Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
inşallah ferah haberleriniz olsun. çıkınca yaz bizede
inşallah.. tabii ki
Çok iyi anlıyorum benim de lekelenme zamanında tuvalete gitmekten korkar olmuştum.. Sağ Salim geçircez inşallah bence 6.aydan sonra biraz daha rahatlarız senin de sonuçların gayet temiz gelecek inşallah
inşallah öyle olur Allah kimseyi bu korkuyla sınamasın

yaşadığın ile göre değişir uzun kollu / kısa kollu. ben izmir deyim, eylül ayında izmir hala çok sıcak oluyor o yüzden kısa kollu alırım.
tulum bence bez bırakana kadar en kullanışlı şey. alt-üst takım almak pratik oluyor. kombin için :)
yenidoğan çok almayın diyorlar. hem çabuk büyüyorlar kilo alıyorlar, hemde bazı bebekler tombiş doğuyor.
chatCPT bu alışveriş için liste hazıtlıyormuş. kullanıyorsan bi dene istersen

Bende böyleyim ya,gün saydığımız için vakit geçmiyoooorr.

Izmirdeyim bende hangi semttesin

Kızlar ben isimli hastane çıkışı düşünüyorum sizce gereksiz mi yoksa normal beğendiğim bir çıkış mi almalıyım

Izmirdeyim bende hangi semttesin
biraz çıkışta kalıyor :) torbalı
Kızlar sürekli tuvalete gitme isteği olan var mı ?
var. geceleri özellikle , uykumun en tatlı yerinde
Bende manisadayim o yüzden ince alacağım zaten ilk haftaya denk geliyor Eylül'ün havanın bir anda düşeceğini sanmıyorum
yok sıcak oluyor. ilk kızımın da eylül e denk gelmişti. çocuk yanıyor isilik oluyor

Kızlar ben isimli hastane çıkışı düşünüyorum sizce gereksiz mi yoksa normal beğendiğim bir çıkış mi almalıyım
Fotoğraf çekimi yaptıracaksan ya da kendin yapacaksan olabilir ama benim ilk bebeğim hastane çıkışı takımı bile almamıştım isimli yaptırmazsam normal alırım dedik sonra gözüm hiçbir şeygörmedi zaten hastanede fotoğraf çekimi olsa süsleme vs hiçbirini gözüm görmeyecekmiş bi tek kapı süsü bir kaç ayakta duran balonlar güzel oluyor ve 20 gün yenidoğan giyiliyor sonra patikten ayaklar sığmıyor zaten evde rahat şeyler giydiriyorsun bir kere giyer

yok sıcak oluyor. ilk kızımın da eylül e denk gelmişti. çocuk yanıyor isilik oluyor
Ama benim öğlen saat başı yarım saatte 1 bazen şuan niyeyse sürekli gidiyorum üşüüttüm mü naptım ya

Bende manisadayim o yüzden ince alacağım zaten ilk haftaya denk geliyor Eylül'ün havanın bir anda düşeceğini sanmıyorum
Ben uni. Manisa'daki okumuştum kuzu manisayi da asinayim o yüzden 4 yıl dile kolay

Baya uzaksınız birbirimizden ben bornova tarafındayım

Ben isimli bebek çantası yaptırmıştım hala kullanıyorum kıyafetten daha kullanışlı oluyor

Eklentiler

• IMG_7780.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…