- 26 Aralık 2020
- 1.545
- 707
- 73
Bende aspirin kullaniyorum 150 mg 14 cu haftamdan beri..internete bakinca 36 da birakilmali diyor ama ben 3 kadin dogum doktorunada sordum hamileligin sonuna kadar dedi o yuzden halen kullaniyorum tedirgin oluyorum ama doktorda oyle diyince birakamiyor insan kafasina gore.sizede galiba doguma kadar kullan dedi?Pardon ya coraspin yazmışım oksapar diyecektim iğne yani bana 36 da bırak dedi ama daha gittiğim doktorlar doğuma kadar demişti kafam karıştı
Canim kaçınci haftadasın ? Benim suyum gelmeden hafif kanamam gelmişti ardına da hemen şu gelmişti git istersen riske atma zaten haftalarimiz artıkKızlar benden kahvemsi kırmızımsı bir kanama geldi gideyim mi emen
Nişan , suyun sancın var mı. Panik yapma çantanı filan hazırla.Kızlar benden kahvemsi kırmızımsı bir kanama geldi gideyim mi emen
Hatta doğumdan sonrada kullanılıyor tam hatırlamıyorum 1 hafta bencecoraspin ve ya oksapar kullanan arkadaşlar için yazıyorum. Son güne kadar kullanan arkadaşım var, 37. Haftaya girdim oksapara hala devam ettiriyor doktorum. Bu ilaçlar konusunda en önemli konu şu bence. Olur da ani bi durum gerçekleşti ve siz takipli olmadığınız farklı bir hastaneye doktora gitmek zorunda kaldınız, böyle bir durumda mutlaka o hekime ilk olarak bu ilaçları kullandiginiz bilgisi verilmeli ki ona göre müdahale edilsin. Aksi durumda Allah korusun kanama kontrol altına alınamıyor ve ciddi sonuçlara sebep olabiliyor
Bende aspirin kullaniyorum canim kac kere sordum doktora hamilelihin sonuna kadar dedi ama korkuyorum ya sorun olursa dogumda kanama cok olursa gibisindenHatta doğumdan sonrada kullanılıyor tam hatırlamıyorum 1 hafta bence
Aynen canım iğnesini verdiler her gün eşim yapıyorHatta doğumdan sonrada kullanılıyor tam hatırlamıyorum 1 hafta bence
Evet aynen, doğumdan sonra da bir süre kullanmaya devam ediliyor. Bırakmak için acele edilmesin bence, önemli olan husus doktora bu ilaçların kullanıldığı bilgisinin verilmesiHatta doğumdan sonrada kullanılıyor tam hatırlamıyorum 1 hafta bence
Ben de yarın 35+4 oluyorum çok yakın tarihlerimiz sizinle muhakkak haber edin bana teşekkürlerYarın benim kontrolüm var canım tam 36+0 oluyorum bırak ya da devam et der haber vereyim duruma göre, normalde son güne kadar kullanıcam diye biliyorum
Ben hem corapin hem de oksapar iğne kullanıyordum gebeliğin başından beri 32. Haftada coraspini bıraktım oksapar da 36 da bırak dedi doktorumBende aspirin kullaniyorum 150 mg 14 cu haftamdan beri..internete bakinca 36 da birakilmali diyor ama ben 3 kadin dogum doktorunada sordum hamileligin sonuna kadar dedi o yuzden halen kullaniyorum tedirgin oluyorum ama doktorda oyle diyince birakamiyor insan kafasina gore.sizede galiba doguma kadar kullan dedi?
Ben de baştan beri coraspin 32.haftaya kadar oksapar da doğuma kadar diye biliyordum gittiğim 3 doktor böyle söylemişti ama doğumumu yapacak doktor oksaparı 36 da bırak deyince bi kafam karıştı inşallah sağlıcakla biter bu sürecimiz de bebişlerimize kavuşuşurızcoraspin ve ya oksapar kullanan arkadaşlar için yazıyorum. Son güne kadar kullanan arkadaşım var, 37. Haftaya girdim oksapara hala devam ettiriyor doktorum. Bu ilaçlar konusunda en önemli konu şu bence. Olur da ani bi durum gerçekleşti ve siz takipli olmadığınız farklı bir hastaneye doktora gitmek zorunda kaldınız, böyle bir durumda mutlaka o hekime ilk olarak bu ilaçları kullandiginiz bilgisi verilmeli ki ona göre müdahale edilsin. Aksi durumda Allah korusun kanama kontrol altına alınamıyor ve ciddi sonuçlara sebep olabiliyor
Bu ilaçlar ne kızlar bana hiç vermedi doktorum ilk kez duyuyorum yarın 37. Haftada giriyorumBen hem corapin hem de oksapar iğne kullanıyordum gebeliğin başından beri 32. Haftada coraspini bıraktım oksapar da 36 da bırak dedi doktorum
Aynısınıı yaşıyorum.. Ne giden var ne gelen, herkes doğurmadınmı diye soruyoAynen ben de böyleyim. Sırt ve kasik agrisiyla geçen hafta gittim her 2 gün de bakıldı nstde sancı yok denecek kadar az açıklık hiç ilerlemeyerek 2 cm de kaldı. Önümüzdeki haftaya kadar bekleyip suni sancıya başvuracağım dedi doktor. Ben tabi ahududu yaprağı çayı egzersizler merdiven inip çıkmalarla geçirmeye çalışıyorum bu haftayı ama hiç gelecek gibi değil..
Yok korkma vardır doktorun bir bildiği ilk gebeliğimdede sona kadar kullandım ve sonrada vurdum ama benimki oksapar clexanBende aspirin kullaniyorum canim kac kere sordum doktora hamilelihin sonuna kadar dedi ama korkuyorum ya sorun olursa dogumda kanama cok olursa gibisinden
Bende evde var zaten hala vuruyorum yine devam olucakAynen canım iğnesini verdiler her gün eşim yapıyor
Bu ilaçlar zaten herkese verilmiyor kanında pıhtılaşma olanlara veriliyor mesela ben iki kez kürtaj oldum bu gebeliğimden önce o yüzden bu gebeliğimde kullanıyorum rahat olun yani rutin verilen bir ilaç değilBu ilaçlar ne kızlar bana hiç vermedi doktorum ilk kez duyuyorum yarın 37. Haftada giriyorum
Kuzum senin doğum yarın mıydıBende evde var zaten hala vuruyorum yine devam olucak
Aa anladım tamamdır teşekkür ederimBu ilaçlar zaten herkese verilmiyor kanında pıhtılaşma olanlara veriliyor mesela ben iki kez kürtaj oldum bu gebeliğimden önce o yüzden bu gebeliğimde kullanıyorum rahat olun yani rutin verilen bir ilaç değil
Aynn canim insan kafasina gorede birakamiyor bebegi etkiler diye kac kere sordum ben bide doktorlara..oksaparla aspirin ayni mi acaba kan sulandirici mi onu bilmiyorum.benmki 150 mg lik normal aspirin.papp-A degerim dusuk ciktigi icin vermisti 3 cu aydaYok korkma vardır doktorun bir bildiği ilk gebeliğimdede sona kadar kullandım ve sonrada vurdum ama benimki oksapar clexan
Internettede 36 da birakin yaziyorBen hem corapin hem de oksapar iğne kullanıyordum gebeliğin başından beri 32. Haftada coraspini bıraktım oksapar da 36 da bırak dedi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?