Ben Lansinoh unkini almıştım. Tüm parçaları kaynar suda beklettim. Zaten kullanım kılavuzunda da ilk kullanımda kaynar suda bekletin yazıyor. Muhtemelen sizinkinde de yazıyordur. Hiçbir şey olmadıKızlar Philips in göğüs pompasını aldım. Dezenfekte etmem lazım, parçaları silikon. Kaynar suya atsam zarar görmez mi? Siz nasıl yaptınız, tecrübeli olanlar yardım lütfen
Kuzum sancın hafiften başlıyor sanki takip et kndini sürekli.. hemen gitmemek iyi olmuş bnce ama tek kalma evde yanında birileri var mı? Muhtemelen doğumun gece başlar diye düşünüyorum ilk doğumsa eğerKızlar doğum sancisi nasil oluyor biraz sancim var yalancı sancı mi acaba yoksa doğum olabilirmi karnımın üst kısmına giriyor daha çok sonra alta doğru yayılıyor sanki çok sık değil ama ama onun dışında kanama vs yok sadece bebek hareket ettikçe kramp gibi oluyo hemen hastaneye gitmek istemiyorum tecrubeli anneler bana yardımcı olabilir mi
Evet ilk doğum eşim var yanımda sancim çok sık değil ama ara ara giriyor yalancı sancımi doğum mu bilemedim arkadaşımla sabah konuştum bu haftalarda yalancı sancilar da çok oluyormuş bende bilenlere danışmak istedim acaba doğum olabilir mi diye teşekkür ederim yorumunuz içinKuzum sancın hafiften başlıyor sanki takip et kndini sürekli.. hemen gitmemek iyi olmuş bnce ama tek kalma evde yanında birileri var mı? Muhtemelen doğumun gece başlar diye düşünüyorum ilk doğumsa eğer
İyi yalnız değilsinizEvet ilk doğum eşim var yanımda sancim çok sık değil ama ara ara giriyor yalancı sancımi doğum mu bilemedim arkadaşımla sabah konuştum bu haftalarda yalancı sancilar da çok oluyormuş bende bilenlere danışmak istedim acaba doğum olabilir mi diye teşekkür ederim yorumunuz için
Ben de riskli gebeyim, yakın takip ve doktora kulak vermek önemli diye düşünüyorum. Umarım sağlıkla zamanında kucağınıza alırsınız. Doktorlara güvenmek zorundayız. Önce Allaha sonra doktorlara emanetiz. İçinizi ferah tutmaya çalışınHerkese iyi akşamlar, hazırlıkları hızlandırdığım için birkaç gündür yazamıyorum doğuran arkadaşlar bebeklerimize sağlıklı, mutlu, uzun ömürler diliyorum. Doğurmayanlarda sağ salim doğurur inşallahben cuma günü doktordaydım bebeğim haftasına göre biraz küçük kalmış ve daha önce anlatmıştım genetik rahatsızlıktan dolayı 2 gebeliğimi sonlandırmak zorunda kalmıştım ve benimde genetik rahatsızlığım var bu yüzden doktor gebeliğimi zor elde edilen ve riskli gebelik olarak tanımladı bu tarz gebeliklerde sezeryan öneriyor doktorlar yani bebektede gelişim geriliği başladığı için sezeryan önerdi ve bir sorun çıkmazsa 20 Eylül gibi yaparız dedi, bebeğin suyu iyi olduğu için şimdilik bir sıkıntı yok ama suyunda da azalma olursa sezeryani daha erken yaparız dedi. Artık her hafta doktora gideceğim ve her hafta NST çekilecekmişim. Diğer sonlandırmak zorunda kaldığım iki gebelikte normal doğumu tecrübe etmiştim şimdi sezeryan olacağım biraz endişelerim var açıkçası
Günlerimiz aynı seninle bende bu hafta gittim 2700 dedi az geldi ama doktor iyi dedi en son 33 de gitmiştim 2500 Du iki haftada sadece 200 gram alması üzdü beni iki hafta öndeydi ölçüm olarak şuan kendi haftasındaKızlar kontrolden çıktım. 36+1 deyiz 2.650 kg dedi. Biraz düşük geldi bana kızım aynı haftada 2850 doğmuştu. Bu sefer erken gelmeyecek dedi. 39 u 40 a bağlarken sezeryan yaparız dedi. Bi sonraki randevunda 38. Haftada tarih konuşuruz dedi. Yaniiiii ben daha buralardayım siz doğurun
Bende hiç şişlik yoktu bu hafta birden el ve ayaklarım şişti ne yaptıysam inmiyor tuzluyada dikkat ediyorum çok ayaktada durmuyorum yürüuüşede gidiyorum ama bileklerim davul oldu şimdidenKızlar vücudunuz ödem tuttu mu? Ödem için ne yapabiliriz?
