bu arada aslında almak istediğim yatak montesoriymiş adını bilmiyormuşum, gönlüm hep onlardaArkadaşımın çocuğu 3-4 yaşına kadar kullandı en alt bölmesine kendi girip çıkıyordu. Sonra da montesori yatağa geçmeyi planlıyorum ben de
kimsenin gözünü korkutmak gibi olmasın ama, aşırı kusma hastalığımız yüzünden anneannem daha 7. aydayken erken doğum yapmış hep anlatır elim ayağıma dolaştı bebeğin tek parça eşyası yoktu diyeyinede son aya bırakman guzum
banada çok demişlerdi hazırla diye sallıyordum
36. haftada sabah ezanıyla suyum geldi, acil sezeryana girdim. çantam filan hazırdı ama gözüm korktu. nolur nolmaz
katılıyorum. inşallah sağlıkla kucağımıza alalım
Doğuma son 2 gun kala oğluma e bebekten tulum alıp yıkayıp ütü yaptık kendi geceliklerim doğuma girmeden 1 gun once geldi hastane çantamı zar zor tamamladık eksikte coktu 35 haftalikken geldi rahat davrandım ben hastanedeyken esim beşiği kurdu o dereceBence son 1 aya bırakılmamalı. Bende yavaştan başladım bir şeyler almaya. Zıbın,tırnak törpüsü, anne bebek çantası ,2 tane de müslin örtü aldım. Ne olur ne olmaz belki bebek vaktinden önce gelir öyle bir süreç yaşanırsa nasıl eşya alınacak ki. Bence 7 aylıkken alışverişin bitmesi en güzeli olur. Tabii herkesin kendi bileceği iş, hepimiz sağlıkla gününde doğumumuzu yaparız inşallah.
Benim eşimde çok var diyorDoğuma son 2 gun kala oğluma e bebekten tulum alıp yıkayıp ütü yaptık kendi geceliklerim doğuma girmeden 1 gun once geldi hastane çantamı zar zor tamamladık eksikte coktu 35 haftalikken geldi rahat davrandım ben hastanedeyken esim beşiği kurdu o dereceve biz yine akillanmicaz esim diyor doğuma çok var son 1 hafta da tamamlariz
Daha 14 aylıkmı olucak canım ben sandım bizim çocuklar aynı benimki daha serbest yürümüyorBenim diğer bebekten beşik battaniye yatak vs var beyaz yeni doğan takım var acil durum için. Sadece kız kıyafetleri alacağım bir de bebek arabası ikiz bebekler için onu arıyorum bebeğim 14 aylık olacak doğum yaptığımda ikisini bir taşımak için. Öyle ikili bebek arabası tecrübeleri olanlar önerirse sevinirim
Lohusa takımları da hiç beğenmedim kafam çok karışık
Ya şu erkeklerdeki rahatlık bizde olsa var yaa dert tasa kalmayacak yaslanmicaz aynı yastayız eşimle ama ben çöktüm o hala gencBenim eşimde çok var diyor
Hayirli olsun biz çok düşündük kamerayı ama şimdilik telsiz aldık. Kamera olunca ses yolluyor mu peki bilmediğim için soruyorumKamera almışım ben elim ayağım oldu
Benimki bundan kablolu evim dubleks olduğu için aldım yatak odaları yukarda uyutuyorum ve aşağıda izliyoruz ses evet yolluyoruz ninnisi bile var gerçi ben kullanmıyorumHayirli olsun biz çok düşündük kamerayı ama şimdilik telsiz aldık. Kamera olunca ses yolluyor mu peki bilmediğim için soruyorum
Ana kucağını letgodan aldım tertemiz kullanılmış bir tane bile cizigi yok üstünün örtüsüde tertemizdi gene de çıkarıp yıkadım 1600liraya aldım hem çok uyguna geldi hemde çok beğendim baktikca güleceğim geliyor ne sanslilar yeni nesil çocuklarıAy bende ikisi arasında kalmıştım, sallanan ana kucağı aldım geldi kurdum bile çok güzel sallanıyorbeşik yerine park yatak alacağım hem daha uzun süre kullanır.
Ahahah evet bizde öyleyizYa şu erkeklerdeki rahatlık bizde olsa var yaa dert tasa kalmayacak yaslanmicaz aynı yastayız eşimle ama ben çöktüm o hala genc
Sallanan beşik çok işe yarıyor güle güle kullanAna kucağını letgodan aldım tertemiz kullanılmış bir tane bile cizigi yok üstünün örtüsüde tertemizdi gene de çıkarıp yıkadım 1600liraya aldım hem çok uyguna geldi hemde çok beğendim baktikca güleceğim geliyor ne sanslilar yeni nesil çocuklarıben sallanan beşik alacağım sanırım ya bir yaşına kadar binse yeter yani şimdilik böyle düşünüyorum
Şimdi 12 aylık pardon doğumda 15,16 aylık oluyor hesaplamaları yanlış yapıyorumDaha 14 aylıkmı olucak canım ben sandım bizim çocuklar aynı benimki daha serbest yürümüyor
Hiç birşeye güç yetmiyor balım herşey ateş pahası tertemiz kullanılmış ürün sıfırı 4 bin liraydi ana kucağınn ilk 6ay çok işe yarıyor kendi kendine sallanıyor tavsiye ederim kızlar bakın letgodan alın yari fiyatına içinize sinen olursa zaten ürünün kumaş kısmı yikaniyor. Temiz ürün bulursan al tabi fiyat yarı yariya düşüyor.Sallanan beşik çok işe yarıyor güle güle kullanben de bebek arabasını gördüm ikinci el sitede oradan alabilirim biraz daha araştırıp
Haha süper çok iyi denk gelmiş bende 2. El korbell çöp kovası bakıyorum sanırım öyle alacağımAna kucağını letgodan aldım tertemiz kullanılmış bir tane bile cizigi yok üstünün örtüsüde tertemizdi gene de çıkarıp yıkadım 1600liraya aldım hem çok uyguna geldi hemde çok beğendim baktikca güleceğim geliyor ne sanslilar yeni nesil çocuklarıben sallanan beşik alacağım sanırım ya bir yaşına kadar binse yeter yani şimdilik böyle düşünüyorum
İnşallah bulursun canmHaha süper çok iyi denk gelmiş bende 2. El korbell çöp kovası bakıyorum sanır
Deneyimlemis olman çok iyi bunu aklımda tutayım ben ne olur ne olmazBenimki bundan kablolu evim dubleks olduğu için aldım yatak odaları yukarda uyutuyorum ve aşağıda izliyoruz ses evet yolluyoruz ninnisi bile var gerçi ben kullanmıyorum
Weewell Wmv815 Dijital Bebek İzleme Cihazı Kamerası Yorumları, Fiyatı - Trendyol
Weewell Wmv815 Weewel Dijıtal Bebek Izleme Cihazı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Aynen çok haklısınız ben de temiz işime yaramayan şeyleri atmaktansa yıkayıp çok uyguna koyuyorum birisinin işine yarasın diye.. temiz ürünler oluyorHiç birşeye güç yetmiyor balım herşey ateş pahası tertemiz kullanılmış ürün sıfırı 4 bin liraydi ana kucağınn ilk 6ay çok işe yarıyor kendi kendine sallanıyor tavsiye ederim kızlar bakın letgodan alın yari fiyatına içinize sinen olursa zaten ürünün kumaş kısmı yikaniyor. Temiz ürün bulursan al tabi fiyat yarı yariya düşüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?