ben henüz gidip bakmadım yarın bakmayı düşünüyorum ama izlediğim bir videoda seviyesi vardı.bu linkte 10.25 te başlıyor o kısmı anlatmaya
sanırım sizin yorumundan gördüm bu model çok hoşuma gitti hiç aklımda yokken park yatak düşünmeye başladım skdjskf acaba ne zamana kadar kullanabiliyorlarben henüz gidip bakmadım yarın bakmayı düşünüyorum ama izlediğim bir videoda seviyesi vardı.bu linkte 10.25 te başlıyor o kısmı anlatmaya :)
aslında hazırlıklarımızı birbirimizle paylaşsak güzel olur, benim ilk gebeliğim ve hiçbir şey bilmiyorumhenüz 1 zıbın bile almadım. o kadar rahatım :)
aslında bakınca çok bi şeyde kalmadı eylül ü sayma 4 ay
Bende bundan iki seviyesi var çok memnunum baya kullanıcazben henüz gidip bakmadım yarın bakmayı düşünüyorum ama izlediğim bir videoda seviyesi vardı.bu linkte 10.25 te başlıyor o kısmı anlatmaya :)
Bende 2 tane kısa kol tulum aldım o kadarhenüz 1 zıbın bile almadım. o kadar rahatım :)
Düzenleyici bende almıştım işe yarıyor ama hastane çıkışını yeni doğan almıştım yine öyle yapıcam 0-3 büyük geliyordu oğlumaaslında hazırlıklarımızı birbirimizle paylaşsak güzel olur, benim ilk gebeliğim ve hiçbir şey bilmiyorum
Şu ana kadar hastane için organizer set ve hastane çıkış seti aldım. burada #reklam oluyor mu bilmiyorum ama linkleyim.
Pure Organik Yenidoğan Hastane Çıkış Seti - 11 Parça
Organik yenidoğan hastane çıkış setinde yeni doğan bebeğinizin ihtiyacı olan tüm ürünler birarada sunuluyor. Hastane çıkış setinde olmazsa olmaz tulum, bodysuit, iç zıbın, bere, battaniye gibi tüm organik ürünleri bu sette bir araya getirdik. Ürünler çok amaçlı bez kesede gönderilmektedir...tinylamb.co Ocean Home Textile 6'lı Bej Balıksırtı Valiz Düzenleyici Bavul Içi Organizer Set, Seyahat Hurcu - Fiyatı, Yorumları
Ocean Home Textile 6'lı Bej Balıksırtı Valiz Düzenleyici Bavul Içi Organizer Set, Seyahat Hurcu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
yenidoğanla 0-3 farklı mıDüzenleyici bende almıştım işe yarıyor ama hastane çıkışını yeni doğan almıştım yine öyle yapıcam 0-3 büyük geliyordu oğluma
ben bu konuda biraz yavaşım. ilk hamileliğimde öyle oldu. aslında sona bırakınca çok birikiyor. çok abartmadan almak lazımaslında hazırlıklarımızı birbirimizle paylaşsak güzel olur, benim ilk gebeliğim ve hiçbir şey bilmiyorum
Şu ana kadar hastane için organizer set ve hastane çıkış seti aldım. burada #reklam oluyor mu bilmiyorum ama linkleyim.