AminBen de riskli gebeyim, yakın takip ve doktora kulak vermek önemli diye düşünüyorum. Umarım sağlıkla zamanında kucağınıza alırsınız. Doktorlara güvenmek zorundayız. Önce Allaha sonra doktorlara emanetiz. İçinizi ferah tutmaya çalışın
Ben daha yikamadim bebeği göbek bağının düşmesini beklemeyeyim mi yarın bende mi yikasam acabaBugün sağım yapacaz çok şiş olunca Ağrı yapabilir bebegide kv tuzladi balladı yıkadı bugün az bişi daha rahat kuzum o değilde ben malesef tuvalete gidemiyorum dün eve gelince iş arkadaşım yemek yapmış çok açtım yedim sen misin yiyen gaz sancısı berbat
Aman kızlar siz bu hataya düşmeyin gün boyu kivrandim
Canim benim inşallah sağlıkla kucağına alirsin. Önemli olan ikinizin sağlığı. Ne normal doğum ne de sezaryen kolay değil zaten süreç zorlu olacak. Kendini şimdiden endişelendirme inşallah vaktiyle sağlıklı doğar da kucağınıza alırsınızHerkese iyi akşamlar, hazırlıkları hızlandırdığım için birkaç gündür yazamıyorum doğuran arkadaşlar bebeklerimize sağlıklı, mutlu, uzun ömürler diliyorum. Doğurmayanlarda sağ salim doğurur inşallahben cuma günü doktordaydım bebeğim haftasına göre biraz küçük kalmış ve daha önce anlatmıştım genetik rahatsızlıktan dolayı 2 gebeliğimi sonlandırmak zorunda kalmıştım ve benimde genetik rahatsızlığım var bu yüzden doktor gebeliğimi zor elde edilen ve riskli gebelik olarak tanımladı bu tarz gebeliklerde sezeryan öneriyor doktorlar yani bebektede gelişim geriliği başladığı için sezeryan önerdi ve bir sorun çıkmazsa 20 Eylül gibi yaparız dedi, bebeğin suyu iyi olduğu için şimdilik bir sıkıntı yok ama suyunda da azalma olursa sezeryani daha erken yaparız dedi. Artık her hafta doktora gideceğim ve her hafta NST çekilecekmişim. Diğer sonlandırmak zorunda kaldığım iki gebelikte normal doğumu tecrübe etmiştim şimdi sezeryan olacağım biraz endişelerim var açıkçası
Hastane yıkayın dediBen daha yikamadim bebeği göbek bağının düşmesini beklemeyeyim mi yarın bende mi yikasam acaba
Amin inşallah canım Allah herkse sağlıkla kucağına almayı nasip etsinİyi yalnız değilsiniz
Benim yarım saatte bir geldiği zaman anlamıştım gerçek sancı olduğunu ilk doğumum da öyleydi. Tabii herkes farklı sen iyi hissetmezsen hemen acile git.. inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Amin inşallah canım Allah herkse sağlıkla kucağına almayı nasip etsinİyi yalnız değilsiniz
Benim yarım saatte bir geldiği zaman anlamıştım gerçek sancı olduğunu ilk doğumum da öyleydi. Tabii herkes farklı sen iyi hissetmezsen hemen acile git.. inşallah sağlıkla kucağına alırsın
AminCanim benim inşallah sağlıkla kucağına alirsin. Önemli olan ikinizin sağlığı. Ne normal doğum ne de sezaryen kolay değil zaten süreç zorlu olacak. Kendini şimdiden endişelendirme inşallah vaktiyle sağlıklı doğar da kucağınıza alırsınız
Canım inşallah sağlıkla kavuşursun. Normali denediğin için farklı bir şeyden korkuyorsun ben de öyleyim. Ama bebeğin ve senin için hangisi iyiyse onu yapacak doktorun. Doğumun her türlüsü zor zaten en önemlisi kavuşmanız. O yüzden sezaryen nasıl olacak diye düşünme.. Sadece kavuşacağını düşünüp içini ferahlat stressiz güzel zamanlar geçirHerkese iyi akşamlar, hazırlıkları hızlandırdığım için birkaç gündür yazamıyorum doğuran arkadaşlar bebeklerimize sağlıklı, mutlu, uzun ömürler diliyorum. Doğurmayanlarda sağ salim doğurur inşallahben cuma günü doktordaydım bebeğim haftasına göre biraz küçük kalmış ve daha önce anlatmıştım genetik rahatsızlıktan dolayı 2 gebeliğimi sonlandırmak zorunda kalmıştım ve benimde genetik rahatsızlığım var bu yüzden doktor gebeliğimi zor elde edilen ve riskli gebelik olarak tanımladı bu tarz gebeliklerde sezeryan öneriyor doktorlar yani bebektede gelişim geriliği başladığı için sezeryan önerdi ve bir sorun çıkmazsa 20 Eylül gibi yaparız dedi, bebeğin suyu iyi olduğu için şimdilik bir sıkıntı yok ama suyunda da azalma olursa sezeryani daha erken yaparız dedi. Artık her hafta doktora gideceğim ve her hafta NST çekilecekmişim. Diğer sonlandırmak zorunda kaldığım iki gebelikte normal doğumu tecrübe etmiştim şimdi sezeryan olacağım biraz endişelerim var açıkçası
Bence zorlaştırmaz ben de 20ye yakın almışım ama kilo tek başına belirkemez doktorun bilir senin vücut sağlığın nasıl hangisi sizin için iyi olacak doktora danışırsın. Ancak sadece kilo için diyorsan bence zorlaştırmaz 30 kilo alıp doğuranlar var vücut çok ödem tutup şişiyor sonuçta hepsi kilo değilKızlar ya ben çok kilo aldım sanırım 15 kilo almış olmam çok mu 36.haftadayım bu normal doğumu zorlaştırır mı aşırı moralim bozuldu
Benimkinin göbek bağı üçüncü gün düştü. Saçlarını ılık suyla yıkadım sadece. Direkt yıkmaya cesaret edemiyorum çok küçük buBen daha yikamadim bebeği göbek bağının düşmesini beklemeyeyim mi yarın bende mi yikasam acaba
AminCanım inşallah sağlıkla kavuşursun. Normali denediğin için farklı bir şeyden korkuyorsun ben de öyleyim. Ama bebeğin ve senin için hangisi iyiyse onu yapacak doktorun. Doğumun her türlüsü zor zaten en önemlisi kavuşmanız. O yüzden sezaryen nasıl olacak diye düşünme.. Sadece kavuşacağını düşünüp içini ferahlat stressiz güzel zamanlar geçir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?