Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Canim hiç canını sıkma ben ilk hamileligimde hem arkadaş darbesi yedim öyle böyle değil hemde eşimin teyzesi ve kuzeniyle olaylı bi konu olmustu hemde esim askerdeydi o sira çok stresli bi hamilelik geçirmiştim oğlumda da eşimle skntilarm oldu genel de zaten 3. Biliyorsun ogrendigim andan nerdeyse 10 haftalik olana kadar ailelerin kurtaj baskısına maruz kaldım benden sana tavsiye öncelikle hep kendini dinle senin canını sikan herseyden uzaklas kim kırılırsa kırılsın bosver

Manuel olanlardan bir tane alıcam ne olur ne olmaz diye. Otomatiklerden almayı düşünmüyorum.

Pilav ve ekmek yemiyorum abur cubur da yok hayatimda o yüzden almadigimi düşünüyorum bir de mutlaka yürümeye çalışıyorum. Su çok içiyorum bence bunlar etkiledi
Sanırım doğuma kadar bekleyeceğim. Gerçekten ihtiyacım olursa o gün mağazaya uğrayıp alırız Kahvaltıda ekmek yemeyince tansiyonum düşüyor, ben kilo almaya devamm

ya neyseki bana karşı olan bi şey değil. kötü haberler alıyoruz sevdiğimiz insanlarla ilgili.insan üzülüyor ister istemez. eşim üzülüyor
bende artık uzak kalmaya karar verdm. yanımda konuşmayın dicem yada kalkıp gidicem
ilgisiz umursamaz sansınlar napayım

Sanırım doğuma kadar bekleyeceğim. Gerçekten ihtiyacım olursa o gün mağazaya uğrayıp alırız Kahvaltıda ekmek yemeyince tansiyonum düşüyor, ben kilo almaya devamm
Ben de 5-6 kilo almışım her gün değişiyor bir eksik bir fazla ama iyi bence çok değil neredeyse 5 aylık olduk heralde
Ben öncekilerde çok alıyordum bu sefer iyi gidiyorum
Süt sağma makinesi hiç kullanmadım bilmiyorum direkt emzirdim sorun yaşamadım.. bazı anneler emzirse bile sağım yapıyor onu neden yapıyorlar anlayamadım..
Eğer gerek olursa doğumdan sonra eşin hemen eczaneye gidip alabilir bence stres olma bunun için

Ay bir önceki gebeliğimde ben de senin gbiydim moralini bozma ama doğumdan sonra hemen dikkat etmeye başlarsın

Aynı şeyleri birkaç hafta önce yaşadım seni çok iyi anlıyorum. Ne söylesem tesiri olmaz ama canın ne istiyorsa onu yap ben öyle yaptım. Biraz tatlı şekerli şeyler moralini yüksek tutar ben tatlı çikolata falan yedim daha yeni yeni geçiyor bende de. Allah yardımcımız olsun

Kesinlikle öyle çok güzel dedin.

evet ya bizimkide tam yukarıda
geçen normal otururken bi şey yaptı. döndü sanırım. ay dedim istemsizce
Aaaaa o kadar hiss ettin yaniBen çok ağırlaşmışım var ya ayaklarım kasıklarım çok ağrıyor dışarda tın tın yürüyorum

Aaaaa o kadar hiss ettin yaniBen çok ağırlaşmışım var ya ayaklarım kasıklarım çok ağrıyor dışarda tın tın yürüyorum
o bende de var. göbüş önden gidiyor. artık 5. ay mı oluyor
normal yaaaa her ay değişiriz
haftasonu kramplarım başladı benimde. sabah uykudan uyanınca arka bacağıma bi girdi. eşim erken değil mi diyor
erken ama dedim başlar artık

Haftaya 6 aylığız, gayet normal bukadar almamız İnşaallah doğumdan sonra eski kilomuzda oluruz

5.5 aylık sayılıyoruz evet normal sonuçta bebek var..benimde sabah ayağımın arka hissesine kramp girdi bacaklarda başlar bu yakınlarda

artık bebişleri hepimiz hissediyoruz dimi kızlar
bizimki şuan mesela dönüyor bi şeyler yapıyor :) doğduktan sonra bu hareketleri çok arıyor insan
Sanırım dönmesini hayal meyal anlayabiliyorum ben de, karnımın içinde bir şey takla atıyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…