Organik yenidoğan hastane çıkış setinde yeni doğan bebeğinizin ihtiyacı olan tüm ürünler birarada sunuluyor. Hastane çıkış setinde olmazsa olmaz tulum, bodysuit, iç zıbın, bere, battaniye gibi tüm organik ürünleri bu sette bir araya getirdik. Ürünler çok amaçlı bez kesede gönderilmektedir...tinylamb.co Ocean Home Textile 6'lı Bej Balıksırtı Valiz Düzenleyici Bavul Içi Organizer Set, Seyahat Hurcu - Fiyatı, Yorumları
Ocean Home Textile 6'lı Bej Balıksırtı Valiz Düzenleyici Bavul Içi Organizer Set, Seyahat Hurcu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
ya bende geçen hafta düşündüm. çıkartsam mı acaba diye sonra erken dedimBende 2 tane kısa kol tulum aldım o kadardün oğlumun küçüklerini çıkarttım hepsi yıkanmıştı zaten onları minik oğluşumun dolabına koydum ve anladımki baya fazla ev giyimleri var dışarıya yok onları alıcam abartmıcam
bu düzenleyiciler çok güzel evetaslında hazırlıklarımızı birbirimizle paylaşsak güzel olur, benim ilk gebeliğim ve hiçbir şey bilmiyorum
Merak etme bende bilmiyordumyenidoğanla 0-3 farklı mıonu bile bilmiyorum
Ütü oğluşuma hala yapıyorum onları ara ara yapıcam sende sona saklama hem iyi oldu baktım neyi var neyi yok neler almalıyım sonra zor olucak ben mesela artık akşam çok ağır oluyorum hiçbir şey yapamıyorumben bu konuda biraz yavaşım. ilk hamileliğimde öyle oldu. aslında sona bırakınca çok birikiyor. çok abartmadan almak lazım
bu çok parçalı setleri çok almayın bence. çoğu parçası kullanılmıyormuş. ben almadım. ama eldivendir şapkadır onlardan almıştım, kullanılmadan küçüldü
ya bende geçen hafta düşündüm. çıkartsam mı acaba diye sonra erken dedim
şimdi sen yazınca, bende çıkartayım mı yaaa
sonra sıcaklar basıyor, ağırlaşıyorsun iş yapamıyorsun
kızımda ağustos ta ütü yapmıştım canım çıkmıştı
yok doğru diyorsunÜtü oğluşuma hala yapıyorum onları ara ara yapıcam sende sona saklama hem iyi oldu baktım neyi var neyi yok neler almalıyım sonra zor olucak ben mesela artık akşam çok ağır oluyorum hiçbir şey yapamıyorum
Ben de hiçbir şey almadım :) daha var diye düşünüyorum rahat davranıyorumhenüz 1 zıbın bile almadım. o kadar rahatım :)
ay neden canım alerji mi oldun tam bahar dönemikızlar günaydınn
nefes alışlarınız nasıl ? benim sıklaştı eşim bile farketmiş
henüz erken değil mi ya
Bendede saralanlar var onları evde giyindiririm zaten hızlı büyüyorlar hiç üstlerinde bile görünmüyoryok doğru diyorsun
eksiklerini görürüm nasılsa var diye güveniyorum ama belkide yoklar :)
benim sararanlar filan var belki onların sarılığı geçmezse atarım.
çalışıyorum akşam fırsat zaten yok olsada yorgunluk oluyor. anca tatil olacak, bi şey olacak
yarına iş çıktı bana
Ben birkaç beyaz takım var evde onlar hariç her şeyi sıfırdan almam lazım.. bir ay kala htpsini tamamlarım diye düşünüyorum daha var ya :)) ben rahatım galiba buradakiler her şeyi alıyor şimdidenBendede saralanlar var onları evde giyindiririm zaten hızlı büyüyorlar hiç üstlerinde bile görünmüyorilk zamanlar aşılar doktor kontrölleri çok oluyor dışarıya alıcam kız olsaydı böyle rahat olamazdım ama
Cinsiyet kesinlişti mi sizin?henüz 1 zıbın bile almadım. o kadar rahatım :)
pentide geçenlerde indirim vardı, önü düğmeli 2 pijama takımı aldım. gecelik de bakıyorum bulursam buraya eklerim :) siz bulursanız siz de eklerseniz çok sevinirimbu düzenleyiciler çok güzel evet
gecelik bakıyor musunuz hiç , güzel bulursanız paylaşalım :)
Bunu öğrendiğim çok iyi olduMerak etme bende bilmiyordumoğluşum minnaktı 0-3 almıştım hepsi büyük oldu ondan yeni doğan sonradan aldım mecbur
yok alerjim yok , göbeğimde çok büyümedi. herhalde kan pompalama artıyormuş ondanay neden canım alerji mi oldun tam bahar dönemi
aaa bende erkek olsaydı böyle durmazdımBendede saralanlar var onları evde giyindiririm zaten hızlı büyüyorlar hiç üstlerinde bile görünmüyorilk zamanlar aşılar doktor kontrölleri çok oluyor dışarıya alıcam kız olsaydı böyle rahat olamazdım ama
bak ağırlaşırsın zor olur. ben ağustos sıcağnda ütü yapmıştım.canım çıkmıştı koca göbeklerBen birkaç beyaz takım var evde onlar hariç her şeyi sıfırdan almam lazım.. bir ay kala htpsini tamamlarım diye düşünüyorum daha var ya :)) ben rahatım galiba buradakiler her şeyi alıyor şimdiden
evet doktor zorla gördü. göstermedi ,kızmış değişmedi :)Cinsiyet kesinlişti mi sizin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?