2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Çok doğru söylüyorsun Çok geçmiş olsun oğluna da canım benim.. inaçlı inançsız ben herkese kendi hayatı deyip geçiyorum tek takıldığım şey eğer birine şiddet gösteriyorsa birine zarar veriyorsa, çalıyorsa, kötü bir şey kullanıyorsa vs vs hayatıma almıyorum gerisi herkesin kendi hayatı..

Evet öyle canım en çok burada huzur buldum ve rahatladım. Etrafımla konuşamadığım şeyleri burada paylaştım o yüzden öyle insanlara cevap vermem artık

Doğum kilosu 2.650. Kendimce sütüm yetmiyo diye kuruntu yapıyorum biraz ağlayınca tam doymuyo gibi geliyo
Yapmayın nolur şu an bebeğiniz 5300 olsa bile normal. 4. Ayında doğum kilosunu 2ye katlaması beklenen bir şey. Gereksiz başlayacağınız mama sütünüzün azalmasına sebp olur.

Canım çok doğru söylüyorsun burada sizi ailem arkadaşım gibi görüyorum herkese destek olasım geliyor herkes iyi olsun istiyorum.. Umarım bebeklerimiz sağlıkla mutlulukla büyür bizde şahit oluruz

Benim bebeğimde 4. Ayında aşılarını dün yaptırdık. 6 kg 150 gram şu an.. doktor çok normal dedi ben normal emzirmeye devam edeceğim sana az mı geldi kilosu?

Gece gece topiklere bakam dedim anam ne zamandır girmiyorum Eylül grubuu en tepede ne sevindim biraz okudum olaylar olaylar julettae insanlar saygı duymayı bilmiyor kuzum heleki dinbazlar o kadar hadis sıralarlar işlerine gelince de kılıfına uydurur her türlü işlerini yoluna koyarlar Çünkü onlarda ben çok Müslümanım kibri var muhatap bile olmamak lazım bebeklerimiz dünyanın tadı en doğru kararı biz veririz sana hak veriyorum bende sünnet olayını çağ dışı buluyorum hele düğün yapanları da şiddetle kınıyorum
H haziran cicegim okudum canım sıkıldı önceden anlamamış olmaları çok garip ama üzülme kapanır
ilk kızımda kalpte delik vardı üç günde kapandı o ilk üç günde Ağrı kesici şurup vermiştik Niqu mesajlarını tam göremedim sen ve bebek iyimisiniz
Ve diğer kızlar umarım herşey yolundadır
Beni sorarsanız ben işe başlamadım izin aldım bebeğe bakacak kimse yok hem nasıl bırakırım birine Aylin el kadar bende eve alıştım her gün bir temizlik falan geçiyor zaman Aylin çok hareketli yakında yiyecem kahkaha atıyor

Evet istahi daha acik oluyor ustelik. Gunduzleri bin dereden su getiriyoruz. Surekli diliyle ittiriyor, ya da gulmeye basliyor agu yapmak istiyor. Etrafini farketmeye basladigindan beri gunduz beslemek zorlasti.
Of evet gerçekten öyle beslenme zamanı gelsin istemiyorum yatarak asla yemiyor kucakta gezerek yiyiyor

onlar erkeklere sünnet düğünü yapar kızın regl olmasını ayıp görür saklar ama çocuk doğuramazsa da kusurlu der maalesef savaşlar o zorbalar yüzünden çıkıyor dünyada Canım yaa bebeklerimiz çok tatlııı benimki de kahkaha atıyor öpüyoruz artık bol bol
Evde duracak şansın varsa çok iyi yapmışsın bebeğimle kalmak istiyorsan kal size en iyi gelen şey bu olur çok sevindim senin için.
Benimki 6 kg 150 gram 4. Ay aşılarını olduk çok şükür ateş vs bir şey olmadı rahat geçti kilosu da normal dediler içim rahat bu ara

Yapmayın nolur şu an bebeğiniz 5300 olsa bile normal. 4. Ayında doğum kilosunu 2ye katlaması beklenen bir şey. Gereksiz başlayacağınız mama sütünüzün azalmasına sebp olur.
Ya o kadar haklısın ki ben bunu yaşadığım için canı gönülden söyleyebilirim. Benim bebişim 2. Ayındayken gece uykusundan önce sütüm yetmiyordu yani çocuk çekiyordu çekiyordu sinirleniyordu süt gelmiyordu asla. O yüzden ben de mamaya başlamıştım akşamları mama verip yatırıyordum. Bu bende alışkanlık yaptı ve sütüm gerçekten azaldı. Bunu farkedince dedim ne olursa olsun vermicem mamayı ve bol su tüketmeye meyve falan yemeye başladım. Biraz dikkat edince sütüm arttı hatta bu olaydan iki üç gün sonra gece tişörtüm ıslanmıştı sütten bunu görünce çok mutlu oldum. O yüzden söylediğin şey çok doğru mama gerçekten sütü azaltıyor.

