biraz inatçı oluyor inşallah geçerBenimki direk vajinal oldugu icin seyreltmem gerekiyor galiba cunku normalde cok yaniyor. doktorum fitil ve travozol verdi ama kullanmaya korkuyorum sadece kremi suruyorum beyaz sirke cok ise yaradi banyodan sonra surdum tesekkur ederim
bana dermatoloji doktoru krem kullanamazsın, kan yoluyla bebeğe geçer dedi.Evde Travazol krem var da gebelikte kullanılması uygun mu acaba
hangi doktor dedi canım , dermatoloji mi kadın doğum muBen bugun doktoruma sordum kullanabilirsin dedj sizde de mi mantar oldu
bende kolay kolay aşı olmaya yanaşmıyorum. işyerinde yapıldığı için sağlık ocağı tek doz yapalım dedi.kızlar ben tetanoz oldum 1 doz ikinciyi olmayı düşünmüyorum. bir de karma aşı varmış yeni çıkan onu da yaptırmayacağım. aşılara güvenim kalmadı pek
günaydınnnKızlar günaydın göbeğim artık büyüdüğü için çok rahat değilim.. daha da 4 ayımız var nasıl geçecek zaman böylesizler rahat mısınız
Göbeğim benim de artık çıktı ama şöyle bir sey de hissettim kaç gündür. Bebek hareketi dışında artık ağırlık ve rahim büyümesinden mi bilinmez sıkışmış gibiyim şimdiden. Anlatabildim mi bilmiyorum ama hisseden var mı böyleKızlar günaydın göbeğim artık büyüdüğü için çok rahat değilim.. daha da 4 ayımız var nasıl geçecek zaman böylesizler rahat mısınız
En güzel haberlerle gelyarın ayrıntılı ultrasonumuz var kızlar. korkmaya başladım.
allah hepimize hayırlı sonuçlr almayı nasip etsin
Benim ilk dozum tdap oldu ben böyle aşıların yapılması gerektiğini düşünüyorumBenim doktorum özellikle tdap önerdi, hatta sağlık ocağı karma yapmazsa 1 ay sonra eczaneden aşıyı al gel ben yapayım dedi. Sağlık ocağı da, son zamanlarda yenidoğan boğmacası arttığı için bu aşıya geçildiğini söyledi. Tabi yine de siz ve doktorunuz daha iyi bilir
Gebeliğimizin en önemli ultrasonuyarın ayrıntılı ultrasonumuz var kızlar. korkmaya başladım.
Benim de ilk dozum öyle oldu, ikincisi sadece tetanoz olcak dedilerBenim ilk dozum tdap oldu ben böyle aşıların yapılması gerektiğini düşünüyorum
Çok güzel geçsin inşallah, ben de bir önceki gece uyuyamamıştımyarın ayrıntılı ultrasonumuz var kızlar. korkmaya başladım.
Evet ben bu sıkışmış hissini baya yoğun yaşıyorum kıyafetler içinde de rahat edemiyorum o yüzden daha 4 ay var diye üzüldüm ama belki rahatlarız alışırız :/Göbeğim benim de artık çıktı ama şöyle bir sey de hissettim kaç gündür. Bebek hareketi dışında artık ağırlık ve rahim büyümesinden mi bilinmez sıkışmış gibiyim şimdiden. Anlatabildim mi bilmiyorum ama hisseden var mı böyle
günaydınnn
son haftada birden büyüdü sanki. yemek yerken rahatsız ediyor azıcık yesem şişiyorum
akşam bacaklarıma baktım kocaman olmuşlar, kalınlaşmışlar
hiç beğenmiyorum kendimi hiç
günaydın 24 sanırım günler geçiyorGünaydınn kuzum kaç haftalıksın
Doktoruna danis canim ben sormadan kullanmadimÇok az bi mantar dedi ama kaşıntı falan yok bende sadece idrar yolu enf oluyorum sık sık acaba kullansam mı teavazol bilemedim
Kadin dogum canim ben ona soruyorum hep ilaclarimi gecende disim apse yapti mesela aguamentin 1000lik kullanabilirsin dedi diş hekimi normalde gebeler kullanmiyir bu ilaci dedi benim doktor cok mu rahat ben anlamadimbiraz inatçı oluyor inşallah geçer
bana dermatoloji doktoru krem kullanamazsın, kan yoluyla bebeğe geçer dedi.
hangi doktor dedi canım , dermatoloji mi kadın doğum mu
bana dermatoloji kullanamazsın dedi, korkumdan kullanamadım
A ve B grubu ilaçlar gebelikte kullanılabilirKadin dogum canim ben ona soruyorum hep ilaclarimi gecende disim apse yapti mesela aguamentin 1000lik kullanabilirsin dedi diş hekimi normalde gebeler kullanmiyir bu ilaci dedi benim doktor cok mu rahat ben anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?