- 10 Nisan 2022
- 451
- 158
- 53
- 33
kız içinde kaldıysa git yeKızlar hayırlı akşamlar. Hafta sonu dışarı çıkmıştık orada bi yemek kokusu aldım hani aşermek değil zaten hamileliğim boyunca canım hiç ekstra yemek istemedi. Sadece hamile olmayanda o kokudan sonra canım çekerdi. Eşim çok ısrar etti sana alayım isteyeyim diye. Bende istemedim. Şimdi içime bi şüphe düştü yanlış mı yaptım yesemiydim diye . Herkes canın ne çektiyse ye yok şöyle olur yok böyle olur diye yorumlarda bulunuyor. Detaylı ultrason günü yaklaştıkça aklıma kötü şeyler geliyor
Üzerinden bi hafta geçince sıkıntı olur mu kikız içinde kaldıysa git ye
Yok olmaz ye bence düşünüp korkmandan iyidir için rahatlar ama mesela canın bir şey çekti karnın acıktı vs aç durma ye hemen çnkü ihtiyacımız var bebeğimiz sürekli gelişim halinde o yüzden enerji gerekiyorÜzerinden bi hafta geçince sıkıntı olur mu ki
Haklısın gün içinde sürekli bişeyler yiyorum ama kokan herşeyi yeme şansı olmuyor bazen apartmanın içinde yemek kokuyor ama gidip yiyemiyoruzYok olmaz ye bence düşünüp korkmandan iyidir için rahatlar ama mesela canın bir şey çekti karnın acıktı vs aç durma ye hemen çnkü ihtiyacımız var bebeğimiz sürekli gelişim halinde o yüzden enerji gerekiyor
Evet haklısın ben yemek kokusundan güzel de olsa tiksiniyorum böyle bir şey başladı hamileliğimin başından beri :/ kokmayan zeytinyağlı soğuk yemekler yiyorumHaklısın gün içinde sürekli bişeyler yiyorum ama kokan herşeyi yeme şansı olmuyor bazen apartmanın içinde yemek kokuyor ama gidip yiyemiyoruz
Ya tiksinmekte sıkıntı inşallah geçer bi an önce :/Evet haklısın ben yemek kokusundan güzel de olsa tiksiniyorum böyle bir şey başladı hamileliğimin başından beri :/ kokmayan zeytinyağlı soğuk yemekler yiyorum
Jilet hiç uğraşamam epilatorlaSelam hanımlar bacaklarınızı neyle alıyorsunuz epilatör kullansak zararlımı
Benimki bundan memnunum çok fazla para vermem onun için açıkcası zaten az kullanılıyorKızlar anakucağı ne alacaksınız ya da aldınız mı babybjörn parasını hak ediyor mu, yani muadil bir marka görüyorum araştırdıkça memnun olmayanlar çıkıyor karar veremedim, babybjörn piyasadakilerin 3-4 katı fiyatındazamanla gacırdayanlar demiri yamulanlar olmuş diğer markalarda, bende alalım ömürlük dursun evde istiyorum biraz da
Ben Adanada Hakan kalaycıya gittim Şinasi efendide özel muayenenesi var o kadar tatlı o kadar şen şakrak bir adam ki beni çok rahatlattı, çok pozitif ve işinde de çok iyi bir doktor. Gözüm kapalı tavsiye ediyorum henüz gitmediyseniz :)Kizlar adana dan katilan var mi gruba detayli ulrtrason zamani geldi iki doktor arasinda kaldim ebru tarim ve baskentteki umran hanim yaptiran varsa yorumlayabilir mi doktorunu?cok tedirginim
Ben sling kullanıyorum canım önceden anakucağı aldım bebekler için konforlu gelmedi sıkıştırıyordu bebeğimi kullanamadımKızlar anakucağı ne alacaksınız ya da aldınız mı babybjörn parasını hak ediyor mu, yani muadil bir marka görüyorum araştırdıkça memnun olmayanlar çıkıyor karar veremedim, babybjörn piyasadakilerin 3-4 katı fiyatındazamanla gacırdayanlar demiri yamulanlar olmuş diğer markalarda, bende alalım ömürlük dursun evde istiyorum biraz da
Tuvalete de gidiyorum da bende efsane bir salaklık başladı yaKızlar sürekli tuvalete gitme isteği olan var mı ?
Günaydın, iyi haberler alırsın içini ferah tutGünaydın kıslar
Off gece uyuyamadım bugün yarın fısh sonucu çıkacak nedense ödüm kopuyor telefon çalacak diyeheyecandan ölüyorum
İçimden hep öyle geçiyor anneyim hissederim diyorum. Ama kötüye çok hazırlıksızım…Günaydın, iyi haberler alırsın içini ferah tut
Her şeyde iyi olanı almaya çalışıyorum aslında elimden geldiginde ama babyjörn inanılmaz gereksiz pahalı ve muadil o kadar iyi ve çok ürün var ki oraya ayırdığın parayla farklı bir şey alıp muadil yerden almak bana mantıklı geldi. Gidip görmedim ama biri 9 bin biri 2 bin çok fark var. Kötü olsa bile muadil yine yenisini alırım. Hatta o paraya otomatik artı manuel ana kucağı bile geliyorKızlar anakucağı ne alacaksınız ya da aldınız mı babybjörn parasını hak ediyor mu, yani muadil bir marka görüyorum araştırdıkça memnun olmayanlar çıkıyor karar veremedim, babybjörn piyasadakilerin 3-4 katı fiyatındazamanla gacırdayanlar demiri yamulanlar olmuş diğer markalarda, bende alalım ömürlük dursun evde istiyorum biraz da
Ben de öyleyim gece boyu tuvalete kalkmaktan uykum bölünüyor ona yoruyordum bu salaklığımıTuvalete de gidiyorum da bende efsane bir salaklık başladı yabeynim küçüldü sanki her şeyi unutuyorum
Günaydın.İn şa Allah çok güzel haber alırsınGünaydın kıslar
Off gece uyuyamadım bugün yarın fısh sonucu çıkacak nedense ödüm kopuyor telefon çalacak diyeheyecandan ölüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?