Mama verdiğim için mi bilmiyorum benim bebeğim epey kilo aldı. Doğum kilosu 3760 tı şu an 7500 gerçi iki katına çıkmış normal heralde.

julettae geri döndüğün için çokkk mutluyummm

Kızlar ben bu gruptaki dostluğu hiç kaybetmek istemiyorum ya ama buraya girmek te çok zor oluyor ne yapsakkk kiii

Sen neredesin kızz 40 mevlidinden sonra yok oldun sanki yazmadın hiç bebişlerin en tatlı zamanları şu aralar gülmeye başlayınca gerçekten daha farklı seviliyormuşşşş

Sen neredesin kızz 40 mevlidinden sonra yok oldun sanki yazmadın hiç bebişlerin en tatlı zamanları şu aralar gülmeye başlayınca gerçekten daha farklı seviliyormuşşşş
Bir telaş gelen giden ev halleri derken yeni yeni daha iyiyim kız bir ara eşime kafayı takmıştım lohusalıkta neyseki geçti kırk mevlidini o ara kaynanamın gazı ve desteğiyle yaptık şimdi yap desen yapamam diğer abnin de gelini bendeen bir ay önce doğum yapmıştı diğer gelin mevlit yaparken kv ye üstten bakıp bebeği de sevdirmemiş kv bunu kafaya takıp benimkine çok uğraş verdi
Şimdi kime baktıracaksam derdine düşmüşüm sen çalışacak mısın bebeğe bakacak birbirleri varmı hiç sorma bu minnaklar çok balll benimkiyle göz teması ile iletişim kuruyoruz

Kocayla arayı iyi tutmak lazım bazen evin büyük çocuğu oluyorlar gerçi kayınvalidelerin de iyisinin hakkı ödenmez gerçekten ben benimkine çok takmıştım bir ara ama o olmasaydı hayat çok çok zor olurdu hdjdjd bunu kimseye itiraf etmiyorum tabiiki
Bebeği birine bırakmak çok zor senin kv bakmaz mı ben söylesem benden hevesli bakmaya ama ben işten ayrıldım kıyamadım çocuğa. Maddi olarak ta çok ihtiyacım yok diye

Arkadaslar bebeklerinizi geceleri yuzustu uyumaya birakiyor musunuz? Bebegim yuzustu daha rahat uyuyor ama onerilmedigi icin tedirgin oluyorum, deneyemedim.

Benim Kv Amerika da altı ay ord kalır bir altı ay da Türkiye de önümüzdeki kış gitmez bebeğe bakar dedik görümcem bilet almış bizede soruyor bebeğe kim bakacak eşimle beraber sinir olduk sen elli küsür yasındasın ve hala anana amerikadaa evinin her işini yaptırıyorsun çocukların küçükkende kv gitmiş dadılık etmiş bize gelince kim bakacak zırt pırt görüntülü arıyor bebegi gösteriyordum sürekli resimlerini babannesi bak diye diye atıyordum kurban ederim eşime dedim hayır bundan sora yok kendisi özlesin arasın
inanılmaz üzüldüm ben kamudayım öyle canım isteyince çalışmıyorum diyemem onca yılım emeğim var biliyor kendisiine güvendiğimizi bir kaç kez dedik nazlandı sandık ben yaşlandım bakamam dedi eşimde diyor bileti dondururuz gitmez dedim boşver ben işe götürmek için uğraşırım yine eyvallah etmem ama eski mehtap yok karşılarında

Son düzenleme:
Aaa uzak olması zor olmuş ya yakında olsa yine arada bırakırdın. Kendi annen sağ mı yakın mı peki? Değilse mecbur bakıcı birini bulman gerekecek annelerin işi zor işte çocuk yap çocuk diyolar ama iş işin içine girince herkes üç maymunu oynuyor keşke yasalar biraz daha esnek olsa

Arkadaslar bebeklerinizi geceleri yuzustu uyumaya birakiyor musunuz? Bebegim yuzustu daha rahat uyuyor ama onerilmedigi icin tedirgin oluyorum, deneyemedim.
Ben yatırıyorum gece yüz üstü çok güzel uyuyor karnının üstünde. Kafasını sorunsuz kaldırabiliyorsa deneyebilirsin bence benimki gece bi sağa dönüyor bir sola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…