Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Günaydın.Gecmiş olsun benim bütün gebeliklerimin ilk haftaları kanama oluyor ama yoğun olmuyor hastanede bile yattım son ayıma kadar clexan ve ya oksapar iğne kullandım fitil progestan hatta ilk gebeliğimde progestan iğne bile vardır hep yattım doktorum 24 haftaya kadar yatıcan demişti bende öyle yapıyordum

Teşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsun. Doktor bana rutinlerine dön demişti ama pişman oldum. Ben de yatıyorum yine. İğneleri ne için kullandınız? Bana Progestan fitil verdiler sadece.

En zoru o kısım kuzu bence uyandırmak bebikolari Allah yardımcımız olsun öncelikle saglikla kucagimiza almak

Kızlar, tecrübeli anneler özellikle :) şuan yaşadığım durumdan mı bilmiyorum ama.. hamilelik hızlı geçiyor gibi gelmiyor.
içimden o iyi mi diye hep bir kaygı var. doktordan çıkıyorum iyi diyor atıyorum ama ben ya bakmaadıysa ya bir şey var mı kafasına giriyorum.. bu normal mi? Onun iyi olması için kaygı hiç geçecek mi?

Benim kaygım da bitmiyor aynı senin gibiyim az önce koltuk sildim çok yoruldum çok pişman oldum korkudan uzandım smdi.. daha da doğuma çok zor gibi geliyor acayipte şişkinliğim var bunları sanırım çoğumuz yaşıyoruz :/

Kanama çok korkutuyor insanı benimde yaklaşık 2ay kadar kanamam oldu hatta bir keresinde kesin düştü bebeğim diye düşündüm bi anda çok yoğun kan boşalmıstı 13 haftadan sonra bitti bitene kadar progestan kullandım .13haftadan sonra kanamadan dolayı düşük çok zor bir ihtimal demişti doktor sana tavsiyem bol bol dinlenmen kendini yormaman Allah'ın izniyle biter kırmızı pembe renkli kanamalar tehlikeli olan kahverengi akıntıdan dolayı kendini strese sokma olur mu geçecek inşallah

ay yorma kendini canım yaa bırak kirli kalsın hdjha
Evet Eylül'e o kadar çok var ki zamanında gelsinler tabii ki dolu dolu vakit geçirsinler içeride ama ben onu artık koklamak sarmak istiyorum. hiç tanışmadığım birine özlem duyuyorum

Çok geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın. Sizlerden böyle şeyler duydukça rahatlıyorum zaten. Yarın da kontrolüm var. İnşallah bebeğim iyidir, benimledir

gün saymayıp rahat olsak daha çabuk geçer ama yapamıyorum her gün tarihe bakıp tekrar hesaplıyorum sanki günler geçti yani ahhdjfn
ay çok güzel bir şey olacak onlarla tanışmak sen öyle yazınca iyice heyecanlandım özledim

evet yaa yeter ki sağlıkla gelsinler de

Teşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsun. Doktor bana rutinlerine dön demişti ama pişman oldum. Ben de yatıyorum yine. İğneleri ne için kullandınız? Bana Progestan fitil verdiler sadece.
Benim doktorum öyle demedi acil hemen hastaneye yatırdı durmadan serum yedim sonra dedi kalkmıcaksın 24 haftaya kadar iğnelerimin hepsi düşük riski olduğu için çok şükür oğlumu sağ salim kucağıma aldım..şimdiki gebeliğimde yatarak demedi çünkü fazla kanamam olmadı ufak kanaman dedi bebeğini kucağına alıyorsun ondan ola bilir söyledi işte ondan annem yardıma gelmiş ama yinede iğne yazmış devam ediceksin dedi

Bende hareketlerini hissedene kadar hep bir korku vardı şimdi hareket ediyor onun için azaldı korkular anne olmak çok garip bir duygu ya Akısına bırak yarısını bitirdik çok şükür

Bende hareketlerini hissedene kadar hep bir korku vardı şimdi hareket ediyor onun için azaldı korkular anne olmak çok garip bir duygu ya Akısına bırak yarısını bitirdik çok şükür
evet çok şükür orası öyle çoğu gitti azı kaldı
ayy benimki geceleri baya kıpırdak sizde nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…