Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kızlar ben isimli hastane çıkışı düşünüyorum sizce gereksiz mi yoksa normal beğendiğim bir çıkış mi almalıyım
Kuzu bence gereksiz değil hatıra olarak kalır hem çok güzel benim yaptırmak istemememin nedeni 2 çocuğuma yaptirmamam yoksa o kadar güzel yapıyorlar ki hayran kalıyorum ama belki isim yazmck ama şöyle bisi olabilir benim icin

Tekrar merhaba, hala çok seyrek hissediyorum ama arada dikkatli bakınca dışarıdan gözüküyor kesinlikle pozisyondan olduğunu düşünüyorum neyse yarın görürüz artık doktoruma 15. Haftada gitmiştim en son, ne zaman geliyim dedim 20. Haftada gel demişti biraz geçirdim ama neyse bakalım acaba detaylıyı da yarın mı yapar yoksa daha sonra mı çağırır birde bu gün amniyosentez sonucum çıkmış diye mesaj geldi İnşallah sonuç iyidir. Sen detaylı yaptırdın mı?

Yenidogan çekimi düşünüyorum ama hastane çekimi düşünmüyorum o an iyi pozlar vereceğime de inanmıyorum jsdnxjfj en iyisi normal alıp çekmek

Tam yazlık çok şık duruyormuş

Ben hastanede çekim yaptırmayı düşünmedim 10 gün içinde sıkıntı olmazsa yenidoğan cekimi düşünüyorum
Bende hastanede yaptırmadım hiç pişman diğilim ama hastaneden çıkan günün akşamı çekim oldu evi süslemiştiler öyle yani hastanede sadece kapıyı süslemiştik o kadar..

Teşekkürler bebek 6 ay olmadan taşınacağız farklı bir memlekete ama neresi orası belli değil chatcpt çok mantıklı denemek lazım

Kızlar sürekli tuvalete gitme isteği olan var mı ?
Bende çok gidiyorum kac haftalik canim senin
23 olcak 20 hafta da başladı aslında geçiyordu bir kaç haftada ama geçmedi ilk gebeliğim öyle olmuştu rahim biraz daha yukarı çıkınca geçiyordu
Anladik canim idrar tahlili verdinmi belki enfeksiyon vardr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…