gecelik mi alacaksın pijama mı pekipentide geçenlerde indirim vardı, önü düğmeli 2 pijama takımı aldım. gecelik de bakıyorum bulursam buraya eklerim :) siz bulursanız siz de eklerseniz çok sevinirim
yok alerjim yok , göbeğimde çok büyümedi. herhalde kan pompalama artıyormuş ondan
aaa bende erkek olsaydı böyle durmazdım
yine alırım ya kıyamam kıslarıma :)
bak ağırlaşırsın zor olur. ben ağustos sıcağnda ütü yapmıştım.canım çıkmıştı koca göbekler
evet doktor zorla gördü. göstermedi ,kızmış değişmedi :)
[/QUOTE
Kız başka canım kızım olsaydı asla durmazdım o kadar güzel giyimler varkioğluma güzel giyim zor buluyorum bak şimdi bile istiyorum güzel farklı bir takımlar alayım arıyorum hala
doğumum nasıl olacak bilmediğim için gecelik de almayı düşünüyorum, senin gibi sezeryanda çok rahat olduğunu söylüyorlar. pijama takımlarını da götüreceğim, indirimde olunca 2 tane almıştım evde de giyerim nasılsa diyegecelik mi alacaksın pijama mı peki
ben pijama giyememiştim. özellikle sezeryan için hastanede gecelik çok rahat oluyor. pijamayı evde giymiştim.
ağustos grubunde birisinde link görmüştüm onu alırım belki
hem geceliğini hem böyle takımını düşündüm.
Catherines Yumuşak Dokulu Hamile Pijama Takımı - Fiyatı, Yorumları
Catherines Yumuşak Dokulu Hamile Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bende erkek çocuğu bölümünden güzel hiçbir şey bulamıyorumNiqu orası öyle, kızlar daha cicili bicili
ben bazen erkek çocuğu bölümünden alıyorum. kız çocuklarının şortları çok kısa oluyor. erkek şortu alıyorum
Ay bende ikisi arasında kalmıştım, sallanan ana kucağı aldım geldi kurdum bile çok güzel sallanıyorSallanan Ana kucağı alacağım birde sallanan beşik mi alsam yada park beşik mi alsam karar veremedim park beşiği uzun süre kullanabiliyor ana kucağında uyutup ona koyayım diyorum sallanan beşiği 1yasina kadar kullanabiliyor bir yaşından sonra sıgmıyor ama sallanması çok cazip geliyor
25 kg diyordu sanırım. ben baya beğendim ya zaten yataktan beklentim yok benim yanımda yatsın yetersanırım sizin yorumundan gördüm bu model çok hoşuma gitti hiç aklımda yokken park yatak düşünmeye başladım skdjskf acaba ne zamana kadar kullanabiliyorlar
çok sevindim memnun olmanıza <3333Bende bundan iki seviyesi var çok memnunum baya kullanıcaz
evetttt lütfen güzel pijama takımları bulanınız olursa paylaşınnnnbu düzenleyiciler çok güzel evet
gecelik bakıyor musunuz hiç , güzel bulursanız paylaşalım :)
Bence son 1 aya bırakılmamalı. Bende yavaştan başladım bir şeyler almaya. Zıbın,tırnak törpüsü, anne bebek çantası ,2 tane de müslin örtü aldım. Ne olur ne olmaz belki bebek vaktinden önce gelir öyle bir süreç yaşanırsa nasıl eşya alınacak ki. Bence 7 aylıkken alışverişin bitmesi en güzeli olur. Tabii herkesin kendi bileceği iş, hepimiz sağlıkla gününde doğumumuzu yaparız inşallah.Kızlar ben ilk hamileliğimde de son bi ay kala aldım herşeyi bunda da öyle yapıcam Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ama aceleye gerek yok herşey alınır zamanı gegelince
Çok iyi yapıyorsun kız şortları kısa hem çocuğun rahatı için de kapri gibi daha iyi olurNiqu orası öyle, kızlar daha cicili bicili
ben bazen erkek çocuğu bölümünden alıyorum. kız çocuklarının şortları çok kısa oluyor. erkek şortu alıyorum
Ben de öyle yapıcam galibaKızlar ben ilk hamileliğimde de son bi ay kala aldım herşeyi bunda da öyle yapıcam Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ama aceleye gerek yok herşey alınır zamanı gelince
Arkadaşımın çocuğu 3-4 yaşına kadar kullandı en alt bölmesine kendi girip çıkıyordu. Sonra da montesori yatağa geçmeyi planlıyorum ben desanırım sizin yorumundan gördüm bu model çok hoşuma gitti hiç aklımda yokken park yatak düşünmeye başladım skdjskf acaba ne zamana kadar kullanabiliyorlar
yinede son aya bırakman guzumKızlar ben ilk hamileliğimde de son bi ay kala aldım herşeyi bunda da öyle yapıcam Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ama aceleye gerek yok herşey alınır zamanı gelince
katılıyorum. inşallah sağlıkla kucağımıza alalımBence son 1 aya bırakılmamalı. Bende yavaştan başladım bir şeyler almaya. Zıbın,tırnak törpüsü, anne bebek çantası ,2 tane de müslin örtü aldım. Ne olur ne olmaz belki bebek vaktinden önce gelir öyle bir süreç yaşanırsa nasıl eşya alınacak ki. Bence 7 aylıkken alışverişin bitmesi en güzeli olur. Tabii herkesin kendi bileceği iş, hepimiz sağlıkla gününde doğumumuzu yaparız inşallah.
Kamera almışım ben elim ayağım olduBen bebek telsizi aldım kızlar. Fikir olsun diye sizinle de paylaşmak istedim
Bu park bölümü kullanışlı oluyor mu ki çocuklar çok seviyormuş sanırım. aslında ahşap beşikler / yataklar çok daha estetik duruyor ama bir arkadaşım park yatağı çocukların çok sevdiğini söylemiştiArkadaşımın çocuğu 3-4 yaşına kadar kullandı en alt bölmesine kendi girip çıkıyordu. Sonra da montesori yatağa geçmeyi planlıyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?