Benimki 14 aylık şimdi ben bebek arabasından kurtulmak istiyorum ikiz arabasıyla hiç uğraşamamŞimdi 12 aylık pardon doğumda 15,16 aylık oluyor hesaplamaları yanlış yapıyorumbenimki de yeni emeklemeye başladı tembel biraz
Ama ikisiyle beraber nasıl dışarı çıkacağız ben onu düşünüyorumBenimki 14 aylık şimdi ben bebek arabasından kurtulmak istiyorum ikiz arabasıyla hiç uğraşamamelimizden tutup yürüyüyor korkak
Kocan haklı ya biz ilk diğiliz sonuçta bende kocama desem saçmalama söylicekAma ikisiyle beraber nasıl dışarı çıkacağız ben onu düşünüyorumkocamda istemiyor işte ne gerek var diyor ama..
Benimkide öyle elimden tutup geziyor elini tutmazsam da çığlık atıyor mutlaka kaldırıyor beni
Ama sayenizde geceleri rahatım artık iki kere uyanıyor ondada sadece su içirip pış pış yapıyorum çook teşekkür ederimalışıyor yavaş yavaş.. tahminimden daha iyi gidiyoruz
Bizimkiler aynı desene aceleleri yokKocan haklı ya biz ilk diğiliz sonuçta bende kocama desem saçmalama söylicekartık umut edicezki yürüyücekler başka çare yok..benim oğlumla beraber doğanlar hepsi koşuyor MaşAllah benimki korkak çıktı..ben bisiklet aldım yanları kapalı yazı onunla idare edicem
Senin adına çok sevindim iyi oldu rahatlarsınBende yarından itibaren ayrı odada uyumasına denemeye başlıyorum nasıl olucak bilmiyorum
Sen halledersinKocan haklı ya biz ilk diğiliz sonuçta bende kocama desem saçmalama söylicekartık umut edicezki yürüyücekler başka çare yok..benim oğlumla beraber doğanlar hepsi koşuyor MaşAllah benimki korkak çıktı..ben bisiklet aldım yanları kapalı yazı onunla idare edicem
Senin adına çok sevindim iyi oldu rahatlarsınBende yarından itibaren ayrı odada uyumasına denemeye başlıyorum nasıl olucak bilmiyorum
Bende onu düşünüyorum en basiti aşıya nasıl götürücem ikisiyle gitmem lazım hiçbir fikrim yok ama ikiz bebek arabasında asla durmaz büyükler çünkü dursalar bile onlar için iyi diğil harekette olmaları gerekiyor..bir şekilde Hall edicez canım..bence sen almaBizimkiler aynı desene aceleleri yok
Ben de görüyorum koşuyor benimkiyle aynı olanlar ama olsun bence iki ay içinde yürürler artık
Yani bebek arabası almayayım mı sence de? Çünkü yeni doğan bebeği bebek arabasıyla taşıcam peki yanımda büyük çocuğum yürürken nasıl ikisine birden bakacağım zor olmaz mı? İkisini bebek arabasına koyup öyle yürürüm diye düşünüyordum ama kocam durmaz içinde boşuna alırsın diyor bilemedim ya
Ay İn şa AllahSen halledersinuyanınca korkar ağlar seni ister de zamanla alışır bence.. ben aynı odada farklı yatağa alıştıracağım da biraz daha bekliyorum sütü yeni kestim
Tamam ikna oldum artık o masraftanda kurtulduBende onu düşünüyorum en basiti aşıya nasıl götürücem ikisiyle gitmem lazım hiçbir fikrim yok ama ikiz bebek arabasında asla durmaz büyükler çünkü dursalar bile onlar için iyi diğil harekette olmaları gerekiyor..bir şekilde Hall edicez canım..bence sen alma
Benim oğlan asla oturmaz böyle uslu arkadaİkinci cocuk için bebek arabası düşünen anneler geçenlerde boyle birsey görmüştüm.işinize yarar mi bilemedim.bir göz atın isterseniz.
Çok güzelmişİkinci cocuk için bebek arabası düşünen anneler geçenlerde boyle birsey görmüştüm.işinize yarar mi bilemedim.bir göz atın isterseniz.
Sağlıkla gelsin, sırtın yere gelmez artıkyok alerjim yok , göbeğimde çok büyümedi. herhalde kan pompalama artıyormuş ondan
aaa bende erkek olsaydı böyle durmazdım
yine alırım ya kıyamam kıslarıma :)
bak ağırlaşırsın zor olur. ben ağustos sıcağnda ütü yapmıştım.canım çıkmıştı koca göbekler
evet doktor zorla gördü. göstermedi ,kızmış değişmedi :)
Merhabalar ben dün yaptırdım. Doktoruma sordum yaptır dedi. 1 ay sonra 2.aşıyı olacağım. Şu anda 21+5 iz :)Merhaba 1 Nisan'dan sonra gebelere tetanoz + boğmaca aşısı yapılacak denmişti yaptıran oldu mu?
Sizin rahim ağzı uzunluğu kaç çıktı acaba ben yazdım Yukarda daayy kızlarr bugün 20. hafta ultrasonum vardı. yüzünü gösterdi bize boncuğumm çok şükür her şey yolunda
Hiç doktor demedi ne kadar bende sormadımDetaylı ultrasona giren anneler rahim ağzı uzunluğunuz kaç çıktı ? Doktoru yorum yapan oldu mu benim 36 mm çıktı doktor normal dedi ama sizin nasıl acaba ?
Benim karnım büyük diye yakınıyordum ama küçüldü biraz. Küçülmesi de bana güzel hissettiriyor jwjsjsjsjsKızlar ben bugün 21+3 oldum ve karnım sabah uyandığımda bile çok belirgindi. Güzel hissettiriyor. Sizde göbekler ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?