Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
kızlar kaç kilo aldınızzzz
2.5 civarı almıştım bu hafta hastalıktan geri verdim hepsini aslında bebeğin suyuydu kendisiydi fazla bile vermiş olabilirim bulantılarım hala geçmediği içim iştahım sıfır insanlar nasıl kırk kilo alabiliyor vallahi özeniyorum yiyebilen gebelere ne güzel tadını çıkarıyorlar

Anam eklememiş miyiz hatırlamıyorum ki ekleyiver beni de
yaş, sat bilgilerini de yazar mısın
Ben de böyle yapayım ya en iyisi. peki bu pusetin kilidi arabaya uymayınca puseti arabaya oturtmak problem yaratır mı? illa uyumlu almak mı gerekiyor ki ben onu uyduramam diye düşünüyorum
sen isofix bağlantısını soruyorsun sanırım. bizim kullandığımız modelde isofix yoktu
bu şekilde emniyet kemeri ile bağlıyorduk

Ben de böyle yapayım ya en iyisi. peki bu pusetin kilidi arabaya uymayınca puseti arabaya oturtmak problem yaratır mı? illa uyumlu almak mı gerekiyor ki ben onu uyduramam diye düşünüyorum
Aynı şekilde bizim de elimizde puset vardı. Puseti alıp mağazaya gidebilirsiniz biz öyle yaptık. Uyumlu bir araba bulduk ve onu aldık. Biz kabin boy aldık yine de puset takılabiliyor. Travel sistem almak istemezeniz daha pratik ve hafif olsun derseniz böyle yapabilirsiniz.

o da mantıklıymış teşekkür ederim tavsiye için :)

Hanımlar doğumdan önce süt sağma makinesi almak mantıklımı sizce ? Nasip olursa oğlumu emzirmek istiyorum (sütüm gelirse). Fakat araştırmama göre bazı bebekler emmek istemiyorlarmış. Ozamanda sağarak vermek isterim. Sizce doğuma kadar bekleyip, emiyormu/emmiyormu diye beklesemmi? Fiyatları çok yüksek burda

Bu kilo işi garib ben 5 kilo aldım ama asla çok yemiyorum bazen hatta diyorum sanki hiç gebe diğilim insan bir güzelce beslenir

Bu kilo işi garib ben 5 kilo aldım ama asla çok yemiyorum bazen hatta diyorum sanki hiç gebe diğilim insan bir güzelce beslenir Ben aldım oğlum ememiyordu ilk başta bende sağım yapıyordum ama yinede erkenden kesildi sütüm bazen diyorum bu süt işi genetik

Manuel olanlardan bir tane alıcam ne olur ne olmaz diye. Otomatiklerden almayı düşünmüyorum.

ben ilk doğumumda almamıştım. erken doğum olup kızım küveze alınınca sağmaya başlayın dediler. hemen rastgele almıştık.
bu sefer giyilebilir süt sağma pompası düşünüyorum. her ne kadar emsede süt sağımı yapılır diye düşünüyorum. çalışıyorsanız yine sağacaksınız, ne bileyim sütü arttırmak için yine sağım yapacaksınız. annenize filan bırakacaksanız yine sağım yapıp koymanız gerekecek
yani her türlü kullanılır

Benim oğlan 34 haftalık doğdu vakit bile olmamıştı almaya sonra kuvözde kaldı zaten o arada hastaneden verdiler sonrada biz kendimiz aldık eve geçince. Bence duruma göre sonradan da alınabilen birşey doğumdan önce şart değil emziren anneler içinde manuel yeterli oluyor sonra ihtiyaç doğarsa (çalışanlar için elektrikli tabi)

Oh maşaallahh. Nasıl böyle az alıyorsunuzHala kusmama rağmen 6 kilo almışım
Pilav ve ekmek yemiyorum abur cubur da yok hayatimda o yüzden almadigimi düşünüyorum bir de mutlaka yürümeye çalışıyorum. Su çok içiyorum bence bunlar etkiledi

Sanirim kilo konusunda da rekor bende olacak 12 kilo aldım ağlamak istiyorum zaten son zamanlarda baya belliydi uctugum agzim boş durmuyor midem büyüdü oysa sadece bebek buyuyecekti vücudum bebek büyürken senin de mideyi büyütelim dedi herhalde

evet içimden daha erken değişir diyerek yazdım ama maşallah kararlı çıktınız :)

Günaydınnn
beren ela mı canım

59 filandim 63,55 dim cuma günü
4-5 kg filan
Valla kuzu bizde bi tek oğlanın ismi değişti eşimin jesti sayesinde kızımda da masal zeynep koymaya karar verdik erkenden hiç değiştirmedik aslında sanirim isim konusunda kapatiyoruz kendimizi kafa karışıklığı olmasin diye yoksa o kadar güzel isimler var ki hep bu mu bu mu diye çok karar degistirilir

kesinlikle doğru diyorsun. bide ennn güzel ismi bulucam çabası olunca da asla emin olamıyorsun :)

artık bebişleri hepimiz hissediyoruz dimi kızlar
bizimki şuan mesela dönüyor bi şeyler yapıyor :) doğduktan sonra bu hareketleri çok arıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…