Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Kızlar bugün e-bebekten büyük kızıma bi şeyler aldım. Çorapta alayım dedim 2-3 yaş aldım ama baya küçükmüş bunlar sanırım küçük kızıma aldığım ilk şey çorap oldu
Kime niyet kime kısmet, güle güle kullansın minik kızçen

Kızlar taban ağrılarınız oluyormu?ben biraz ayakta kalınca her ikisi ağrıyor

Ne guzel yaa keske bende almasaydim doktorum cok kizdi 7 kilo aldim riskli gebelik grubuna girersin dikkat etmen şart dedi. Simdi dikkat ediyorum biraz

Ne guzel yaa keske bende almasaydim doktorum cok kizdi 7 kilo aldim riskli gebelik grubuna girersin dikkat etmen şart dedi. Simdi dikkat ediyorum biraz
Bence ekmeği kestigimizde kilo alımı yavaşlıyor ben ramazandan sonra annenlerdeydim biraz ekmek falan yedim hoopp 1 kilo geldi

Ay bir önceki gebeliğimde ben de senin gbiydim moralini bozma ama doğumdan sonra hemen dikkat etmeye başlarsın
Yok kuzu moralim bozulmadı sadece dikkat edicem biraz ileri icin sknti olur bi de ben çok kolay kilo alan ama çabuk veremeyen o tiplerdenim maalesef

Bende Eylül Duru koymayı düşünüyorum kesin olmamakla beraber Eylül ismine herkes sonbahar falan diyor ama ben çok beğeniyorum naif ve kibar geliyor bana
Yaa çok güzel olur bence de bizim kızlar adaş olur ilk isimleriyle bende eylülü seviyorum ama en çok annem istedi açıkçası baya ısrarcı olunca kıramadım da ama içime sindi benim eşim de liste yapmıştı ordan da ece yi seçtim bizim öyle kesinleşmiş oldu

Herkese iyi geceler hanımlar Bugün itibari ile 20+2 olduk ve tetanoz aşısı diye bişey varmış. Aramızda yaptıran var mı yada ilk gebelikleriniz de yaptırdınız mı ? 2 doz seklinde oluyormuş ama ben kendi doktoruma muayene olmadan yaptırmayayim dedim. Çevremdeki çoğunlukta yaptırma ağır bir aşı diyorama bilemedim de. Bilginiz yada deneyiminiz varsa paylaşır mısınız

Ben ilk gebeliğimdede şimdide yaptırmadim ilk çocuğumu çok bekledik 1 tane olumsuz bir yorum görünce yaptırmamaya karar verdim doktorumda ısrar etmedi asla..

günaydın kızlar uykusuzum sabaha karşı uyanıyor benim yavrucak oynamaaya başlıyor derken uykum kaçıyor vakit geçiyor uyusam tekrar uyanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…