Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Şimdi 12 aylık pardon doğumda 15,16 aylık oluyor hesaplamaları yanlış yapıyorum benimki de yeni emeklemeye başladı tembel biraz
Benimki 14 aylık şimdi ben bebek arabasından kurtulmak istiyorum ikiz arabasıyla hiç uğraşamamelimizden tutup yürüyüyor korkak

Benimki 14 aylık şimdi ben bebek arabasından kurtulmak istiyorum ikiz arabasıyla hiç uğraşamamelimizden tutup yürüyüyor korkak
Ama ikisiyle beraber nasıl dışarı çıkacağız ben onu düşünüyorum kocamda istemiyor işte ne gerek var diyor ama..
Benimkide öyle elimden tutup geziyor elini tutmazsam da çığlık atıyor mutlaka kaldırıyor beni
Ama sayenizde geceleri rahatım artık iki kere uyanıyor ondada sadece su içirip pış pış yapıyorum çook teşekkür ederim alışıyor yavaş yavaş.. tahminimden daha iyi gidiyoruz

Kocan haklı ya biz ilk diğiliz sonuçta bende kocama desem saçmalama söylicekartık umut edicezki yürüyücekler başka çare yok..benim oğlumla beraber doğanlar hepsi koşuyor MaşAllah benimki korkak çıktı..ben bisiklet aldım yanları kapalı yazı onunla idare edicem
Senin adına çok sevindim iyi oldu rahatlarsınBende yarından itibaren ayrı odada uyumasına denemeye başlıyorum nasıl olucak bilmiyorum

Bizimkiler aynı desene aceleleri yok
Ben de görüyorum koşuyor benimkiyle aynı olanlar ama olsun bence iki ay içinde yürürler artık
Yani bebek arabası almayayım mı sence de? Çünkü yeni doğan bebeği bebek arabasıyla taşıcam peki yanımda büyük çocuğum yürürken nasıl ikisine birden bakacağım zor olmaz mı? İkisini bebek arabasına koyup öyle yürürüm diye düşünüyordum ama kocam durmaz içinde boşuna alırsın diyor bilemedim ya

Sen halledersin uyanınca korkar ağlar seni ister de zamanla alışır bence.. ben aynı odada farklı yatağa alıştıracağım da biraz daha bekliyorum sütü yeni kestim

Bende onu düşünüyorum en basiti aşıya nasıl götürücem ikisiyle gitmem lazım hiçbir fikrim yok ama ikiz bebek arabasında asla durmaz büyükler çünkü dursalar bile onlar için iyi diğil harekette olmaları gerekiyor..bir şekilde Hall edicez canım..bence sen alma

Sen halledersin uyanınca korkar ağlar seni ister de zamanla alışır bence.. ben aynı odada farklı yatağa alıştıracağım da biraz daha bekliyorum sütü yeni kestim
Ay İn şa AllahYok senin için daha erken sütü kesmişsin kendi yatağına alışsın daha sonra sende yaparsın benim oğlan ilk günden kendi yatağında uyuyor bakalım artık nasıl olucak

Tamam ikna oldum artık o masraftanda kurtuldu

İkinci cocuk için bebek arabası düşünen anneler geçenlerde boyle birsey görmüştüm.işinize yarar mi bilemedim.bir göz atın isterseniz.

Eklentiler

• Screenshot_2025-05-01-01-55-51-957_com.pozitron.hepsiburada.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 48
Sağlıkla gelsin, sırtın yere gelmez artık

Kızlar ben pazartesi günü İstanbul Sadi konukta detaylı ultrasona girdim ancak doktorum hem gereksiz hastalık bilgileri vererek beni daha çok telaşlandırdı hem de doğru düzgün açıklama yapmadan baktı geçti ve de kalbi görünmüyor tekrar gel dedi. Ben pek memnun kalmadım açıkçası İstanbul Avrupa yakasında detaylı ultrason baktırabileceğim tavsiye edeceğiniz doktor var mı acaba? Zaman geçmeden de gitmek istiyorum yardımcı olur musunuz?

Detaylı ultrasona giren anneler rahim ağzı uzunluğunuz kaç çıktı ? Doktoru yorum yapan oldu mu benim 36 mm çıktı doktor normal dedi ama sizin nasıl acaba ?

Kızlar ben bugün 21+3 oldum ve karnım sabah uyandığımda bile çok belirgindi. Güzel hissettiriyor. Sizde göbekler ne alemde
Benim karnım büyük diye yakınıyordum ama küçüldü biraz. Küçülmesi de bana güzel hissettiriyor jwjsjsjsjs inşallah göbeğim çok büyümeden çatlamadan doğururum amiiiin. En büyük korkularımdan biri. Siz neden hiç endişe etmiyorsunuz bunu , büyüsün istiyorsunuz anlamıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…