Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    134
Bence doğru bi yorum çünkü ben bebeğimi aynı gün içinde hem resmen vajinamda hem göbek deliğimde hissediyorum Çıkmış olması inemeyeceği anlamına gelmiyor da olabilir

Tekrar merhaba, uzun süre siteye giremedim mesajları yeni görüyorum. Benim ailemde de doktor var ve şehir hastanesinde çalışıyor. daha öncesinde özel hastanede çalışmıştı. hamile kaldığımı öğrendiğimde tam olarak bu konuları konuştuk ve bana şehir hastanelerini ya da tıp fakültesini önerdi. tam olarak sizin gibi düşünüyorum ben de. kendisinin pek çok doktor arkadaşı da şehir hastanesinde doğum yaptı. tam teşekküllü bir devlet hastanesi bana da her zaman güven veriyor.

Günaydın kızlar, geçen ilçe müdürlüğünden aradılar D vitamini alıyor musun falan dediler ben de yok diyince doktorunla bu konuyu görüş dediler, bu gün doktora gidip D vitamini hakkında konuşup gerekirse yazdıracaktım ama kan sulandırıcımın raporu haftaya salı bitiyor diye haftaya salıya bıraktım gidişimi tabi 23ü doldurup 24ten gün almaya başlayacağım geç mi olur acaba Siz kaçıncı haftada D vitaminine başladınız internette 12. Haftada başlanması gerektiği yazıyor

Bana 19.haftada başlattı

Ya benim bebeğimin hareketleri hala çok aşağıda, doktora söyledim ama herseye normal diyor anlamadım ki ben. Sanki rahmim hiç yukarı çıkmamış gibi
Ben de hareketleri aşağılarda hissediyorum daha çok göbek deliğine yakınlarda nadiren hissediyorum sanırım normal bir durum, doktorlar söylerdi herhalde bir sıkıntı olsa.

Ben rahmimin göbek deliğimin üstünde olduğunu anlayabiliyorum sanırım, göbek deliğimin bir iki parmak üstünden itibaren sert şişlik yerini yumuşak şişliğe bırakıyor hatta tam bir noktadan itibaren bu geçiş anlaşılabiliyor. sen de deneyebilirsin

Ben de başlamadım D vitaminine, bir şey demedi doktor

Günaydın, 12den beri kullanıyorum ben de günde 8 damla

Günaydınnn
kullandığın vitaminin içinde D vitamini varsa gerek yoktur belki. ben ayrıca kullanmıyorum

12. Haftada folik asidi bırakıp d vit başladım. Damla sayısı aldığınız vitaminin üzerindeki IU değerine göre değişiyormuş çok kullanmak da sakıncalı aklınızda bulunsun.

Mide yanması bizde de başladı
Doktorum bana sormuştu şeker yüklemesi yapalım mi anlattım istemediğimi hiç üstelemedi. Bazı doktorlar da çok yanaşmıyor ya o yüzden yaptırmadım ben
Kızlar bende şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorumda eşim istiyor. Sırf onun için yaptıracağım birazdan İnşaallah temiz çıkar sonuçlar Nefes darlığı gerçekten çok zor sanki biri göğsüme kaya koymuş gibi hissediyorum ve daha 3 ay var iyice büyüyünce ne yaparım Allah bilir..
Bence doğru bi yorum çünkü ben bebeğimi aynı gün içinde hem resmen vajinamda hem göbek deliğimde hissediyorum Çıkmış olması inemeyeceği anlamına gelmiyor da olabilir
Bende hala çok aşağıda hissediyorum, baya vajinamın bir tık üstü.. en son kontrolde doktor bebek ters duruyo dedi, sanırım minik ayaklarıyla aşağısını tekmeliyor Dönmesini dört gözle bekliyorum. Birde bunun üzerine sosyal medyada bir video gördüm. Normal doğum için doktor annenin karnına çökerek bebeğin pozisyonunu değiştiriyordu, kadın acıdan ağlıyordu Çok korkuyorum bunu yaşamaktan

Daha doğuma var canım o doğum haftasına yakın pozisyonunu düzeltir şimdi rahatça geziyor öyle şeyler düşünüp stres olma

Ben de başlamadım D vitaminine, bir şey demedi doktor
Bana decavit vermişti acaba onu yeterli mi gördü gerçi bayağıdır tahlil yaptırmıyor, mesela eltimin gelinine hem decavit hemde damla verilmişti hatta damlayı 3 damla şeklinde kullanıyordu sonra yetersiz görüp 10 damla kullan demişti doktoru

Daha doğuma var canım o doğum haftasına yakın pozisyonunu düzeltir şimdi rahatça geziyor öyle şeyler düşünüp stres olma
Doktorumda stress yapma daha çok değişir dedi ama o videodan çok etkilendim sanırım Rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin

belki kan tahlilleriyle ilgilidir, sizin D vitamininize bakılmış mıydı

Günaydınnn
kullandığın vitaminin içinde D vitamini varsa gerek yoktur belki. ben ayrıca kullanmıyorum
Decavit pronatal verdi ama eltimin gelini hem decavit pronatal hemde extra D vitamini kullanıyordu belki ben ostella da kullanıyorum diye yeterli görmüştür

12. Haftada folik asidi bırakıp d vit başladım. Damla sayısı aldığınız vitaminin üzerindeki IU değerine göre değişiyormuş çok kullanmak da sakıncalı aklınızda bulunsun.
Bana 15+larda folik asiti bıraktırdı decavit pronatal yazdı belkide extra olarak ostella kullanıyorum diye vermemiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…