bu çok güzelmişCaramell Cherry Baby Vişne 5
Caramell Cherry Baby Vişne 5'li Set Bebek Hastane Çıkışı 2025 (Yenidoğan) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
inşallah.. tabii kiinşallah ferah haberleriniz olsun. çıkınca yaz bizede
inşallah öyle olur Allah kimseyi bu korkuyla sınamasınÇok iyi anlıyorum benim de lekelenme zamanında tuvalete gitmekten korkar olmuştum.. Sağ Salim geçircez inşallahbence 6.aydan sonra biraz daha rahatlarız senin de sonuçların gayet temiz gelecek inşallah
yaşadığın ile göre değişir uzun kollu / kısa kollu. ben izmir deyim, eylül ayında izmir hala çok sıcak oluyor o yüzden kısa kollu alırım.Bebek arabası harici daha bir şey almadım. Kıyafet harici şeyleri listeledim bazılarını zaten vermişlerdi ama kıyafet de aklım çok karışık.
Kaç zıbın alınmalı kısa kollu mu uzun mu?
Tulum kullanışsız mı oluyor alt üst takım mı alınmalı?
0-3 ay mı alınmalı yenidoğan mı alınmalı? İkisi aynı şey mi onu bile bilmiyorum. Ama mağazalarda ayrı.
Elinde listesi olan varsa atarsa sevinirim.
Defalarca civil'e ve ebebek'e girip hiçbir şey almadan çıktım.
İstiyorum ki biri bana bunu al desin ve ben alıp geçeyim
Bende böyleyim ya,gün saydığımız için vakit geçmiyoooorr.gün saymayıp rahat olsak daha çabuk geçerama yapamıyorum her gün tarihe bakıp tekrar hesaplıyorum sanki günler geçti yani ahhdjfn
ay çok güzel bir şey olacak onlarla tanışmak sen öyle yazınca iyice heyecanlandım özledim
Izmirdeyim bende hangi semttesinyaşadığın ile göre değişir uzun kollu / kısa kollu. ben izmir deyim, eylül ayında izmir hala çok sıcak oluyor o yüzden kısa kollu alırım.
tulum bence bez bırakana kadar en kullanışlı şey. alt-üst takım almak pratik oluyor. kombin için :)
yenidoğan çok almayın diyorlar. hem çabuk büyüyorlar kilo alıyorlar, hemde bazı bebekler tombiş doğuyor.
chatCPT bu alışveriş için liste hazıtlıyormuş. kullanıyorsan bi dene istersen
Bende manisadayim o yüzden ince alacağım zaten ilk haftaya denk geliyor Eylül'ün havanın bir anda düşeceğini sanmıyorumIzmirdeyim bende hangi semttesin
biraz çıkışta kalıyor :) torbalıIzmirdeyim bende hangi semttesin
var. geceleri özellikle , uykumun en tatlı yerindeKızlar sürekli tuvalete gitme isteği olan var mı ?
yok sıcak oluyor. ilk kızımın da eylül e denk gelmişti. çocuk yanıyor isilik oluyorBende manisadayim o yüzden ince alacağım zaten ilk haftaya denk geliyor Eylül'ün havanın bir anda düşeceğini sanmıyorum
Fotoğraf çekimi yaptıracaksan ya da kendin yapacaksan olabilir ama benim ilk bebeğim hastane çıkışı takımı bile almamıştım isimli yaptırmazsam normal alırım dedik sonra gözüm hiçbir şeygörmedi zatenKızlar ben isimli hastane çıkışı düşünüyorum sizce gereksiz mi yoksa normal beğendiğim bir çıkış mi almalıyım
Ama benim öğlen saat başı yarım saatte 1 bazen şuan niyeyse sürekli gidiyorum üşüüttüm mü naptım yabiraz çıkışta kalıyor :) torbalı
var. geceleri özellikle , uykumun en tatlı yerinde
yok sıcak oluyor. ilk kızımın da eylül e denk gelmişti. çocuk yanıyor isilik oluyor
ay yok o kadar değil. hiç idrar verdin miAma benim öğlen saat başı yarım saatte 1 bazen şuan niyeyse sürekli gidiyorum üşüüttüm mü naptım ya
Ben uni. Manisa'daki okumuştum kuzu manisayi da asinayim o yüzden 4 yıl dile kolayBende manisadayim o yüzden ince alacağım zaten ilk haftaya denk geliyor Eylül'ün havanın bir anda düşeceğini sanmıyorum
Baya uzaksınız birbirimizden ben bornova tarafındayımbiraz çıkışta kalıyor :) torbalı
var. geceleri özellikle , uykumun en tatlı yerinde
yok sıcak oluyor. ilk kızımın da eylül e denk gelmişti. çocuk yanıyor isilik oluyor
Merhabalar ameliyatı olduğu için benim randevumda yarına ötelendi . Aynı şekilde bende çok heyecanlıyımMerhaba gittiniz mi ali beye bende gidicem yarın heycanlıyım
Bende çok gidiyorum kac haftalik canim seninKızlar sürekli tuvalete gitme isteği olan var mı ?
Ben isimli bebek çantası yaptırmıştım hala kullanıyorum kıyafetten daha kullanışlı oluyorKızlar ben isimli hastane çıkışı düşünüyorum sizce gereksiz mi yoksa normal beğendiğim bir çıkış mi almalıyım
Gözün aydın canım benimde bugündü detaylı ultrasonum 20+2 370 gr herşey normal şükürkızlar çok şükür detaylıdan çıktık. 485 gr. olmuş minik kızımallah herkese sağlıklı haberler almayı nasip etsin
Ben fotoğraf ayarlıcam ondan yaptırmak istiyorumKızlar ben isimli hastane çıkışı düşünüyorum sizce gereksiz mi yoksa normal beğendiğim bir çıkış mi almalıyım
İnşallah sonuçların çok güzel gelir canıminşallah.. tabii ki
inşallah öyle olur Allah kimseyi bu korkuyla sınamasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?