Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
bana ablam joienin pusetini verdi ama o da her arabaya uymuyor puset çok lazım bişey mi? yeniden almak mantıklı gelmedi bana max 6 ay yatacak içinde
Puset bana çok lazım oldu aşıya giderken gezmeye giderken vs araba içinde pusette duruyordu. Bebek koltuğu için çok küçük oluyorlar ilk 6,7 ay

Kuzu ilk listeye yazdıran ve çok çabuk karar veren ben oldum galiba ne hevesliymisiz isim koymaya nasipse Eylül Ece koyucaz
evet içimden daha erken değişir diyerek yazdım ama maşallah kararlı çıktınız :)
Günaydınnn
beren ela mı canım

kızlar kaç kilo aldınızzzz
59 filandim 63,55 dim cuma günü
4-5 kg filan

günaydınn kızlar
ben biraz kaygılıyım. aile ile ilgili olaylardan dolayı evin içinde sürekli negatif şeyler konuşulmaya başladı.
dün akşam oturdum ağladım. acaba yanlış zamanda mı hamile kaldım, bu bebek bu kadar negatif konuşmalarla, olumsuz enerjiyle doğduktan sonra nasıl olur. çok şükür bizim evimizle ilgili şeyler değl ama sonuçta etkiliyor.
ben bunları duymak istemiyorum kardeşim gidin başka yerde konuşun desem sanki eşimi yalnız bırakacakmışım gibi geliyor
çok sıkıldım

Puset bana çok lazım oldu aşıya giderken gezmeye giderken vs araba içinde pusette duruyordu. Bebek koltuğu için çok küçük oluyorlar ilk 6,7 ay
pusetim var ama alacağım arabaya uymayacak bence. yeniden almak istemiyorum onu
evet içimden daha erken değişir diyerek yazdım ama maşallah kararlı çıktınız :)

Günaydınnn
beren ela mı canım

59 filandim 63,55 dim cuma günü
4-5 kg filan
herkes bundan sonra kilo alırsın diyor bana
2.5 çok iyi yaa

pusetim var ama alacağım arabaya uymayacak bence. yeniden almak istemiyorum onu

herkes bundan sonra kilo alırsın diyor bana

2.5 çok iyi yaa
Dikkat ediyorum şeker kaynaklı ilk 14 hafta 1 kilo verdim zayıfım da normalde bakalım ne olacak mecburen diyeetteyim

kızzzz ben seni listede bulamaıyorum neden
yok musun

canım benim gebe olduğun için daha fazla etkileniyor olabilirsin. eşinden destek almayı denemelisin bence. ister istemez çevremizdeki olaylardan etkileniyoruz biz etkilemediğini düşünsek bile. ağlaman gayet normal artık hormonlar sağolsun.. sen yine de yapabildiğin kadar duymamaya çalış malesef elde olmuyor her zaman çözüm

evet hormonlar da var tabi. geçecek inşallah

bana ablam joienin pusetini verdi ama o da her arabaya uymuyor puset çok lazım bişey mi? yeniden almak mantıklı gelmedi bana max 6 ay yatacak içinde
benim kızım 6 ay bile yatmadı. ilk zamanlar arabada kullanmak için çok işe yarıyor. bende satmıştım şimdi arkadaşımdan emanet alıcam.
zaten taş çatlasın 3 ay-4 ay kullanıyoruz. sonra yenidoğan uyumlu oto koltuğuna geçeriz

Ben de bu dertle uğraşıyorum ve 2. Sefer idrar yolu için antibiyotik kullanıyorum 2 kez de monurol kullandım. Lokosit kaç çıkıyor sizde?
İki tane bakılmış canım
Biri lökosit: Pozitif (+++)
Diğeri: Lökosit:33 daha bakteri falan hepsi kötü çıkmış

Şuan hassas olduğumuz için fazla etkileniyoruz ama her bebik nasibi zamanında gelir canım sen içselleştirmemeye çalış

Ben de böyle yapayım ya en iyisi. peki bu pusetin kilidi arabaya uymayınca puseti arabaya oturtmak problem yaratır mı? illa uyumlu almak mı gerekiyor ki ben onu uyduramam diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…