- 24 Şubat 2021
- 1.849
- 2.448
- 83
2.5 civarı almıştım bu hafta hastalıktan geri verdim hepsini aslında bebeğin suyuydu kendisiydi fazla bile vermiş olabilirim bulantılarım hala geçmediği içim iştahım sıfır insanlar nasıl kırk kilo alabiliyor vallahi özeniyorum yiyebilen gebelere ne güzel tadını çıkarıyorlarkızlar kaç kilo aldınızzzz
yaş, sat bilgilerini de yazar mısınAnam eklememiş miyiz hatırlamıyorum ki ekleyiver beni de
sen isofix bağlantısını soruyorsun sanırım. bizim kullandığımız modelde isofix yoktuBen de böyle yapayım ya en iyisi. peki bu pusetin kilidi arabaya uymayınca puseti arabaya oturtmak problem yaratır mı? illa uyumlu almak mı gerekiyor ki ben onu uyduramam diye düşünüyorum
Yazayım kuzumyaş, sat bilgilerini de yazar mısın
sen isofix bağlantısını soruyorsun sanırım. bizim kullandığımız modelde isofix yoktu
bu şekilde emniyet kemeri ile bağlıyorduk
Eki Görüntüle 3587603
Aynı şekilde bizim de elimizde puset vardı. Puseti alıp mağazaya gidebilirsiniz biz öyle yaptık. Uyumlu bir araba bulduk ve onu aldık. Biz kabin boy aldık yine de puset takılabiliyor. Travel sistem almak istemezeniz daha pratik ve hafif olsun derseniz böyle yapabilirsiniz.Ben de böyle yapayım ya en iyisi. peki bu pusetin kilidi arabaya uymayınca puseti arabaya oturtmak problem yaratır mı? illa uyumlu almak mı gerekiyor ki ben onu uyduramam diye düşünüyorum
o da mantıklıymış teşekkür ederim tavsiye için :)Aynı şekilde bizim de elimizde puset vardı. Puseti alıp mağazaya gidebilirsiniz biz öyle yaptık. Uyumlu bir araba bulduk ve onu aldık. Biz kabin boy aldık yine de puset takılabiliyor. Travel sistem almak istemezeniz daha pratik ve hafif olsun derseniz böyle yapabilirsiniz.
Ben 1 kilo aldım. Şükür iyi gidiyoruzkızlar kaç kilo aldınızzzz
Oh maşaallahh. Nasıl böyle az alıyorsunuzBen 1 kilo aldım. Şükür iyi gidiyoruz
Ben aldım oğlum ememiyordu ilk başta bende sağım yapıyordum ama yinede erkenden kesildi sütüm bazen diyorum bu süt işi genetikHanımlar doğumdan önce süt sağma makinesi almak mantıklımı sizce ? Nasip olursa oğlumu emzirmek istiyorum (sütüm gelirse). Fakat araştırmama göre bazı bebekler emmek istemiyorlarmış. Ozamanda sağarak vermek isterim. Sizce doğuma kadar bekleyip, emiyormu/emmiyormu diye beklesemmi? Fiyatları çok yüksek burda
Valla benim de ilk çocuğum puset ne derece lazım hiç bilmiyorumbana ablam joienin pusetini verdi ama o da her arabaya uymuyor puset çok lazım bişey mi? yeniden almak mantıklı gelmedi bana max 6 ay yatacak içinde
Manuel olanlardan bir tane alıcam ne olur ne olmaz diye. Otomatiklerden almayı düşünmüyorum.Hanımlar doğumdan önce süt sağma makinesi almak mantıklımı sizce ? Nasip olursa oğlumu emzirmek istiyorum (sütüm gelirse). Fakat araştırmama göre bazı bebekler emmek istemiyorlarmış. Ozamanda sağarak vermek isterim. Sizce doğuma kadar bekleyip, emiyormu/emmiyormu diye beklesemmi? Fiyatları çok yüksek burda
ben ilk doğumumda almamıştım. erken doğum olup kızım küveze alınınca sağmaya başlayın dediler. hemen rastgele almıştık.Hanımlar doğumdan önce süt sağma makinesi almak mantıklımı sizce ? Nasip olursa oğlumu emzirmek istiyorum (sütüm gelirse). Fakat araştırmama göre bazı bebekler emmek istemiyorlarmış. Ozamanda sağarak vermek isterim. Sizce doğuma kadar bekleyip, emiyormu/emmiyormu diye beklesemmi? Fiyatları çok yüksek burda
Benim oğlan 34 haftalık doğdu vakit bile olmamıştı almaya sonra kuvözde kaldı zaten o arada hastaneden verdiler sonrada biz kendimiz aldık eve geçince. Bence duruma göre sonradan da alınabilen birşey doğumdan önce şart değil emziren anneler içinde manuel yeterli oluyor sonra ihtiyaç doğarsa (çalışanlar için elektrikli tabi)Hanımlar doğumdan önce süt sağma makinesi almak mantıklımı sizce ? Nasip olursa oğlumu emzirmek istiyorum (sütüm gelirse). Fakat araştırmama göre bazı bebekler emmek istemiyorlarmış. Ozamanda sağarak vermek isterim. Sizce doğuma kadar bekleyip, emiyormu/emmiyormu diye beklesemmi? Fiyatları çok yüksek burda
Oh maşaallahh. Nasıl böyle az alıyorsunuzHala kusmama rağmen 6 kilo almışım
Valla kuzu bizde bi tek oğlanın ismi değişti eşimin jesti sayesinde kızımda da masal zeynep koymaya karar verdik erkenden hiç değiştirmedik aslında sanirim isim konusunda kapatiyoruz kendimizi kafa karışıklığı olmasin diye yoksa o kadar güzel isimler var ki hep bu mu bu mu diye çok karar degistirilirevet içimden daha erken değişir diyerek yazdım ama maşallah kararlı çıktınız :)
Günaydınnn
beren ela mı canım
59 filandim 63,55 dim cuma günü
4-5 kg filan
kesinlikle doğru diyorsun. bide ennn güzel ismi bulucam çabası olunca da asla emin olamıyorsun :)Valla kuzu bizde bi tek oğlanın ismi değişti eşimin jesti sayesinde kızımda da masal zeynep koymaya karar verdik erkenden hiç değiştirmedik aslında sanirim isim konusunda kapatiyoruz kendimizi kafa karışıklığı olmasin diye yoksa o kadar güzel isimler var ki hep bu mu bu mu diye çok karar degistirilir
Dönmesini anlamıyorum canımartık bebişleri hepimiz hissediyoruz dimi kızlar
bizimki şuan mesela dönüyor bi şeyler yapıyor :) doğduktan sonra bu hareketleri çok arıyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?