Beni ilk kanamam olunca 3 gün yatırdılar. 1 hafta sonra tekrar muayeneye gittim. Doktor kanama alanın geçmiş ağır kaldırma, ağır egzersiz yapma. Günlük işlerini yap dedi. Ben tabii hemen yüklenmedim ama zamanla daha da rahatlayıp kendimi fazla yordum sanırım. Size de çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın.Benim doktorum öyle demedi acil hemen hastaneye yatırdı durmadan serum yedim sonra dedi kalkmıcaksın 24 haftaya kadar iğnelerimin hepsi düşük riski olduğu için çok şükür oğlumu sağ salim kucağıma aldım..şimdiki gebeliğimde yatarak demedi çünkü fazla kanamam olmadı ufak kanaman dedi bebeğini kucağına alıyorsun ondan ola bilir söyledi işte ondan annem yardıma gelmiş ama yinede iğne yazmış devam ediceksin dedi
Benimde yarın detaylı ultrasonum sanırım renkli ultrason ile detaylı ultrason farklı yüzünü falan net görebildin mi canım ? Renklimiydi cihazkızlar çok şükür detaylıdan çıktık. 485 gr. olmuş minik kızımallah herkese sağlıklı haberler almayı nasip etsin
Normal canım iki tane kaynım olduğu için ilk gebeliğimde tam 9 ay doktorun kapısında kalbim duracak gibi oluyordum acaba bebek nasıl diye şimdi ikinci gebeliğim ilkine göre daha iyiyimKızlar, tecrübeli anneler özellikle :) şuan yaşadığım durumdan mı bilmiyorum ama.. hamilelik hızlı geçiyor gibi gelmiyor.
içimden o iyi mi diye hep bir kaygı var. doktordan çıkıyorum iyi diyor atıyorum ama ben ya bakmaadıysa ya bir şey var mı kafasına giriyorum..bu normal mi? Onun iyi olması için kaygı hiç geçecek mi?
Sağol canım.Amin.Allah kimseye yaşatmasın doktorun dediklerini yap ben yatmasaydım ilkte çok fazla yoruyorum kendimi evde ondan azcık kendimize dikkat etmeliyizBeni ilk kanamam olunca 3 gün yatırdılar. 1 hafta sonra tekrar muayeneye gittim. Doktor kanama alanın geçmiş ağır kaldırma, ağır egzersiz yapma. Günlük işlerini yap dedi. Ben tabii hemen yüklenmedim ama zamanla daha da rahatlayıp kendimi fazla yordum sanırım. Size de çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın.
Normal canım ya , bende ilk gebelikte öyleydim. doğsa da rahatlasam diyordum erken doğdu 1 hafta küvezden çıkmasını bekledim :) o yüzden hayırlısıyla sağlıkla gelsinlerKızlar, tecrübeli anneler özellikle :) şuan yaşadığım durumdan mı bilmiyorum ama.. hamilelik hızlı geçiyor gibi gelmiyor.
içimden o iyi mi diye hep bir kaygı var. doktordan çıkıyorum iyi diyor atıyorum ama ben ya bakmaadıysa ya bir şey var mı kafasına giriyorum..bu normal mi? Onun iyi olması için kaygı hiç geçecek mi?
baktığı cihaz renkli değildi ama fotoğraflarını çıkarırken renkli çıkardı. o ölçümleri yaptığı ekran siyah beyazdı canım.Benimde yarın detaylı ultrasonum sanırım renkli ultrason ile detaylı ultrason farklı yüzünü falan net görebildin mi canım ? Renklimiydi cihaz
aman aman vaktinde gelisn ben beklerim :)Normal canım ya , bende ilk gebelikte öyleydim. doğsa da rahatlasam diyordum erken doğdu 1 hafta küvezden çıkmasını bekledim :) o yüzden hayırlısıyla sağlıkla gelsinler
içini ferah tut , şimdi artık hareket de ediyorlar ya insan rahatlıyor
baktığı cihaz renkli değildi ama fotoğraflarını çıkarırken renkli çıkardı. o ölçümleri yaptığı ekran siyah beyazdı canım.
bide vajinal yapmadılar karından. ben bunu özellikle merak ediyordum :)
sana amniyosentez önermişlerdi dimi naptın yaptıracak mısınaman aman vaktinde gelisn ben beklerim :)
renkli olmuyor ya renkli doppler den kan akışına bakıyorlar
verdim kuşum pazartesi. bu hafta içinde FISH testi (ön sonuç gibi ama tanı) çıkacakmış. dualarınızı bekliyorumsana amniyosentez önermişlerdi dimi naptın yaptıracak mısın
hastane çıkış takımı alan varsa link atabilir mi ? ben 5 li filan almayı düşünüyorum. çok parçalı almıcam
hastane çıkış takımı alan varsa link atabilir mi ? ben 5 li filan almayı düşünüyorum. çok parçalı almıcam
bayıldııımmmmCaramell Cherry Baby Vişne 5
Caramell Cherry Baby Vişne 5'li Set Bebek Hastane Çıkışı 2025 (Yenidoğan) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hastane çıkışı olarak ben normal yeni takım giyindiricem 5 li alıcam ama bunu hemşireye vermeyi düşünüyorum oğlumdada bu satıcıdan almıştım resim çekilirken artık evde isimli tulumunu giyindirmeyi düşünüyorumhastane çıkış takımı alan varsa link atabilir mi ? ben 5 li filan almayı düşünüyorum. çok parçalı almıcam
Benim de ilk gebeliğim ve ben de bu durumdayımKızlar, tecrübeli anneler özellikle :) şuan yaşadığım durumdan mı bilmiyorum ama.. hamilelik hızlı geçiyor gibi gelmiyor.
ben de öylee bi de amniyosentez sıvısı verdim. ödüm koptu 2 gündür.... sonuçta riskleri olan bir durum wc gidip kan görcem korkusuyla öldümBenim de ilk gebeliğim ve ben de bu durumdayımhala çok aşağılarda hissediyorum diye triplere girdim son birkaç gündür :)) sürekli panik olcak bir şeyler buluyorum kendime
inşallah ferah haberleriniz olsun. çıkınca yaz bizedeverdim kuşum pazartesi. bu hafta içinde FISH testi (ön sonuç gibi ama tanı) çıkacakmış. dualarınızı bekliyorum
Çok iyi anlıyorum benim de lekelenme zamanında tuvalete gitmekten korkar olmuştum.. Sağ Salim geçircez inşallahben de öylee bi de amniyosentez sıvısı verdim. ödüm koptu 2 gündür.... sonuçta riskleri olan bir durum wc gidip kan görcem korkusuyla öldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?