Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Beni ilk kanamam olunca 3 gün yatırdılar. 1 hafta sonra tekrar muayeneye gittim. Doktor kanama alanın geçmiş ağır kaldırma, ağır egzersiz yapma. Günlük işlerini yap dedi. Ben tabii hemen yüklenmedim ama zamanla daha da rahatlayıp kendimi fazla yordum sanırım. Size de çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın.

Normal canım iki tane kaynım olduğu için ilk gebeliğimde tam 9 ay doktorun kapısında kalbim duracak gibi oluyordum acaba bebek nasıl diye şimdi ikinci gebeliğim ilkine göre daha iyiyim

Sağol canım.Amin.Allah kimseye yaşatmasın doktorun dediklerini yap ben yatmasaydım ilkte çok fazla yoruyorum kendimi evde ondan azcık kendimize dikkat etmeliyiz

Normal canım ya , bende ilk gebelikte öyleydim. doğsa da rahatlasam diyordum erken doğdu 1 hafta küvezden çıkmasını bekledim :) o yüzden hayırlısıyla sağlıkla gelsinler
içini ferah tut , şimdi artık hareket de ediyorlar ya insan rahatlıyor
Benimde yarın detaylı ultrasonum sanırım renkli ultrason ile detaylı ultrason farklı yüzünü falan net görebildin mi canım ? Renklimiydi cihaz
baktığı cihaz renkli değildi ama fotoğraflarını çıkarırken renkli çıkardı. o ölçümleri yaptığı ekran siyah beyazdı canım.
bide vajinal yapmadılar karından. ben bunu özellikle merak ediyordum :)

hastane çıkış takımı alan varsa link atabilir mi ? ben 5 li filan almayı düşünüyorum. çok parçalı almıcam

aman aman vaktinde gelisn ben beklerim :)

renkli olmuyor ya renkli doppler den kan akışına bakıyorlar

hastane çıkış takımı alan varsa link atabilir mi ? ben 5 li filan almayı düşünüyorum. çok parçalı almıcam

ay ben bunu aldım yumusacıkkk

Bebek arabası harici daha bir şey almadım. Kıyafet harici şeyleri listeledim bazılarını zaten vermişlerdi ama kıyafet de aklım çok karışık.

Kaç zıbın alınmalı kısa kollu mu uzun mu?

Tulum kullanışsız mı oluyor alt üst takım mı alınmalı?

0-3 ay mı alınmalı yenidoğan mı alınmalı? İkisi aynı şey mi onu bile bilmiyorum. Ama mağazalarda ayrı.

Elinde listesi olan varsa atarsa sevinirim.
Defalarca civil'e ve ebebek'e girip hiçbir şey almadan çıktım.
İstiyorum ki biri bana bunu al desin ve ben alıp geçeyim

Hastane çıkışı olarak ben normal yeni takım giyindiricem 5 li alıcam ama bunu hemşireye vermeyi düşünüyorum oğlumdada bu satıcıdan almıştım resim çekilirken artık evde isimli tulumunu giyindirmeyi düşünüyorum

Benim de ilk gebeliğim ve ben de bu durumdayım hala çok aşağılarda hissediyorum diye triplere girdim son birkaç gündür :)) sürekli panik olcak bir şeyler buluyorum kendime

Benim de ilk gebeliğim ve ben de bu durumdayım hala çok aşağılarda hissediyorum diye triplere girdim son birkaç gündür :)) sürekli panik olcak bir şeyler buluyorum kendime
ben de öylee bi de amniyosentez sıvısı verdim. ödüm koptu 2 gündür.... sonuçta riskleri olan bir durum wc gidip kan görcem korkusuyla öldüm

ben de öylee bi de amniyosentez sıvısı verdim. ödüm koptu 2 gündür.... sonuçta riskleri olan bir durum wc gidip kan görcem korkusuyla öldüm
Çok iyi anlıyorum benim de lekelenme zamanında tuvalete gitmekten korkar olmuştum.. Sağ Salim geçircez inşallah bence 6.aydan sonra biraz daha rahatlarız senin de sonuçların gayet temiz gelecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…