki dinbazlar o kadar hadis sıralarlar işlerine gelince de kılıfına uydurur her türlü işlerini yoluna koyarlar Çünkü onlarda ben çok Müslümanım kibri var muhatap bile olmamak lazım bebeklerimiz dünyanın tadı en doğru kararı biz veririz sana hak veriyorum bende sünnet olayını çağ dışı buluyorum hele düğün yapanları da şiddetle kınıyorum
H haziran cicegim okudum canım sıkıldı önceden anlamamış olmaları çok garip ama üzülme kapanır
ilk kızımda kalpte delik vardı üç günde kapandı o ilk üç günde Ağrı kesici şurup vermiştikNiqu mesajlarını tam göremedim sen ve bebek iyimisiniz
Ve diğer kızlar umarım herşey yolundadır
Beni sorarsanız ben işe başlamadım izin aldım bebeğe bakacak kimse yok hem nasıl bırakırım birine Aylin el kadar bende eve alıştım her gün bir temizlik falan geçiyor zaman Aylin çok hareketli yakında yiyecem kahkaha atıyor
Bir telaş gelen giden ev halleri derken yeni yeni daha iyiyim kız bir ara eşime kafayı takmıştım lohusalıkta neyseki geçtiSen neredesin kızz 40 mevlidinden sonra yok oldun sanki yazmadın hiçbebişlerin en tatlı zamanları şu aralar gülmeye başlayınca gerçekten daha farklı seviliyormuşşşş
Kocayla arayı iyi tutmak lazım bazen evin büyük çocuğu oluyorlar gerçiBir telaş gelen giden ev halleri derken yeni yeni daha iyiyim kız bir ara eşime kafayı takmıştım lohusalıkta neyseki geçtikırk mevlidini o ara kaynanamın gazı ve desteğiyle yaptık şimdi yap desen yapamam diğer abnin de gelini bendeen bir ay önce doğum yapmıştı diğer gelin mevlit yaparken kv ye üstten bakıp bebeği de sevdirmemiş kv bunu kafaya takıp benimkine çok uğraş verdi
Şimdi kime baktıracaksam derdine düşmüşüm sen çalışacak mısın bebeğe bakacak birbirleri varmı hiç sorma bu minnaklar çok balll benimkiyle göz teması ile iletişim kuruyoruz
Benim Kv Amerika da altı ay ord kalır bir altı ay da Türkiye de önümüzdeki kış gitmez bebeğe bakar dedik görümcem bilet almış bizede soruyor bebeğe kim bakacakKocayla arayı iyi tutmak lazım bazen evin büyük çocuğu oluyorlar gerçikayınvalidelerin de iyisinin hakkı ödenmez gerçekten ben benimkine çok takmıştım bir ara ama o olmasaydı hayat çok çok zor olurdu hdjdjd bunu kimseye itiraf etmiyorum tabiiki
Bebeği birine bırakmak çok zor senin kv bakmaz mı ben söylesem benden hevesli bakmaya ama ben işten ayrıldım kıyamadım çocuğa. Maddi olarak ta çok ihtiyacım yok diye
Gündüz kısa uykularında deneyebiliriz benimki çok sevmiyor hemen daralıyorArkadaslar bebeklerinizi geceleri yuzustu uyumaya birakiyor musunuz? Bebegim yuzustu daha rahat uyuyor ama onerilmedigi icin tedirgin oluyorum, deneyemedim.
Evet gunduzleri basindayken birakiyorum uyusun. Ama gece ben de uyuyunca bir sey olur da farkedemezsem diye korkuyorum.Gündüz kısa uykularında deneyebiliriz benimki çok sevmiyor hemen daralıyor
Aaa uzak olması zor olmuş ya yakında olsa yine arada bırakırdın. Kendi annen sağ mı yakın mı peki? Değilse mecbur bakıcı birini bulman gerekecekBenim Kv Amerika da altı ay ord kalır bir altı ay da Türkiye de önümüzdeki kış gitmez bebeğe bakar dedik görümcem bilet almış bizede soruyor bebeğe kim bakacakeşimle beraber sinir olduk sen elli küsür yasındasın ve hala anana amerikadaa evinin her işini yaptırıyorsun çocukların küçükkende kv gitmiş dadılık etmiş bize gelince kim bakacak zırt pırt görüntülü arıyor bebegi gösteriyordum sürekli resimlerini babannesi bak diye diye atıyordum kurban ederim eşime dedim hayır bundan sora yok kendisi özlesin arasın
inanılmaz üzüldüm ben kamudayım öyle canım isteyince çalışmıyorum diyemem onca yılım emeğim var biliyor kendisiine güvendiğimizi bir kaç kez dedik nazlandı sandık ben yaşlandım bakamam dedi eşimde diyor bileti dondururuz gitmez dedim boşver ben işe götürmek için uğraşırım yine eyvallah etmem ama eski mehtap yok karşılarında
Ben yatırıyorum gece yüz üstü çok güzel uyuyor karnının üstünde. Kafasını sorunsuz kaldırabiliyorsa deneyebilirsin bence benimki gece bi sağa dönüyor bir solaArkadaslar bebeklerinizi geceleri yuzustu uyumaya birakiyor musunuz? Bebegim yuzustu daha rahat uyuyor ama onerilmedigi icin tedirgin oluyorum, deneyemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?